Yozgat///66

günaydın kızlar...
sizde benim gibi hasret çektiğiniz herkese tez zamanda kavuşun inşallah canlarım benim:)
elmas seni düşündükçe ben bile stresten ölecem, hakkaten Allah sabır versin canım...
hülya yasemin naber kızlar?
mecbuecimde gelir şimdi, satisu ablam naptı acaba?
çiçeğimde çalışan bir hatun fırsat bulunca gelir zahar:))

canım valla stresten kendimi öyle örgüye verdimki anlatamam nete takılıyorum örgü örüyorum birazda olsa unutuyorum valla yoksa kafayı yiyeceğim uykularıma giriyorlar ta ya.....mafoldumben

hülyacım iyiyim canım, kızımda iyi şükür, yaramaz biseyimiz yok:))
elmascım takmamaya çalış canım yaa kıyamam sana..geldiklerindede kendini harap etme allahaşkına, canının kıymetini bil bacım..öff yokken bile can sıkabiliyolar...

selam dünya güzellerimmmm.
ablanız veletten sebep giremez oldu kk'ya..:emir_bebek:
bu gün diş hediği yaptık.:ecrin_bebek:
komşularım şöyle çedeneli nefismi nefis hedik gördü,,Allahıma şükür güzelde yapmışım..
cokacimcoook
canlarım nasılsınız.. bakıyorumki hastalıklarla misafirlerle uğraşıyorsunuz...
satısu bacım geçmiş olsun şifalar diliyorum
hulyacım ablacım kızımıza çok geçmiş olsun Rabbim şifalar versin..
aslıyrum gözün aydın olsun gız.. vay be kıskandım haa.ne çog geliyor anangil kele..:roflol:
Elmascımm ah ablacım bizim gaderimiz.:teselli:.gaynanalgilmi geliyor..
sıkma canını bitanem.. Rabbim,eşine sana ve yavruna sağlık huzur versin gerisi hemen geçer..
arkadaşlar kimse bana kızmasın ama .. biz bize dertleşirsek eğer.. bizim oranın insanıda gelsin başımızda yerleri var.. oğullarının evi elbette gelcekler..
ama biz gelinleri accuk evlat yerine koysalar.. resmen dış kapının dış mandalıyız ya..
bak sinirlendim..:oklava::mymeka:
neyse canlar alayınızı öpüyom.. bakanımız öpüşmeyin diyor ama .. olsun Biz Yozgatlıyıg bize bişi olmaz demi..:roflol::roflol:

amaaan çiçeğim gelmiş, gız hoşgeldin kele nerelerdesin:))maşallah hedikleri döktürmüşsün ellerine sağlık bacım:))
kızlar annemleri gönderdim, sağlıcakla evlerine vardılar şükür, ama dediğim gibi ayrılık zamanları geliyolar bana yine kötü oldum napiiim:))
siz napıyosunuz hadi bi ses verin...

amaaan çiçeğim gelmiş, gız hoşgeldin kele nerelerdesin:))maşallah hedikleri döktürmüşsün ellerine sağlık bacım:))
kızlar annemleri gönderdim, sağlıcakla evlerine vardılar şükür, ama dediğim gibi ayrılık zamanları geliyolar bana yine kötü oldum napiiim:))
siz napıyosunuz hadi bi ses verin...

aslıcığım güle güle kavuş ailene canım...ayrılık zor malesef....

kızlar slm herkeseeopuyorumnanaktanyahu sitede sorunmu var ne 3 4 gündür giremiyorum nasıl iş anlamadım bi topic açılsa biri açılmıyo neyse öpüyorum hepinizi

fıstıklarım selam nasılsınız.. güzellerim...
alayınızı öpüyorum ,Şeniz
aslıcım yasemincim.. çok teşekkür ederim..:ecrin_bebek:
aslı Allah kavuştursun Anneni Babanı..
mecbue,selam nasılsın canım.. evet bazen kk sorun olabiliyor..
yozgatımın gülleri nerdesiniz kızlar..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar, keyifler nasıl?
naptınız hafta sonu?
benim her zamanki gibi rutin 2 gündü...

:1hug:
günaydın kızlar, koskoca 2 günde bi sayfa bile ilerlememişik, formdan düşmüşüz hadi bi canlanalım:)))
kelebekcim kınana çiçeğimnen beraber gelip kurtlarımızı dökecektik ama aplan kına gününü yanlış anladığı için gelemedik, kusurumuza bakma canım, Allah hayırlı uğurlu etsin, bir yastıkta kocayın inşallah:))
hülyacım geçmiş olsun, Allah şifa versin, keske dursada ağız içi yaraları için ilaçlar var ondan sürebilsen ama zor biliyorum, bir an önce doktora gidin durumu ilerlemeden ilaç tedavisine başlarsanız çabuk iyileşir, Allah yardımcın olsun...
çiçeğim, yasemin, mecbue naber kızlar?
elmas ağır misafirin geldimi????
bu arada emoşdan haberi olan varmı yaa, nerde bu hatun??
allah razı olsun canım ben cıceme tembıhledıydım sıkı sıkı gununu neysem nasıpğ degılmıs antalyaya geldıgımde gorusuruz bızım ınternetımız henuz baglanamadı arkadasımın pc.den yazıyorum fırsat buldukca alt yapı sorunu varmıs baglanır baglanmaz hergun sızınleyım allah naıp ederse herkese selamlar opuldunuz sekerler

slm canlarım...nasılsınız ne var ne yok...benden iyilik ve yanı işte ne olsun...:))

ben iyiyim yasemincim iş güç bide akşama kayınpeder diyim ben sana gerisini düşün artık...akşama misafirliyim yani...

selam kızlar,yarın burda okullar tatil edildi..
çok büyük bir fırtına ve sel bekleniyormuş..delikafadulden
Rabbim herkesin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

:1hug:
allah razı olsun canım ben cıceme tembıhledıydım sıkı sıkı gununu neysem nasıpğ degılmıs antalyaya geldıgımde gorusuruz bızım ınternetımız henuz baglanamadı arkadasımın pc.den yazıyorum fırsat buldukca alt yapı sorunu varmıs baglanır baglanmaz hergun sızınleyım allah naıp ederse herkese selamlar opuldunuz sekerler

kelebeğim bitanem.. bu dalgın ablan kına gecesinin tarihini unutmuş.
davetiyeye baktımki oda ne düğünde olmuş..
şekerim çok istemiştim kına gecene gelmeyi,,
ben sana demedimmi ben unuturum beni ara diye.. tabi sen şaka yaptığımı zannettin..akannehir
Rabbim ömürr boyu mutlu etsin.. seni telden ararım bol bol konuşuruz..
Şeniz

slm canlarım...nasılsınız ne var ne yok...benden iyilik ve yanı işte ne olsun...:))

ben iyiyim yasemincim iş güç bide akşama kayınpeder diyim ben sana gerisini düşün artık...akşama misafirliyim yani...

kolay gelsin güzeller..Şeniz

Yozgatımın diğer güzelleri nerdesiniz..

havalar soğumaya başladı..delikafadulden

emoşş net bağlanmadımı.. gel gayriii

günaydııııın...
ben misafirimi gonderdim kızlar...pek telaşeli olmadı bu geliş gidiş şükür:))
siz nörüyonuz?
çiçeğim datlum gelmiyomusun bu tarafa??

Back