Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba memleketimiz guzel insanları artk bende aramızdaymm:lepi:
as66 ablam olur :1hug:
kızlar günaydın...a.s.
nasıl mutlu oldum delikafadulden anlatamam, bacımda gelmiş.:lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
bebeğim hoşgeldin Şeniz bitanem. bende ankarayı dört gözle bekliyorum...
burası bizim toprağın yeri, tüm hemşolar burdayız, ayrıca hülya ablanda topaçlı, babası dedemi dayımları hep biliyo, görüşüyolarmış dayımlarla. burda hepimiz akraba olduk artık :sm_cool:
a.s.
hoşbulduk canlarım aslıcığım sünnetimiz çok güzel geçti doya doya kaldım ablamlarla sağol canım.
çiçeğim hoşbulduk lojman çıktı evet önce sevindik ama evi görünce şok olduk çok kötü bayağı uğraş istiyo valla.
bacım hele hoş geldin nörüyon.dimekki sen as66'nın gardeşi oluyon nemi..iyi iyi birbirinize mugaat olun imi.ben bacını yagından gordüm çog iyi bir gız.gozelde.varya ablan seni bek seviyor.Allahım ayırmasın gadasını aldıglarım.isterimki burda gozel gozel vagıt geçirek hep bir.. memleketimizin havası var burda biliyooo..merhaba memleketimiz guzel insanları artk bende aramızdaymm:lepi:
kızlar günaydın...a.s.
nasıl mutlu oldum delikafadulden anlatamam, bacımda gelmiş.:lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
bebeğim hoşgeldin Şeniz bitanem. bende ankarayı dört gözle bekliyorum...
burası bizim toprağın yeri, tüm hemşolar burdayız, ayrıca hülya ablanda topaçlı, babası dedemi dayımları hep biliyo, görüşüyolarmış dayımlarla. burda hepimiz akraba olduk artık :sm_cool:
ee anlat bakiim napıyosun?
çiçeğim, yasemin, hülya, zaracı, elmas ve sayamadıklarım keyifler nasıl?a.s.
günaydın canlarım....
hoşgeldin...a.s.
bir benim akrabalrım yok burada yaaaa hepinizi öpüyorum akraba sayılırız nede olsa yinede hemşoyuz hepimiz...
oo burası tam yozgatlı mekanıymş delikafadulden bende orucu ya net basında yada film izleyerek geciriyorum baska caresi yok artk vaktım oldukca buralardayım:teytey:
merhaba memleketimiz guzel insanları artk bende aramızdaymm:lepi:
ZARACI,ablacım öncelikle hayırlı olsun lojmanınız inş. güzel insanlarla karşılaşırsın.
illaki bakım istiyor lojmanlar geçen yıl bizde 3 milyara yakın masraf yaptık ama çiçek gibide oldu ,bizden sonraki dua ederse bize yeter.eşime şart koştum yaptırmazsan lojmana gitmem dedim..
ama eminimki sen o hamarak nadide ellerinle gittiğin her yeri güzelleştirirsin..
güle güle oturun bayramdan sonrayamı taşınırsınız..
sağol ablacım güzel sözlrin için inşallah komşuluk iyi olur.ama bilemiyorum okadar masraf yapıcaz zararı karını gececek.yerler,mutfak dolabı,duvarları mok götürüyo valla.çıkan kişi nasıl yaşamış şaşırdık inanki tutanak tutacaklar kırılan camları kapıları onun maaşından kesecekler.devletin malı diye bu kadarda hor kullanılmaz üzüldüm valla evi görüncelmaz:...inanırmısın musluk yok evde sökmüş götürmüş kardeş.keşke çıkan sen gibi olsaydıda arkasından konuşturmasaydı.
ablam oruç diye 2 gr etin vardı onuda verme bari:dilcikar: geldiğimde seni çubuk kraker gibi görmeyim artıkın :mymeka: moralmanım bozuliiinaniknanik
emoşcum Allah kolaylık versin canım :Saruboceq: valla sinir oldum o evden çıkanaaslan yattığı yerden belli olurmuş a.s onlar nasıl bir türse anlamadım valla :uhm: kolay gelsin canım :1hug:
çiçeğim miden nasıl oldu, iyimisin?oğluşunun durumu nasıl?