merhaba bende yozgat çekerekliyim..tüm yozgatlılara selamlar....
herkese kocamaaan bir günaydın benden...
çiçeğimcim bugün napıyosun varmı yine gezme falan...sıcakta çıkma derim yavrumm:)
yeni hemşolar katılmış aramıza hoşgeldiniz...
elmascım eşim aslen erzurumlu ailesi konyada,konyalı olmuşlar artık:)halası lojmanda galiba emin değilim detayları öğrenince haberleşiriz seninle...
yasemin senden naber güzelim,minnoş nasıl?
duygucum yolunuz açık olsun sağlıcakla gelin.
surmeli,emoş,beyhancan ve sayamadıklarım nasılsınız bugün?gününüz güzel geçsin...
slmm baciii bende 1 keresinde gitmistim kücüktüm neydi ya BABA YAGMUR muydu neydi bi köy vardi...
merhaba bende yozgatlıyım.yozgatın çekerek ilçesinden...ama malatyada yaşıyorum...bu siteye yeni üye oldum..hani yozgat misafirperverligi......kaydirigubbakcemile5
günaydın hanımlar ben yeni uyandım millet günü yarıladı.hatta dağ çiçeğm şimdi nefes nefese göbek eritmeye çalışıyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
as66,yasemin,çiçeğim,elmas,beyhancan,sürmeli,şirine,duygu hepinize sevgiler sefiom lan sizi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
emoş yağlarımı erittim ,kas yaptım gel güreş tutalım senle...lülülülülülügünaydın hanımlar ben yeni uyandım millet günü yarıladı.hatta dağ çiçeğm şimdi nefes nefese göbek eritmeye çalışıyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
as66,yasemin,çiçeğim,elmas,beyhancan,sürmeli,şirine,duygu hepinize sevgiler sefiom lan sizi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...305k-oldu287unuz-olaylar-yaz305lar-neler.html
bu konu benim konum tıklayıp yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar kilit atılmadığı sürece:)
merhaba bende yozgatlıyım.yozgatın çekerek ilçesinden...ama malatyada yaşıyorum...bu siteye yeni üye oldum..hani yozgat misafirperverligi......kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?