Yozgat///66

kızlarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmm bugün sıkkın canım sizler nasılsınız keyifler yerindemi

dirim hoşgeldin canım, yakında şenlenir bura merak etme:)bizim hatunlar meşgul bu ara galiba:))
yozgatın neresindensin?

merkezinden canım benim
bende geçmişi okuyordum
maşallah arkadaşlar hoş sohbet
ne güzel:)

günaydın canlarım...dirim hoş geldin aramıza...
aslıcığımnaber canım minnoşun nasıl...
çiçeğim ohhh ne güzel aglenmişsin canım sevindim adına...
mecbue hayırdır arkadaşım neden sıkkın canım inşallah önemli bişey yoktur....

dirimcim annem merkez topaç köyünden, hatta burda hülyada topaçtan, hepimiz akraba gibi olduk burda:)
yasemincim iyiyim hayatım, minnoş sümüklü bu ara teyzesi:) burun akıntısı dışında bi şikayeti yok, buna şükür yani, ortalıkta salgın varken böyle atlatmakda iyi bir yerde.bende koşturuyorum, gelen giden çoktu bu ara. sen napıyosun?nasıl gidiyo?

merhaba bende aranızdayım:)))) yozgat akdağmadeni yazılıtaş köyündenim

günaydın canlarım....azemheval hg aramıza arkadaşım...
aslıcığım ne olsun bendende iyi diyelim canım...minnoşun hastalanmasın aman salğın falanda var dikkat edin kendinize....

selam kızlar ben geldiiiiim:))
amanda aman yozgat nüfusu çoğalıyoooor:))
bebeğim benim ve azemheval hoşgeldiniz:))nasılsınız?
yasemin canım bugün nasılsın?bende fix bir gün, masa başı işi devam:))
çiçeğiiiim nerdesiiin?sen boş durmazsın neler yapıyosun bakiim??
mecbue, hülya, elmas, dirim ve sayamadıklarım keyifler nasıl?bide emoşumuz vardı bi bağlansa artık özledik valla:))

selam topraklarım sizi cok ozledım ara ara arkadastan gırıyorum nete bızım kı daha baglanmadı benı unutmayın hemı

Günaydın canlarım.ballarım.. hepinizi çok özledim.
Cumanız mübarek olsun..Şeniz
güzellerim.. eskisi kadar çok giremiyorum biliyorum.. bebekle zor oluyor.. aslında o evdeyken vicdanım el vermiyor..daha çok bebeişle ilgilenmek istiyorum nede olsa emanet..
öğleden sonra Annesi geliyor.. benimde sabah yapamadığım işlerim kalıyor malum onları yapıyorum.
şimdi bebiş uyuyor..
aslıcım dün hastaneye geldim ,yanımda arkadaşımda vardı o sebepten sana uğrayamadım..ama gözün hep açık olan pencerendeydi.. bir ara telden arayıp cama çık diyecektim. nedense yapamadım malum işyeriya..yerimsenibenama bidaki geldiğimde uğricam..Şeniz

Back