• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

çiçeek burdanda söyliim yarın bekliyom haa..ona göre...

nereye bekliyon?kimi bekliyon?napıcanız?siz genemi buluşuyonuz?kime sordunuz?bizim canımz yokmu?sizin hiç vicdanınız yokmu?bu ne samimiyet?bizi niye çaarmıyon?hemşerim memleket nire:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

nereye bekliyon?kimi bekliyon?napıcanız?siz genemi buluşuyonuz?kime sordunuz?bizim canımz yokmu?sizin hiç vicdanınız yokmu?bu ne samimiyet?bizi niye çaarmıyon?hemşerim memleket nire:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol:hihoyyyt delikafadulden
amma soru sormuşsun yaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

abbovvvvvvvvv.amanın.. bu ne gaddar soru..
evet evet, bu lu şu yo ruzzzzzzz.. varmı dicen :jeyyar:gelmedin Antalyaya .ogggg olsun sende bizi göreme..zemuszemus
çarıyoz buyrun gelin..
sen bikerem Sivas buluşmasına gitmemişin kızgınım sana küsüm hatta.. ne gozel iresimini görecaadik...

emoş çok yaşa emi,bu kadar soru sorulurmu kız:)yarın eccik görüşcez çiçekle kışkandınmı :)kıyamam sana hadi sende gel,hatta hepiniz gelin nolur sanki:)

selamm hemsolarrr anam bugun acayippp yorgunumm yengemle mutfak dolaplarimizi temizledik... belim bIkInIm kirildi walllaaa.. hiç sewmiyorum mutfagi temizlemeyi.. helede su ozon suyuyla temizlik yapmayii... iyy bayiyo benii ama tertemiz oldu mutfagimizzz...
bu arada kizlar ne bulusmasi yozgat ne zaman bulusuyorrrr.. neysem ben buralardayim yafrucuklarim...zemuszemus

as66 bu awatardaki bal kaymagiii kimmmm seninnmiiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cok datlu her kimseee

Son düzenleme:
günaydın hatunlar...opuyorumnanaktan
nörüyonuz kele...bende keyifler yerinde:icecream:
surmelim temizlik yapmıssın ellerine sağlık canım,şu bel bıkın olayına çok güldüm nezamandır duymuyodum bu lafı,çok yaşa emi:roflol:ayrıca hepimiz bak kaymağız bacım yozgatlı olupda datlı olmayan birini gördünmüyerimseniben:1hug:
kızlar biz denk getirdikçe görüşüyoz çiçeğimle,keske hepimiz yakın olsaydık be kuzular,dimi çiçek?
hepimiz için süpper ötesi bi gün olsun canlar...:nazar:kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar
Fıstıklar nabersiniz.opuyorumnanaktan
as66 erkencisin bravo,
bu gün dr sonra sana uğrarım senide bekletmek istemem .malum dr ne zaman çağıracağı belli olmaz..
evet canım keşkem hep birlikte yapsak buluşmalarımızı..
kızlar bayışlayın beni( bel bıkın )ne demek..:uhm:
sürmeli güle güle kullanın mutfağınızı,
bende banyo temizliğinden nefret ediyorum..
her temizlikte illaki fayanslardan ellerim parçalanıyor...kafamçokkarıştı

yasemincik tatlım nasılsın kulaklarını çınlatayım dedim...:CüvCüv:
kendini yormuyorsun değilmi.. bu aylarda bol bol besleyici gıdalar tüket..yeşillik meyve.taze taze ye.ohh yarasın...:ecrin_bebek:
meleğimiz nasıl iyidir umarım teyzesi sevsin onu..:ecrin_bebek:

günaydınlar hepinize... nasılsınız? ne var ne yok? her şey yolundamı hemşehrilerim benim opuyorumnanaktan

Back