• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

teşekkür ederim ablacım ..

hani bu gün dışarıya çıkacağım dedinya ,benim için bol mayonezli patat yermisin ,canım çekti birden...cokacimcoook:roflol:

baska birsey iste abla ya yiyemem rejimdeyim sırnaşık şey forumumu korumam lazim ki gelinligim yakissin.. :1rolleyes:

sürmeli kaç kilosun, istemezsen yazmaya bilirsin..
ben az önce sporda tartıldım 67.5..

bende simdi tartildim 68.0 kiloyum ablacim sırnaşık şey ben 1 ayda anca 5 kg werdim..
önce 73 kiloydum :kedi: kilomu gostermem ama... cok sewiyorum kilolarimi kaydirigubbakcemile3

bende simdi tartildim 68.0 kiloyum ablacim sırnaşık şey ben 1 ayda anca 5 kg werdim..
önce 73 kiloydum :kedi: kilomu gostermem ama... cok sewiyorum kilolarimi kaydirigubbakcemile3

çok iyisin azminden dolayı kutluyorum seni..vereliniortak

bende kilolarını göstermeyenlerdenim..
ablacım ben bu sefer kesin kaçar ..işler beni bekliii..:lepi:sonra yeiştiremezsem bu gün pazar alışverişide var...okeyto..:a015:

çok iyisin azminden dolayı kutluyorum seni..vereliniortak

bende kilolarını göstermeyenlerdenim..
ablacım ben bu sefer kesin kaçar ..işler beni bekliii..:lepi:sonra yeiştiremezsem bu gün pazar alışverişide var...okeyto..:a015:

tamam ablam bende çikiyorum.. öptüm.. Şenizopuyorumnanaktan

selaaam canlarım hemşolarım ay nasıl sevindim çoğalmışız birden sohbetiniz bol olsun.
nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz benimde ailem memlekette 2 ayda bir gittiğim halde ben bile özlüyorum valla bazen burnumda tütüyor.
sürmeli ve şirine kardeşler hoşgeldiniz sürmeliciğim kirpiklerin için kullandığın bişi varmı yani kozmetik değilde hani uzatmak çoğaltmak için benim kirpiklerim bazen çok azalıyo onun için sordum seninki maşallah canım.
kızlar yaburası öyle soğukki dün pikniğe gittik 1 saat bile oturamadık donduk resmen hatta o bir saaat eşimi hasta etti gece kendine gelemedi.

Son düzenleme:
emoşcum o soğuktan azıcıkta bize gönder be güzelim biz yanıyoz burda...şuna bak memleketimiz 4 mevsimi bir arada yaşıyo...eşine Allah şifa versin canım...

emoşcum o soğuktan azıcıkta bize gönder be güzelim biz yanıyoz burda...şuna bak memleketimiz 4 mevsimi bir arada yaşıyo...eşine Allah şifa versin canım...

sağol canımcım ya sizin sıcaklarla değişebiliriz valla çok arıyoruz artık sıcakları.pencereyi açıyorum sanki klima açmış gibi oluyoz.:1ninca:

oy kıyamam sana,seve seve veririm buranın havasını oraya ah elimde olsa...napalım idare etcez canım...

selaaam canlarım hemşolarım ay nasıl sevindim çoğalmışız birden sohbetiniz bol olsun.
nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende sorgunluyum ailem orda 2 ayda bir gittiğim halde ben bile özlüyorum valla bazen burnumda tütüyor.
sürmeli ve şirine kardeşler hoşgeldiniz sürmeliciğim kirpiklerin için kullandığın bişi varmı yani kozmetik değilde hani uzatmak çoğaltmak için benim kirpiklerim bazen çok azalıyo onun için sordum seninki maşallah canım.
kızlar ya sivas öyle soğukki dün pikniğe gittik 1 saat bile oturamadık donduk resmen hatta o bir saaat eşimi hasta etti gece kendine gelemedi.

emoş eşine geçmiş olsun..
as66'nın dediği gibi birazda bize yolla o soğuklardan git gide daha çok yanıyor burası..şikayetçi değiliz tabiki her zaman şükrediyoruz...:Saruboceq:

emoş eşine geçmiş olsun..
as66'nın dediği gibi birazda bize yolla o soğuklardan git gide daha çok yanıyor burası..şikayetçi değiliz tabiki her zaman şükrediyoruz...:Saruboceq:

Allah razı olsun ablacım.ya doğru söylüyosun ne sıcağa şükrediyoz ne soğuğa rabbim daha beterinden esirgesin çok şükür sıcağada,soğuğada çareler buluyoruz...alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back