Yozgat///66

günaydın kızlara.s.
ne güzel sohbet etmişsiniz hafta sonu maşallah topiğimize :nazar:
satisu ablacım narenin tayini hayırlı olsun Allah kolaylık versin, bebekle zor valla a.s
sürmeli bayram sonu ankaradayım inşallah, bakarsın bi buluşma ayarlarız ne dersin yerimseniben
elmascım minik kuşun nasıl canım, zamanla daha da iyi olacaksınız inşallah :Saruboceq:
yasemincim nasılsın keyfin nasıl?
çiçeğim yolların gözlüyom bacım gelmiyonmu buralara sengözlerimebaksanab
emoş lojmanı naptın canım?bakım onarım işi noldu?
mecbue hoşgeldin hemşom, babam sarıkayanın toprakpınar köyünden, eniştemde poyrazlıdan ha gayret tanıdık çıkıcaz :1hug:

aslıcım çarşamba sendeyim:utangac:.. bekle beni ..sositososito

ZENCİ

Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''

naber hemşolarım nasılsınız bakalım kızımı uyuttum bir bakınayım dedim sizler ne yaptınız bakalım...
burası acayip soğuk bugün ve yağmurlu üzerimde hırkayla oturuyorum....

ZENCİ

Doğumhanenin kapısında 3 baba adayı heyecanla bekliyorlarmış.Birden doğumhanenin kapısından bir hemşire kucağında siyah tenli bir bebekle çıkmış.Hemen bir baba adayı öne atılmış ve '''BU BENİM BEBEĞİM BU BENİM BEBEĞİM''',demiş.Hemşire sormuş'''NERDEN BİLİYORSUNUZ SİZİN BEBEĞİNİZ OLDUĞUNU'''adam cevap vermiş '''BİZİM HANIM PİŞİRDİĞİ HER YEMEĞİ YAKAR BUNU DA MUTLAKA O DOĞURMUŞTUR'''

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
allah abla ne diyim sana varya hiç güleceğim yoktu....

ablacığım ne yapıyorsun bakalım nasılsın iyimisin
iyim Elmascım nolsun... akşam telaşı.. bu gün bol domates soslu karışık kızartma yapayım dedim. yağ üzerime cosur cosur patladı ..:roflol::roflol:
merhaba fistiklarrr nasilsinizzz

senden naber taze gelin...Ramazanda evlilik nasıl gidiyor..:utangac:
sürmelim kısmet olursa.. sen Hollanda'ya dönünce eniştede gelcekmi yoksa daha sonramı gelcek..

iyim Elmascım nolsun... akşam telaşı.. bu gün bol domates soslu karışık kızartma yapayım dedim. yağ üzerime cosur cosur patladı ..:roflol::roflol:

senden naber taze gelin...Ramazanda evlilik nasıl gidiyor..:utangac:
sürmelim kısmet olursa.. sen Hollanda'ya dönünce eniştede gelcekmi yoksa daha sonramı gelcek..

iyilik abla.. ayyy sorma abla zor oluyorrr...:utangac:
enisteyi daha sonra goturcem abla.. once is bulmam lazim a.s
goturemezsem temelli burali ankarali olacam :bbo::delphin:

insallah ablacimmm bi gideydimm benimki göndermek istemiyor:asigim::asigim:kaydirigubbakcemile3

surmelim.. iyi düşün.. daha yeni evlisin.ileride yaşayacaklarını düşünemeye bilirsin.ama abla tavsıyesi..acele karar verme..mutlaka git ve iş ara..ben Türkiye'de olmaktan mutluyum çok şükür.ama.aile özlemine dayanamıyor insan..iyi düşün ve mantıklı karar ver..duygularına kapılma sakın.. bu dediklerimi enişte duymasın..:roflol:

surmelim.. iyi düşün.. daha yeni evlisin.ileride yaşayacaklarını düşünemeye bilirsin.ama abla tavsıyesi..acele karar verme..mutlaka git ve iş ara..ben Türkiye'de olmaktan mutluyum çok şükür.ama.aile özlemine dayanamıyor insan..iyi düşün ve mantıklı karar ver..duygularına kapılma sakın.. bu dediklerimi enişte duymasın..:roflol:

gidecem abla simdiden biktim ben burdan walla.. ailemsiz cok zor oluyor.. birde geçim SIKINTISI war.. o kadar bunaldim ki :1no2::gitme:

gidecem abla simdiden biktim ben burdan walla.. ailemsiz cok zor oluyor.. birde geçim SIKINTISI war.. o kadar bunaldim ki :1no2::gitme:

dediğim gibi iyi düşün topram..
ama eşinide güzellikle ikna et..
güzelim bana müsade.. çorba yapcam.. enişteni kızdırmayalım..
yarın görüşürüz..çok öpdümmmmm.opuyorumnanaktan

ay hemşolar kızartmalar yemekler afiyet olsun bugun kzım gideli bir hafta oldu torunu özledimmmmmmmmmmmm
canlarım pazardan geldim haşatım cıktıııııııııııııı
görüşürüz öpüldünüz hemşolar

günaydıııııın:)
ezel06 hoşgeldin aramıza, merhaba deyip kaçma olurmu:)takıl buraya...
sürmeli inşallah işin hallolur canım yaa, aileden uzakta zor oluyo, ben aynı ülkenin içindeki uzaklığa bile dayanamıyom senin için ne kadar zor olur kimbilir. Allah işinizi rast getirsin hemşom..
satisu ablacım Allah kavuştursun yavruna ve yavrunun yavrusuna:)bizde annem babamla hergün 3-4 kere konuşuyoruz, bayramı iple çekiyoruz karşılıklı:)
çiçeğim kız o kızartma kokusu sendenmi geliyodu:)))ellerine sağlık benim eve kadar geldi mis gibi:)
elmas, yasemin naber kızlar?
biz aşkımla dün yine bi çılgınlık yapıp 3 tane 2000lik puzzle aldık, delimiyik neyik:) dayanamadık yine:))

Back