kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm bugün sıkkın canım sizler nasılsınız keyifler yerindemi
günaydın kızlar
bende varım
ama niye sessiz burası
slm hemserilerim
merhaba bende aranızdayım:)))) yozgat akdağmadeni yazılıtaş köyündenim
çiçeğim arasaydın saçlarımı sana uzatırdım, tırmanıverirdin:)))olsun canım benim, burdayız nasıl olsa hep görüşürüz, ayrıca arkadaşını getirebilirsin böyle durumlarda hiç bir sakıncası yok hayatım:))
hepinize hayırlı cumalar hemşerilerim...
allahın slm üzerinize olsun sevgili hemşolarım evlatlarım nasılsınız bakim coktandır giremiyordum malum kış geldi evim sobalı pc soguk odada üşüyorum fazla giremiyorum birde sıkıntım var onu düşünüyorum 29 seneden sonra kiradan kurtulacam şükür tokiden bir ev aldım 2 artı bir ah sanki kuş yuvası eşim der bir karı kocayız sıgarız aman kele dedim bir verdigimiz 3 geliyor evlenecek iki yavrum var kışları okulda yazları yanımda allahıma şükür ama ya cehizleri bunca sene kira her eve bir yeni eşa derken cogaldı ıvır zıvır ela alınacak bir eşa yok ama hani derlerki mal işte atamıyorsun gece gündüz düşünürüm nasıl sıgacam kuş yuvasına varın siz düşünün halimi akıl verin hemşerilerim ne elim ne kolum kalkıyor iş tutmaya hadi öptüm hepinizi üşüdüm cunki
kimseler uğramamış kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?