Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah burdaydı yasemin, gelir birazdan belki.
çiçeğim bunalma canım benim, gel iki söyleşir açılırız. valla banada burası ilaç gibi geliyo.Allah muhabbetimizi artırsın inşallah.öptüm seni canım, kolay gelsin sana:)
fıstıklar nabersiniz.
severim sizi.:1hug:
ablanız accuk hasta ufff olmuş.
bu gün niyetli değilim gece miğdem mahvoldu çıkardım ama safra sadece.sabahdan dr gittim dr yokmuş yarın yine gitcem..mafoldumben
3 gündür evdeki ilaçlardan alıyorum ama malesef..hiç bir değişiklik yok.
böbreklerim sancı yapıyor galiba susuzluga dayanamıyorlar..
sizler nasılsınız bakıyorum güzel güzel yapmışınız yorumlarınızı.
yasemincim ,aslıcım,hulyacım güzel bir hafta diliyorum kızlar size..opuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorum.
amanın hulya gelmiş.hulya ne yaptın akşamki hazırlıklar tamammı..
:1hug:sağol hulyacım..ablacım gecmiş olsun kendini yorma kendine dikkat et Allah acil şifa versin :Saruboceq:
tamam tamam ablacım yedik bile afiyetle cokacimcoook
selam kızlaar yeniden aranızdayım şükür.aklım hep sizdeydi valla 1 ay kadar memlekette kaldım evime dönüncede kaynımlar ablamlar yanıma geldi uğrayamadım.nasılsınız bakalım?
bu arada yakında taşınma ihtimalimiz var sanırım dehşet günler beni bekliyor off of bıktım şu taşınma işlerinden...
sağol ablacım ya sende ihmal etme ben kızın yüzünden fazla çıkamıyorum eşimin izin alması lazım malum askeri hastanede muayene olabiliyoruz diğer yerler sevkli gidiyoruz onun içinde eşim yanımda olması lazım oda işten izin alabilirse şimdi herkes izinde zor izin alması ben bir ay beklerim artıkAblacım sanada çok geçmiş olsun.önce oğlum şimdide ben böörümüz ayrıyor..
eşim randevu alsın hastaneye gitcez bakalım.inş sende'de bizlerde'de bişi çıkmaz..:1hug:
kızlar geçmiş olsun,noldu böyle ikinize birden, Allah şifa versin...:Saruboceq:
çiçeğim doktora buraya gelirsen mutlaka yanıma gel, aramana gerek yok canım benim.
bayramdan sonra izin alıcam 10 gün.bayrama kadar burdayım:)
dünden beri bende mola verdim kızlar oruca mecburen :kedi: işyerinde çaktırmadan yemeye çalıyom yemeemi cokacimcoook rahatsız oluyorum herkesin yanında yemekten. idare ediyorum işte.ayrıca sahursuz daha rahatım ben yaa bendemi bi acayiplik var ne :uhm: sahura kalkınca sabah berbat hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı bende akşamdan atıştırıp niyetleniyorum. sahura kalkmanında ayrı sevabı var tabi ama ben yapamıyom kızlar olmiiii :1no2:
merhaba memleketimiz guzel insanları artk bende aramızdaymm:lepi:
as66 ablam olur :1hug: