Yozgat///66

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm bugün sıkkın canım sizler nasılsınız keyifler yerindemi

günaydın kızlar
bende varım
ama niye sessiz burası :(

slm hemserilerim

merhaba bende aranızdayım:)))) yozgat akdağmadeni yazılıtaş köyündenim

kuzucuklarım hoş geldiniz sefalar getirdiniz.. bizler sürekli burdayız..
sizleri görmek çok güzel..zemuszemus

yasemincim.aslıcım.. satısu,sürmelim.elmascım,sevgisiz kelebekim.hulyacım.mecbue.kızlar keyfler nasıl umarım iyisinizdir..:1hug:

çiçeğim arasaydın saçlarımı sana uzatırdım, tırmanıverirdin:)))olsun canım benim, burdayız nasıl olsa hep görüşürüz, ayrıca arkadaşını getirebilirsin böyle durumlarda hiç bir sakıncası yok hayatım:))
hepinize hayırlı cumalar hemşerilerim...

çiçeğim arasaydın saçlarımı sana uzatırdım, tırmanıverirdin:)))olsun canım benim, burdayız nasıl olsa hep görüşürüz, ayrıca arkadaşını getirebilirsin böyle durumlarda hiç bir sakıncası yok hayatım:))
hepinize hayırlı cumalar hemşerilerim...

saçlarını şatodan aşağıya salan kızın adı neydi kele..

allahın slm üzerinize olsun sevgili hemşolarım evlatlarım nasılsınız bakim coktandır giremiyordum malum kış geldi evim sobalı pc soguk odada üşüyorum fazla giremiyorum birde sıkıntım var onu düşünüyorum 29 seneden sonra kiradan kurtulacam şükür tokiden bir ev aldım 2 artı bir ah sanki kuş yuvası eşim der bir karı kocayız sıgarız aman kele dedim bir verdigimiz 3 geliyor evlenecek iki yavrum var kışları okulda yazları yanımda allahıma şükür ama ya cehizleri bunca sene kira her eve bir yeni eşa derken cogaldı ıvır zıvır ela alınacak bir eşa yok ama hani derlerki mal işte atamıyorsun gece gündüz düşünürüm nasıl sıgacam kuş yuvasına varın siz düşünün halimi akıl verin hemşerilerim ne elim ne kolum kalkıyor iş tutmaya hadi öptüm hepinizi üşüdüm cunki

ahh canım satisu ablam kıyamam sana ben. dikkat et kendine üşütme olurmu?
önce evin hayırlı uğurlu olsun,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin ablacım:)ilk zamanlar zor olur yerleşmek Allah yardımcın olsun. eşya durumunu en iyi sen bilirsin tabi ama balkonunuz varsa orayı kapatsanız kiler gibi kullanmak için, ilk aklıma gelen bu oldu. kendine dert etme ablacım Allahın izniyle yerleşirsin, yavaş yavaş acele etmeden en önemlisi kendini yormadan herşey yoluna girer inşallah. bu zamanda ev sahibi olmak çok güzel bir şey darısı bana ve tüm kiracılara olsun:))
tekrar hayırlı olsun ablacım:))

kız yine ben saol asyam güzel kızım allah razı oksun hani balkon var ama dedimya sözüm mexlizden dışarı kıc kadar balkon unuda kapatırsam yazları cay icmeyi severim balkonda nede olsa biraz hava almak icin gerekli vallah düşünmekten kafam şişti adama kızayım desem nerden aldık onada kıyamuyorum numca sene cocukları okutmaktan anca bir ev sahibi olduk oda haklı gücü buna yetti ne diyecegim yazık onada ama dedimya tabiri caizse kıc kadae butun odaları bugun taktım buna yemekte yapmadım vallah düşün düşün anca ortanca kızın cehizleini sıgdırdım oda yatak yorgan sandık gerisini atacam sanırım bir yatak odası anca sıgdı salunada bir oturma gurubu vitirim yok masa sıgmadı cocuk odasınada bir kanepe tv anca sıgdı tabi bunlar kafamdan daha belkide sıgmayacak ehhhhhhhhhhh işte ev aldım darısı olmuyanlara ama kuşyuvası gibi olmasın dilegim gönlünüze göre olsun tatlı kızlarım hepinize versin allahım öpüldünüz

kızlar nasılsınız keyifler nasıl as66 saol canım:)hava bozuk öyle olunca bunalıyorum ben bende bi cadı varki gecenin her saati ayakta tutyo uykumuz bi düzene girse:bbo:

allahın slm üzerinize olsun sevgili hemşolarım evlatlarım nasılsınız bakim coktandır giremiyordum malum kış geldi evim sobalı pc soguk odada üşüyorum fazla giremiyorum birde sıkıntım var onu düşünüyorum 29 seneden sonra kiradan kurtulacam şükür tokiden bir ev aldım 2 artı bir ah sanki kuş yuvası eşim der bir karı kocayız sıgarız aman kele dedim bir verdigimiz 3 geliyor evlenecek iki yavrum var kışları okulda yazları yanımda allahıma şükür ama ya cehizleri bunca sene kira her eve bir yeni eşa derken cogaldı ıvır zıvır ela alınacak bir eşa yok ama hani derlerki mal işte atamıyorsun gece gündüz düşünürüm nasıl sıgacam kuş yuvasına varın siz düşünün halimi akıl verin hemşerilerim ne elim ne kolum kalkıyor iş tutmaya hadi öptüm hepinizi üşüdüm cunki

satısu,bacım eviniz hayırlı uğurlu olsun.Rabbim agız tadıyla oturtmayı nasip etsin.. sende haklısın geniş evden ufak eve geçince zor oluyor.ben şu anda lojmandayım ve 80 metre kare.. 165 metre kareli evden geldim ama şükür sığdım.eşyalarımızın bir kısmını verdik.acil olanları getirdim..
sende sıgarsın bacım sıkma canını yeterki başını sokacak yuvan olsun.Allah büyük bakmışın daha büyük bir ev almışınız..
Şeniz

kızlar sıkı durun sizlere bomba gibi haberim varrrr.
ahanda bu Yozgatlı bacınız varya,kendini aşıyorrrrr.:sm_cool:
bu gün Belediye'nin başlattığı kurslardan,Diksiyon kursuna başladım.sositososito
sınıfa bir girdim amanın ne kalabalık korktum resmen.. öğretmenimiz sanki TRT radyosundan fırlamış.arkası yarın spikerlerinden. yaşlı bir bey.. çok güzel konuşuyor..
ben ilk başta sanki daha havalı bişi bekliyordum. diksiyon kursunu.meğer Türkçemizi güzel konuşma ve doğru konuşma ile ilk dersle başladık.
sınıfta.dr. öğretmen, mühendis.ve üniversite öğrencileri çoğunlukta. 2,3 tane benim gibi ev hanımı var.
asıl haberi şimdi dinleyin.. hocamız sırayla tüm öğrencilerine.. 2 ayrı şiir okuttu.biri diyaframdan. diğeride.gırtlakta.
öğrencilerin tamamına şiiri yarıda kestirdi.ama benim okumamı çok beğendi..ve sınıfa ..arkadaşımız en güzel okuyan demezmi ve beni alkışlattı sınıfa..:utangac:
aman Allahım bu benmiydim.heyecanlandım.. kızlar düşünün..27 kişilik sınıfta en güzel ben okumuştum..
bana zorlanacağım gibi geliyor.ama bakalım,kendi seslerimizi kayt edeceğiz.. ve kurs bitiminde,dinleyecegiz değişikligi göreceğiz..işte böyle güzellerim..:nazar:a.s.

çiçeğim valla ben şaşırmadım hayatım başarına, zaten gayet güzel bir diksiyonun vardı daha nolsun güzelim:))tebrik ederim canım, hadi bekliyoruz devamını:)
mecbuecim senin minnoşun bi modelide bende var canım, daha yeni düzene girmeye başladı bizim uykumuz, nerdeyse 2 yaşına geldi düşün artık halimi, gece uyku yok sabah işe gel...düzene girer canım biraz sabrediceksin:))Allah sağlık versinde aşılır bunlar hayırlısıyla:)
satisu ablacım bu kadar takma kafana hayırlısıyla yerleşirsin, bak çiçeğime 165 den 85e sığmış:))seninkide olur Allahın izniyle:))
yasemincim nasılsın canım, özledim seni napıyosun?
eee kızlar hadi bi gelin kele, azcık hareketlendirelim burayı:))

günaydın canlarım...
ÇıÇEĞıM kursun hayırlı olsun canım...kocaman bir aferin sana..bi gitmediğin bu kurs kalmıştı galiba :))) başarılar sana canım benim
ASLICIĞIM iyilik benden canım ne olsun aynı kısır döngü devam ediyor...bende özledim seni....:)))

tünaydın hemşerilerim benim kızda sabah 6;30 da kalktı geri 8 de yatınca bende yattım yeni kalktık.
kimseler kalmamış. aslı, satisu ablacım nasılsınız. dağ çiçeği ablacım sosyal aktivitelerde
bulunuyor ne kadar güzel bende kızım büyüyünce sabun kursuna gitmeyi düşünüyorum
hepinizi öpüyorum

hülyacımda gelmiş hoşgelmiş, ana kız uyudunuz ha, ne güzel:))
valla boş durmamak lazım hülyacım, ben bile eve gidip yemek ortalık derken bide örgüye başladım, 2 sıra örmek bile nasıl rahatlatıyo anlatamam:))
ee nede olsa yozgat hatunuyuz, 10 parmağımızda 20 marifet dimi kızlar:))

güzellerim benim ,yerim ben sizleri..
bu gittiğim kurs.bende sosyetik bişi sanıyordum.ama çok resmi kuralcı bir yer,hocamız biraz sinirli gibi..
yasemincim haklısın galiba gitmediğim kurs kalmadı..:roflol:
asliyıırum.bak idda ediyorum bir dahaki buluşmamızda beni tanıyamayacaksin derrrmişim..:dilcikar:bak sen şimdiden havasına girdim bile..:roflol:
hulyacım hoş geldin.. nerelerdeydin beya..ablacım yavrun büyüsün,bak sende ne kurslara gideceksin..yerimseniben

hemşolarım öpüyorum hepinizi..Şeniz

ya çiçeğim özletiyosun kendini be kuzum, bu iş hayatı, sosyal hayat koparmasın seni bizden taş bebeeem:))

Back