Yozgat///66

ben geldimmm ozledinizmi bakem benii:ecrin_bebek:zemuszemus

çiçeğim yaa alarmı nasıl kapattığımı bile hatırlamıyorum, gece uyanmaları mahvediyo beni, hem sahur hem Elanın sütü maması dağıttı beni kuşum:)

SÜRMELı hoşgeldin canım Allah mesut etsin düğün nasıl geçti?enişte nasıl iyimi kızz resim nerde bakmak istiyorum...

adsz36mp4.png

günaydın kızlar...
hepinize hayırlı cumalar...
kalimera çok hoşsun, ellerine sağlık...bayıldığım şehirdesin, bayramda bende ordayım Allah nasip ederse:) burdan bir isteğin olursa beklerim...memleket yozgatmı?
ee benim hemşolarım nasılsınız bugün?herkes iyimi?
bugün son iş günü ne güzel....

hayırlı cumalar herkese nasılsınız bakalım
beni sorarsanız ben kaç gündür kızla uğraşıyorum doktora gidiyoruz bizi psikoloğa yönlendirdiler kendimi bir an kötü anneymişim gibi hissettim ama kızım için inşallah çok iyi olacak bende en azından sinirlendiği zaman neler yapacağımı bilirim işte benim böyle kaç gündür

sürmeli canım gözünaydın
RABBıM mutluluğunu hiç bozmasın canım benim

selamlar hemşerilerim bir aydır yoktum nasılsınız bakalım ben narenin annesi naremim yanımdaydı bir hafta oldu gideli torunumu özledim defnemi elazıdan adanaya tayinleri cıktı hayırlısı olsun elma bacım gecmişolsun kızımıza kız annesi olmak zor bacım bilirim bende 3 tane canları sagolsun acılarını göstermesin

elmas çok geçmiş olsun canım psikologa gitmek kötü bişey değil ve bence sen çok iyi bir annesin takma kafana olurmu....

elmascım iyi yapmışsın canım doktora gitmekle, inşallah çok faydasını göreceksin:)
satisu ablacım Allah kavuştursun, canları sağolsun, tayinleri de hayırlı olsun narenin.
yasemin sen napıyosun canım, keyifler nasıl?

selamlar hemşerilerim bir aydır yoktum nasılsınız bakalım ben narenin annesi naremim yanımdaydı bir hafta oldu gideli torunumu özledim defnemi elazıdan adanaya tayinleri cıktı hayırlısı olsun elma bacım gecmişolsun kızımıza kız annesi olmak zor bacım bilirim bende 3 tane canları sagolsun acılarını göstermesin
selam hoşgeldiniz nasılsınıztorunu yolladın tabi özlersin şimdi büyümüştür şimdi oda iyice sıkmalık olmuştur...
çok sağol evet ben birde çok zor buldum yavrumu tedavilerle aşılamayla oldu kızım çok üstüne düştüm ben üstüne düştükçe zıvanadan çıktı
doktorumuzda dedi ipi eline vermişsiniz çektirir size dedi o yüzden gidiyorum doktora..
elmas çok geçmiş olsun canım psikologa gitmek kötü bişey değil ve bence sen çok iyi bir annesin takma kafana olurmu....
sağol canım benim bilmiyorum dün doktor senin aynandır çocuk dedi sen kendini göreceksin onun hareketlerinde diyince bir an çok üzüldüm benim stresim kızıma geçiyormuş bilmiyorum işte birsürü şey inşallah herşey normale geçer.....
elmascım iyi yapmışsın canım doktora gitmekle, inşallah çok faydasını göreceksin:)
satisu ablacım Allah kavuştursun, canları sağolsun, tayinleri de hayırlı olsun narenin.
yasemin sen napıyosun canım, keyifler nasıl?

inşallah canım görürüm faydasını bende biraz rahatlamak istiyorum kızmda artık zevk alsın istiyorum bişeylerden...

iyi akşamlar hemşolarım..
satısu hoş geldin tekrar.narenin taini hayırlı olsun.. güzel insanlarla komşu olsun inş..
artık bir ayağın adanada olur.. torundan vazgeçilmez...maşallah.:emir_bebek:

Elmascım. yavrunun bu yaşlarda Anneye en çok ihtiyaç olduğu zamanlar daha küçük Annesi.. bol bol parka götür sende sıkılma.komşularından yaşıtları varsa.. ayıp olur rahatsız etmeyim diye düşünme .. senin durumunda olan seni anlar..gurbetteyiz.. komşularımız akrabalarımız dert ortaklarımız oluyor.. dr gitmekten çekinme.sabırlı ol ve dediklerini uygula bakalım.. bu günler hep geçecek ablacım.zor büyüyorlar...Allah yardımcın olsun..Şeniz

iyi akşamlar hemşolarım dilekleriniz icin tşkr evet bir ayagım adanada olcak narenim torumum cok tatlılar yavrum giremiyor anca evi yerleştirmiş birde yavrusu kucuk bende gidemedim malum ramazan babası calışır emekli degil izin vermemişler beye verselerdi bende gidecektim elmas canım her şey yoluna varır sıkma canını yavrumuz kac yaşında sakın sen sitrese girmegerisini yavrumuz başarır onlar genc cabuk atlatır

Back