günaydın hemşerilerim, ablacım maşallahcok güzel ve eglenceli bir buluşma olmuş hepiniz cok güzelsiniz. Ablacım cok tatlısın tekrar maşallah birde yaşlandım diyorsun genc kız gibisin kalbinin güzelligi yüzüne vurmuş. Ablacım seni görmek coooook güzeldi :sm_cool:
selam canlarım...çiçeğim çok sevindim adına zepple buluşmana...resimleri bekliyoruz canım.bak ben antalyaya gelince bi buluşma yapmayın valla karışmam ona göre.....:))
günaydın canlarım...annem gitti sabah ve bende işe başladım...kaldığımız yerden devam hayata...tek değişiklik daha yıpranmış daha yorgun...yüregim biraz daha acıyarak....
günaydın hemşerilerim herkes nasıl hafta sonunuz nasıl gecti :ecrin_bebek: ben evde oturdum :çok üzgünüm:
günaydın canım nasılsın..bende evde oturdum...temizlikle ugraştım...yoruldum..ama perşembe ankara'ya annemlere gidiyorum..enerji doluyum .....
beyhancan annenlere hayırlıca kavuşursun inşallah.Bende pazar günü ankaraya gidiyorum kısmet olursa inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
beyhancan annenlere hayırlıca kavuşursun inşallah.Bende pazar günü ankaraya gidiyorum kısmet olursa inşallah sabırsızlıkla bekliyorum hihoyyyt
inşallah canım..sende hayırlısıyla kavuş...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyi geceler hemşolar bende kızın yanındaydım nerden bakarsan iki ay olacak hayırlısıyla haftaya dönuyorum konyaya ha konya dedimse konyalı degilim 12 senedir konyadayım yozgatımı cok özledim bir sitemiz acıldıda hasret giderdim köyüme köyüm termzerli bilen varsa torunuda özlüyecem ama olmuyor insanın evinden ayrı herkes yuvasında mutlu olsun derim amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?