• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

elmaaas iiyiyiz çok şükür canım senden naber niye hiç uğramıyosun bakalım:kızgın::kızgın:

iyilik canım ne olsun kızımla uğraşıyorum bir ara çok uğruyordum baktım pek kimseler girmiyor iki üç kişinin haricinde bende pek girmemeye başladım ama bir baktımki çoğalmış herkes birde kızım var huysuzuz biraz pek giremiyorum nete
ama bayağı kişiler girmiş artık burdayım girmemezlik yapmam opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan öpüyorum hemşom sizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bizde seni çok öptük canımcım bazen yoğun olana arkadaşlar istesede pek giremeiyorlar seninki tatlı yorgunlukmuş bebişinnide öptüm yine gel canım:)

bizde seni çok öptük canımcım bazen yoğun olana arkadaşlar istesede pek giremeiyorlar seninki tatlı yorgunlukmuş bebişinnide öptüm yine gel canım:)

artık burdayım gelirim canım ama taşıncam ben keşanda oturuyorum eşim asker lojmanlara gireceğim o yüzden ev toplamaya başlıyorum yinede ara ara girmeye çalışacağım
bu arada eşya toplama telaşına memleketten misafirlerim gelecek artık beraber toplarız ne yapalım

artık burdayım gelirim canım ama taşıncam ben keşanda oturuyorum eşim asker lojmanlara gireceğim o yüzden ev toplamaya başlıyorum yinede ara ara girmeye çalışacağım
bu arada eşya toplama telaşına memleketten misafirlerim gelecek artık beraber toplarız ne yapalım

ayy Allah sana kolaylık versin canım çok taşındığım için bıktım taşınma kelimesi bana çok itici geliyor.inşallah gelenler yardım ederde işin hafifler.neyseki lojmana gidiyomuşsun iyi olmuş ozaman:)yerimseniben

günaydınlaaar...
elmascım merhaba seninle yeni tanışıyoruz,memnun oldum.Allah kolaylık versin ev taşıyomussun.ayrıca eşimin halasıda keşanda.eşi asker büyük ihtimal komşu olacaksınız.
haydi Yozgat dökülün birer birer:)

selaaam canlarım hemşolarım ay nasıl sevindim çoğalmışız birden sohbetiniz bol olsun.
nasılsınız bakalım yeni arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz bende sorgunluyum ailem orda 2 ayda bir gittiğim halde ben bile özlüyorum valla bazen burnumda tütüyor.
sürmeli ve şirine kardeşler hoşgeldiniz sürmeliciğim kirpiklerin için kullandığın bişi varmı yani kozmetik değilde hani uzatmak çoğaltmak için benim kirpiklerim bazen çok azalıyo onun için sordum seninki maşallah canım.
kızlar ya sivas öyle soğukki dün pikniğe gittik 1 saat bile oturamadık donduk resmen hatta o bir saaat eşimi hasta etti gece kendine gelemedi.

hayir canim özel bir uygulama yapmiyorum.. rimel yetiyor.. yerimseniben
günaydin bu arada hanimlar :1hug:

slmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan......... ay icim icime sigmiyor kizlar. cuma günü vatanima yozgatima ucuyorum cok sükür. zemuszemusve son 3 günn kaydirigubbakcemile4. ay zaman hic gecmiyor sanki kizlar ya...

günaydın herkese duygucuğum senin adına çok sevindim canım yolun açık olsun.yozgat merkezdemi ailen.ahh ah bide benim ablam gelseydi 2 yıl oldu görmeyeli.

Son düzenleme:
günaydın herkese duygucuğum senin adına çok sevindim canım yolun açık olsun.yozgat merkezdemi ailen.ahh ah bide benim ablam gelseydi fransadan 2 yıl oldu görmeyeli.

evet canim yozgat merkez. insallah görürsün yaaa gurbetlik cok zor valla :gitme:... hele gurbette olana daha zor. ablani en iyi ben anlayabilirim:1no2: insallah gelebilir. ama öyle her istedigindede gelinmiyor ki be güzelim offfffff offffffff ne diyelim burda yiyecek ekmegimiz var deyip kendimizi avutuyoruz iste. yoksa 5 para etmez buralarmafoldumben

günaydınlaaar...
elmascım merhaba seninle yeni tanışıyoruz,memnun oldum.Allah kolaylık versin ev taşıyomussun.ayrıca eşimin halasıda keşanda.eşi asker büyük ihtimal komşu olacaksınız.
haydi Yozgat dökülün birer birer:)
Merhaba canım bende çok memnun oldum nasılsın iyimisin
canım çok teşekkürler ev taşımak hakikaten çok zor sıkıldığım için lojmanlara taşınıyorum eşinin halası nerede oturuyor tam acaba belki eşimle aynı taburdan olabilirler karşılaşırız inşallah onlardamı yozgatlı canım
siz yozgatın neresindensiniz
slmmm canlarimmmmmmmmmmmmmmmm zemuszemus opuyorumnanaktan......... ay icim icime sigmiyor kizlar. cuma günü vatanima yozgatima ucuyorum cok sükür. zemuszemusve son 3 günn kaydirigubbakcemile4. ay zaman hic gecmiyor sanki kizlar ya...

canım merhaba bizim yerimizede bak yozgata kokusunu çek içine bir gözünlede hasret çekenler için bak oldumu mafoldumben senağlama

Günaydın hemşolar...:kahve:
yeni gelen arkadaşlarımız olmuş
hoş gelmişler ,
elmas güle güle oturun lojmanınızda..
as66,emoş,yasemin.naren...asena lale..elmas.sürmeli, duygusuzduygu,beyhancan ,tüm hemşolarım gününüz güzel ve sağlıklı geçsin..a.s.

Son düzenleme:
Back