Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmm ozledinizmi bakem benii:ecrin_bebek:zemuszemus
selam hoşgeldiniz nasılsınıztorunu yolladın tabi özlersin şimdi büyümüştür şimdi oda iyice sıkmalık olmuştur...selamlar hemşerilerim bir aydır yoktum nasılsınız bakalım ben narenin annesi naremim yanımdaydı bir hafta oldu gideli torunumu özledim defnemi elazıdan adanaya tayinleri cıktı hayırlısı olsun elma bacım gecmişolsun kızımıza kız annesi olmak zor bacım bilirim bende 3 tane canları sagolsun acılarını göstermesin
sağol canım benim bilmiyorum dün doktor senin aynandır çocuk dedi sen kendini göreceksin onun hareketlerinde diyince bir an çok üzüldüm benim stresim kızıma geçiyormuş bilmiyorum işte birsürü şey inşallah herşey normale geçer.....elmas çok geçmiş olsun canım psikologa gitmek kötü bişey değil ve bence sen çok iyi bir annesin takma kafana olurmu....
elmascım iyi yapmışsın canım doktora gitmekle, inşallah çok faydasını göreceksin:)
satisu ablacım Allah kavuştursun, canları sağolsun, tayinleri de hayırlı olsun narenin.
yasemin sen napıyosun canım, keyifler nasıl?