• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

merhaba bende yozgat çekerekliyim..tüm yozgatlılara selamlar....

beyhancan.. hoş geldin a.s.
umarım burada güzel sohbetler ve güzel vakitler geçirirsin..
Malatya'damı yaşıyorsunuz..
Ben 9 yıl önce orada yaşadım tam 6 yıl boyunca çok güzel günlerim geçti Malatya'ya selamlar..senağlama

herkese kocamaaan bir günaydın benden...
çiçeğimcim bugün napıyosun varmı yine gezme falan...sıcakta çıkma derim yavrumm:)
yeni hemşolar katılmış aramıza hoşgeldiniz...
elmascım eşim aslen erzurumlu ailesi konyada,konyalı olmuşlar artık:)halası lojmanda galiba emin değilim detayları öğrenince haberleşiriz seninle...
yasemin senden naber güzelim,minnoş nasıl?
duygucum yolunuz açık olsun sağlıcakla gelin.
surmeli,emoş,beyhancan ve sayamadıklarım nasılsınız bugün?gününüz güzel geçsin...

as66. canım günaydın hoş geldin.. yok yok bugün gezme yok birazdan spor salonuna gideceğim...hihoyyyt
accuk kilo vereyim..kaydirigubbakcemile2
as.. canım evde tüm gün yalnızım küçük oğlumda işe girdi ablası.
yeni pizzacı açıldı orada çalışmaya başladı..
hafta sonu uğrayın eşinle.. galiba açılış cuma günü o gün bedava pizza dağıtımı var. durma derim..
ama bu pizza bizim bildiğimiz pizzalardan değil.. patron almanya'dan gelmiş ve orada lavaş ekmek üzerine yapıyorlarmış eğer tutarsa burada şübelerini çoğaltacaklarmış.. böle yanii..:roflol:epei reklam yaptık iki dakkada..:roflol:

şu sizin ordakı migrosun karşı kösesindeki pizzacımı kııız...uğramaya çalışırım...ayrıca sen nerenden kilo verecen bakiiim,beni sinir etme luutfen...:)

günaydın hepinize canlarım...yeni gelen hemşolar hoş geldniz sefalar getirdiniz..inşallah selam veripkaybolmazsınız...:)) ben iyiyim kızlar minnoşumda iyi inşallah...23 ünde kontrolümüz var yine onu bekliyoruz...bu arada evde olmakharika...öpüyorum hepinizi..

herkese kocamaaan bir günaydın benden...
çiçeğimcim bugün napıyosun varmı yine gezme falan...sıcakta çıkma derim yavrumm:)
yeni hemşolar katılmış aramıza hoşgeldiniz...
elmascım eşim aslen erzurumlu ailesi konyada,konyalı olmuşlar artık:)halası lojmanda galiba emin değilim detayları öğrenince haberleşiriz seninle...
yasemin senden naber güzelim,minnoş nasıl?
duygucum yolunuz açık olsun sağlıcakla gelin.
surmeli,emoş,beyhancan ve sayamadıklarım nasılsınız bugün?gününüz güzel geçsin...

günaydınnnn bayanlarrrrrrrrrrr
canım haberleşelim mutlaka tanıyoruzdur belki görüşürüz öptüm canım opuyorumnanaktan

Abooooooooooooo dün kimsecikler pek yoktu ne kaynatmışsınız öyleee bugün iyi iyi ben gördüğümde çok seviniyorum çünkü kışın pek kimsecikler uğramıyordu

merhaba bende yozgatlıyım.yozgatın çekerek ilçesinden...ama malatyada yaşıyorum...bu siteye yeni üye oldum..hani yozgat misafirperverligi......kaydirigubbakcemile5

beyhancan hoşgeldin dileklerimizi ilettik sana güzelim, tekrar hoşgeldin,çekerek annemin ilk görev yeriymiş,çekereğin ayrı yeri vardır bizde.annem merkezden babam sarıkayadan, yozgata her fırsatta gideriz.gitmişken parmak çöreğinden yemedende gelmeyiz:)

günaydın hanımlar ben yeni uyandım millet günü yarıladı.hatta dağ çiçeğm şimdi nefes nefese göbek eritmeye çalışıyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
as66,yasemin,çiçeğim,elmas,beyhancan,sürmeli,şirine,duygu hepinize sevgiler sefiom lan sizi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba bende yozgatlıyım.yozgatın çekerek ilçesinden...ama malatyada yaşıyorum...bu siteye yeni üye oldum..hani yozgat misafirperverligi......kaydirigubbakcemile5

canım arkadaşım benim hiç misafir perver olmazmıyız kız birde akrabayız seninle

arkadaşlar bu arada biz beyhancanla aynı yerde oturuyoruz çekerekte evlenince tabi o malatyaya gitti bende birsürü yere gittim malum asker eşim geziyoruz hep benim canım arkadaşım o liseden onu çok seviyorum

tabiki sizleride çoooooooook seviyorummmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar ben yeni uyandım millet günü yarıladı.hatta dağ çiçeğm şimdi nefes nefese göbek eritmeye çalışıyordurkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
as66,yasemin,çiçeğim,elmas,beyhancan,sürmeli,şirine,duygu hepinize sevgiler sefiom lan sizi.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın kuşum,benim yerimede uyu bi posta ya olmazmı?
ayrıca bende sefiyom sizi...bağımlılık yaptı bura..kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan:enbuyukkk::nazar:

bagın hele ben gidincik.birarıya gelmişler bizim gızlar..

severim sizi..:1hug:

as66.çok teşekkür aplası.. bize yakın olan migrosun karşısı değil keşkem olaydı.
ama çarşıda iş bankasının karşısında dönercilerin içinde.. bekleriz ablası..yerimseniben

yasemincim dinlenmene iyi olmana sevindim...:CüvCüv:

emoş yağlarımı erittim ,kas yaptım gel güreş tutalım senle...lülülülülülü
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...305k-oldu287unuz-olaylar-yaz305lar-neler.html

bu konu benim konum tıklayıp yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar kilit atılmadığı sürece:)

yerimseniben

beyhancan bida hoş geldin,,
hangi mahallede oturuyorsun.
ben tevfik temellide oturdum ,daha sonra kara kavak polis lojmanlarında...yani enişte Emniyet mensubu..
Malatya'da Yozgat'lılar günü yapıyorduk.. çok Yozgatlı var.oralarda sıkılmayın tanışın kaynaşın derim...a.s.

Back