Yozgat///66

örtmenin ödev verdiyse zamanında yapcan kaçış yok, ama çalışan kadın böyle oluyo şekerim, vakit yetmiiiii:))hakkaten sınıfınızı görmek isterdin çiçeğim ya komedi olmalı:))
komedi ne kelime.. gülmekten yıkılıcaz ama hoca çok ciddi biri.nede olsa trt kökenli.:roflol:vaktin olursa gelsene ben her cumaertesi sabah 09,0012,00 kadar ordayım..
slm canlarım...

selam kuzucum..Şeniz
şekerlerim bayram hazırlıkları ne alemde hazırlıklar yapıyormusunuz.. ben henüz karar vermedim ne yapsamki.. :uhm:

çiçeğimcim inşallah vakit bulurda gelirim:) bayram hazırlığına gelince benim ömrüm bayramlarda yollara düşmekmiş bacım, ne hazırlığı yapıyım şimdi:) konya-ankara yapıp gelcez inşallah. yaprak sar, değişik bişey olsun dersen incir tatlısı yap bebeğim...yoğurtlu çorba iyi gider...sonracıııığıma börek yap.. bide ben geliyim yiyim:))nasıl fikir???:)

çiçeğimcim inşallah vakit bulurda gelirim:) bayram hazırlığına gelince benim ömrüm bayramlarda yollara düşmekmiş bacım, ne hazırlığı yapıyım şimdi:) konya-ankara yapıp gelcez inşallah. yaprak sar, değişik bişey olsun dersen incir tatlısı yap bebeğim...yoğurtlu çorba iyi gider...sonracıııığıma börek yap.. bide ben geliyim yiyim:))nasıl fikir???:)

aslıyiiirum harikasın daha nolsun..hepsinden yaparım.. cokacimcoookama senide beklerim..yerimseniben
Ankara ve Konyamı güle güle sağlılla gidin dönün inş...
tatlişkom ben şimdi çıkıyorum..
akşama mamalar yapayım önce ..sonra bayramı düşünürüm..akannehir

kızlar bugün Allah nasip ederse öğleden sonra Konyaya yola çıkıyorum. hepinize güzel bir bayram diliyorum, hepiniz çok seviyorum, bayramınız mübarek olsun Allah tekrarının nasıp etsin hemşolarım.
öpüyorum...

kurbanbayrami.jpg

En delice esen seher yeli, en güneşli günler, en parlak gecedir bayramlar. Yüreklerde bir esinti
ve barış paylaşımına en sıcak 'merhabadır' bayramlar. Kurban Bayramınız kutlu, her şey
gönlünüzce olsun hemşerilerim....a.s.

kızlar bugün Allah nasip ederse öğleden sonra Konyaya yola çıkıyorum. hepinize güzel bir bayram diliyorum, hepiniz çok seviyorum, bayramınız mübarek olsun Allah tekrarının nasıp etsin hemşolarım.
öpüyorum...

:delphin: bayramların tadı ailenin sevdiklerinin yanında olursan anlaşılıyor ben bayramda ailemin yanında olmayı coook isterdim :1no2: şimdi bayram degilde sıradan bir gün gibi benim icin aslıcım kıymetini bil gez dolaş eglen tadını cıkar iyi bayramlar :1hug:

bütün yozgatlıların kurban bayramı mübarek olsun arkadaşlar..gurbette pek güzel geçmiyor ma ne yapalımmafoldumben ailemi çok özledim....

günaydın kızlar...
bayramın 1. günü annemin amcasının oğlunu kaybettik trafik kazasında. haberlerde geçti bilmiyorum duydunuzmu. dayıp (haberlerde tayyip köyü diye geçti) köyü yakınında dereye yuvarlanan araçtaydı amcam, mübarek günde rahmetli oldu. o yüzden hiç bir sey anlamadık bu bayramda, bu da Allahın takdiri napalım.
siz naptınız, nasıl geçti bayram?

günaydın kızlar...
bayramın 1. günü annemin amcasının oğlunu kaybettik trafik kazasında. haberlerde geçti bilmiyorum duydunuzmu. dayıp (haberlerde tayyip köyü diye geçti) köyü yakınında dereye yuvarlanan araçtaydı amcam, mübarek günde rahmetli oldu. o yüzden hiç bir sey anlamadık bu bayramda, bu da Allahın takdiri napalım.

canım cok üzüldüm başınız sag olsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun.:Saruboceq:
ölüm hepimiz icin bizler nerde nasıl ölecez Allahım hayırlı ölümler nasip etsin
Bayramda buruk gecti ya aileden uzakta tadı cıkmıyor sagolsun cok gelenim oluyor ama
yinede gönül memeleketi sevdiklerini istiyor. :delphin: :çok üzgünüm:

canlarım nasılsınız..
bayramdan beri net bağlantımızda sorun var ,
geçmiş bayramınızı kutluyorum.yanaklarınızdan öptüm datlu datlu,Şeniz

kızlar nerdesiniz kimseler yokmi,,akannehir

günaydın kızlar...

aslıcım başınız sağolsun,Allahdan rahmet diliyorum.
bayramınız biraz tatsız geçmiş.
kalan yakınlarına sabır ..
sen nasılsın işe başladın.. minnoş nasıl.. iyimi :ecrin_bebek:Şeniz

çiçeğim sagol balım, Allah razı olsun...
benim eğitimim var 2 hafta sürecek pek uğrayamıycam buralara kızlar. siz napıyosunuz hiç ses soluk yok yine...

slm kızlar nabersiniz...hafta sonu ankaradaydım çok güzel geçti...sizlerden naber...aslıcığım başın sağolsun okuyunca üzüldüm canım allah rahmet eylesin...

iyi akşamlar güllerim...Şeniz
aslı hayırdır ne kursu. yani 15 gün yokmusun..mafoldumben
yasemincim.. ne güzel Ankaraya gitmen.inş senin için güzel ve hayırlı geçmiştir.. Şeniz
hulyacım. yoğurt kabı süslemesini komşular yapıyor.
bende geçen tesadüfen net'de görmüştüm. sakallı ipten süslemeler diye yazarsan çıkar.. kolay gelsin..yerimseniben
burada komşu 10 tl'ye satıyor.. lojmanda.

Back