Yozgat///66

çiçeğim bunalma canım benim, gel iki söyleşir açılırız. valla banada burası ilaç gibi geliyo.Allah muhabbetimizi artırsın inşallah.öptüm seni canım, kolay gelsin sana:)

fıstıklar nabersiniz.
severim sizi.:1hug:
ablanız accuk hasta ufff olmuş.
bu gün niyetli değilim gece miğdem mahvoldu çıkardım ama safra sadece.sabahdan dr gittim dr yokmuş yarın yine gitcem..mafoldumben
3 gündür evdeki ilaçlardan alıyorum ama malesef..hiç bir değişiklik yok.
böbreklerim sancı yapıyor galiba susuzluga dayanamıyorlar..
sizler nasılsınız bakıyorum güzel güzel yapmışınız yorumlarınızı.
yasemincim ,aslıcım,hulyacım güzel bir hafta diliyorum kızlar size..opuyorumnanaktan

ablacım gecmiş olsun kendini yorma kendine dikkat et Allah acil şifa versin :Saruboceq:

selam kızlaar yeniden aranızdayım şükür.aklım hep sizdeydi valla 1 ay kadar memlekette kaldım evime dönüncede kaynımlar ablamlar yanıma geldi uğrayamadım.nasılsınız bakalım?
bu arada yakında taşınma ihtimalimiz var sanırım dehşet günler beni bekliyor off of bıktım şu taşınma işlerinden...

günaydın kızlar...
emoşcum hoşgeldin canım, özledik valla seni. yoğunsun anlaşılan Allah yardımcın olsun.yeğeninin sünnet düğünümü vardı yanlışmı hatırlıyorum, nasıl geçti?nereye taşınacaksınız, hakkaten işin zor güzelim.Allah yardım etsin...:)

selam kızlaar yeniden aranızdayım şükür.aklım hep sizdeydi valla 1 ay kadar memlekette kaldım evime dönüncede kaynımlar ablamlar yanıma geldi uğrayamadım.nasılsınız bakalım?
bu arada yakında taşınma ihtimalimiz var sanırım dehşet günler beni bekliyor off of bıktım şu taşınma işlerinden...

a.s. hoşgeldin canım bende taşinmaktan bıktım 3 yıllık evliyim 3 ev degiştirdim Allah yardım etsin :Saruboceq:

Ablacım sanada çok geçmiş olsun.önce oğlum şimdide ben böörümüz ayrıyor..
eşim randevu alsın hastaneye gitcez bakalım.inş sende'de bizlerde'de bişi çıkmaz..:1hug:
sağol ablacım ya sende ihmal etme ben kızın yüzünden fazla çıkamıyorum eşimin izin alması lazım malum askeri hastanede muayene olabiliyoruz diğer yerler sevkli gidiyoruz onun içinde eşim yanımda olması lazım oda işten izin alabilirse şimdi herkes izinde zor izin alması ben bir ay beklerim artık
kızlar geçmiş olsun,noldu böyle ikinize birden, Allah şifa versin...:Saruboceq:
çiçeğim doktora buraya gelirsen mutlaka yanıma gel, aramana gerek yok canım benim.
bayramdan sonra izin alıcam 10 gün.bayrama kadar burdayım:)
dünden beri bende mola verdim kızlar oruca mecburen :kedi: işyerinde çaktırmadan yemeye çalıyom yemeemi cokacimcoook rahatsız oluyorum herkesin yanında yemekten. idare ediyorum işte.ayrıca sahursuz daha rahatım ben yaa bendemi bi acayiplik var ne :uhm: sahura kalkınca sabah berbat hissediyorum kendimi kafamçokkarıştı bende akşamdan atıştırıp niyetleniyorum. sahura kalkmanında ayrı sevabı var tabi ama ben yapamıyom kızlar olmiiii :1no2:

sağol canımcım
benim lkızım aşılamayla oldu senelerdir kullandığım hormon ilaçları haptı herhalde midemi iki senedir çekiyorum sırf ilaç içmemek içinde gitmek istemiyorum hiç sevmiyorum ilaç içmeyi

Selam kızlar...
Ancak kendime gelebildim..
Kullandığım ilaçların yan etkileri beni mahvediyor..
neyse sıkmayım sizleride..
emoşum hoş geldinŞeniz...ne güzel tatil yapmışın,yetmedi birde misafirmi getirdin.hayırdır ne taşınması nerden çıktı.lojman felanmı yoksa..

yasemin,as66,elmas,hulya.Şeniz

hoşbulduk canlarım aslıcığım sünnetimiz çok güzel geçti doya doya kaldım ablamlarla sağol canım.
çiçeğim hoşbulduk lojman çıktı evet önce sevindik ama evi görünce şok olduk çok kötü bayağı uğraş istiyo valla.

ankaradayım ben :1rolleyes:
iiyim cok sukurde as66 yıda gorsek daha iyi olcam bayramı beklioruz dort gozle bakalm :teytey:

kızlar günaydın...a.s.
nasıl mutlu oldum delikafadulden anlatamam, bacımda gelmiş.:lepi:hihoyyytzemuszemusopuyorumnanaktan
bebeğim hoşgeldin Şeniz bitanem. bende ankarayı dört gözle bekliyorum...
burası bizim toprağın yeri, tüm hemşolar burdayız, ayrıca hülya ablanda topaçlı, babası dedemi dayımları hep biliyo, görüşüyolarmış dayımlarla. burda hepimiz akraba olduk artık :sm_cool:
ee anlat bakiim napıyosun?
çiçeğim, yasemin, hülya, zaracı, elmas ve sayamadıklarım keyifler nasıl?a.s.

Back