Yozgat///66

günaydın yasemincim..naber ?yoğunmusun?
ben yine boğuldum işe, öğlen arası kaçamak yapıyorum:)

kızlar günaydın...a.s.
nasıl mutlu oldum delikafadulden anlatamam, bacımda gelmiş.:lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
bebeğim hoşgeldin Şeniz bitanem. bende ankarayı dört gözle bekliyorum...
burası bizim toprağın yeri, tüm hemşolar burdayız, ayrıca hülya ablanda topaçlı, babası dedemi dayımları hep biliyo, görüşüyolarmış dayımlarla. burda hepimiz akraba olduk artık :sm_cool:
a.s.

oo burası tam yozgatlı mekanıymş delikafadulden bende orucu ya net basında yada film izleyerek geciriyorum baska caresi yok artk vaktım oldukca buralardayım:teytey:

hoşbulduk canlarım aslıcığım sünnetimiz çok güzel geçti doya doya kaldım ablamlarla sağol canım.
çiçeğim hoşbulduk lojman çıktı evet önce sevindik ama evi görünce şok olduk çok kötü bayağı uğraş istiyo valla.

ZARACI,ablacım öncelikle hayırlı olsun lojmanınız inş. güzel insanlarla karşılaşırsın.
illaki bakım istiyor lojmanlar geçen yıl bizde 3 milyara yakın masraf yaptık ama çiçek gibide oldu ,bizden sonraki dua ederse bize yeter.eşime şart koştum yaptırmazsan lojmana gitmem dedim..
ama eminimki sen o hamarak nadide ellerinle gittiğin her yeri güzelleştirirsin..
güle güle oturun bayramdan sonrayamı taşınırsınız..

merhaba memleketimiz guzel insanları artk bende aramızdaymm:lepi:
as66 ablam olur :1hug:
bacım hele hoş geldin nörüyon.dimekki sen as66'nın gardeşi oluyon nemi..iyi iyi birbirinize mugaat olun imi.ben bacını yagından gordüm çog iyi bir gız.gozelde.varya ablan seni bek seviyor.Allahım ayırmasın gadasını aldıglarım.isterimki burda gozel gozel vagıt geçirek hep bir.. memleketimizin havası var burda biliyooo..
kızlar günaydın...a.s.
nasıl mutlu oldum delikafadulden anlatamam, bacımda gelmiş.:lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
bebeğim hoşgeldin Şeniz bitanem. bende ankarayı dört gözle bekliyorum...
burası bizim toprağın yeri, tüm hemşolar burdayız, ayrıca hülya ablanda topaçlı, babası dedemi dayımları hep biliyo, görüşüyolarmış dayımlarla. burda hepimiz akraba olduk artık :sm_cool:
ee anlat bakiim napıyosun?
çiçeğim, yasemin, hülya, zaracı, elmas ve sayamadıklarım keyifler nasıl?a.s.

vay vay vayyyyyyyy.as66 hanumefendi gözünüz aydın olsun efenim. kardeşceğiziniz gelmiş üye olmuş.ee artıkın bizi unutursun.. ne diyelim Allah muhabbetinizi artırsın.:dilcikar:
hele bizi bir unut varya o üniversitenin binasını.bag napiyom..ben bu gadar dirim..:oklava:
sevindim adına aslıcım.. biliyorumki hepimizin yeri ayrı mutkala seninde öle.:1hug:

hoşgeldin...a.s.
bir benim akrabalrım yok burada yaaaa hepinizi öpüyorum akraba sayılırız nede olsa yinede hemşoyuz hepimiz...

Elmascım üzülme bak benim sahici bacım bile yok bırak akrabayı ,ama burda hepiniz benim bacım akrabamsızın..:teselli:
yani hepimiz akraba olduk burda..:lepi:

vay vay vayyyyyyyy.as66 hanumefendi gözünüz aydın olsun efenim. kardeşceğiziniz gelmiş üye olmuş.ee artıkın bizi unutursun.. ne diyelim Allah muhabbetinizi artırsın.:dilcikar:
hele bizi bir unut varya o üniversitenin binasını.bag napiyom..ben bu gadar dirim..:oklava:
sevindim adına aslıcım.. biliyorumki hepimizin yeri ayrı mutkala seninde öle.:1hug:
[/QUOTE]

oyyy çiçeğim benim hiç unuturmuyum sizi kele bacım, hepiniz benim için çok gıymatlısınız canlarım benimopuyorumnanaktan
elmascım hepimiz akraba olduk burda gııı...ne güzel dimi kaydirigubbakcemile3
sefiyom sizi üleeennn...:sm_cool::teytey:

çiçeğim datlum avatarında bek bi güzel çıkmışın imajmı yeniledin neettin:)aşkiton ne diyyo bu duruma:)))

oo burası tam yozgatlı mekanıymş delikafadulden bende orucu ya net basında yada film izleyerek geciriyorum baska caresi yok artk vaktım oldukca buralardayım:teytey:

ablam oruç diye 2 gr etin vardı onuda verme bari:dilcikar: geldiğimde seni çubuk kraker gibi görmeyim artıkın :mymeka: moralmanım bozuliii :delphin: naniknanik

ZARACI,ablacım öncelikle hayırlı olsun lojmanınız inş. güzel insanlarla karşılaşırsın.
illaki bakım istiyor lojmanlar geçen yıl bizde 3 milyara yakın masraf yaptık ama çiçek gibide oldu ,bizden sonraki dua ederse bize yeter.eşime şart koştum yaptırmazsan lojmana gitmem dedim..
ama eminimki sen o hamarak nadide ellerinle gittiğin her yeri güzelleştirirsin..
güle güle oturun bayramdan sonrayamı taşınırsınız..

sağol ablacım güzel sözlrin için inşallah komşuluk iyi olur.ama bilemiyorum okadar masraf yapıcaz zararı karını gececek.yerler,mutfak dolabı,duvarları mok götürüyo valla.çıkan kişi nasıl yaşamış şaşırdık inanki tutanak tutacaklar kırılan camları kapıları onun maaşından kesecekler.devletin malı diye bu kadarda hor kullanılmaz üzüldüm valla evi görünce:olmaz:...inanırmısın musluk yok evde sökmüş götürmüş kardeş.keşke çıkan sen gibi olsaydıda arkasından konuşturmasaydı.

sağol ablacım güzel sözlrin için inşallah komşuluk iyi olur.ama bilemiyorum okadar masraf yapıcaz zararı karını gececek.yerler,mutfak dolabı,duvarları mok götürüyo valla.çıkan kişi nasıl yaşamış şaşırdık inanki tutanak tutacaklar kırılan camları kapıları onun maaşından kesecekler.devletin malı diye bu kadarda hor kullanılmaz üzüldüm valla evi görünce:olmaz:...inanırmısın musluk yok evde sökmüş götürmüş kardeş.keşke çıkan sen gibi olsaydıda arkasından konuşturmasaydı.

emoşcum Allah kolaylık versin canım :Saruboceq: valla sinir oldum o evden çıkana :kızgın: aslan yattığı yerden belli olurmuş a.s onlar nasıl bir türse anlamadım valla :uhm: kolay gelsin canım :1hug:

emoşcum Allah kolaylık versin canım :Saruboceq: valla sinir oldum o evden çıkana :kızgın: aslan yattığı yerden belli olurmuş a.s onlar nasıl bir türse anlamadım valla :uhm: kolay gelsin canım :1hug:

SAĞOL CANIM YA VALLA BİZDE ANLAMADIK NASIL BİR TÜR HİÇMİ EVİNE MİSAFİR GELMEMİŞ UTANMAMIŞ BİLEMİYORUM ŞANSIMAMIDIR NEDİR EVDEN YANA ÇOK ŞANSSIZIM ZATEN.ÖPÜYORUM CANIM HAYIRLI İFTARLAR SON DAKKALAR BAŞIM FIRIL FIRIL...kaydirigubbakcemile2

gny.gif

günaydın yozgat:)
keyifler nasıl kızlar? ben işe geç kalarak güzel bir başlangıç yaptım Allahtan sorun olmadı:)
sym66 annem yemek yapmıyomu sanki dana:)söylerim gebertir seni:)))

kızlar sürmeli arkadaşımız düğün resmini koymuş kk'ya bende tesadüfen gördüm.. sizde arayın bulun ve bakın... dermişim..:jeyyar:

Back