• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

Hülya25 hosgeldin hemşom,elmascım sifaacım ben iyiyim calışıyorum,sizde keyifler nasıl?

teşekkürler cnm bende iyiyim çok şükür,evdeyim valla bol bol dinlenmedeyim kaydirigubbakcemile3 sanada kolay gelsin hemşom opuyorumnanaktan

beyhancan bida hoş geldin,,
hangi mahallede oturuyorsun.
ben tevfik temellide oturdum ,daha sonra kara kavak polis lojmanlarında...yani enişte Emniyet mensubu..
Malatya'da Yozgat'lılar günü yapıyorduk.. çok Yozgatlı var.oralarda sıkılmayın tanışın kaynaşın derim...a.s.

ben özalper zafer sitelerinde oturuyorum canım..6 yıldır burdayım ama hala bi yozgatlıya denk gelemedim.:1no2:

opuyorumnanaktan hoşbulduk hemşerilerim ben iyiyim :ecrin_bebek: 5 aylık kızım var onunla vakit geçiriyorum sizler nasılsınız

benimkide 15 aylık teyzesi.minnoşunla geçirdiğin zamanın keyfini çıkar canım,onlar bizim canlarımız dimi...

:nazar:maşallah sen büyütmüşsün. evet ya dünyanın en güzel meyveleri onlar canımız herşeyimiz yavrularımız Allahım herkese tattırsın annelik duygusunu :ecrin_bebek:

günaydın hanımlar bugün yine havanızdasınız bakıyorum sıcaklar çenenizemi vurdu anacım...
çiçeğim gelince annat gııı naprınız aslıynan merak ediyom heves ediyom şu buluşmalarada ondan çatlıyom.
sivasta buluşma oldu ogün kesin gidecektim ama kısmet değilmiş.hiç beklemediğim bir anda görümcem geldi kaldım bende dedimki vardır bir hayır oysaki gününü bile ben ayarlamıştım....

neyse yeni gelen hemşolar hoşgeldiniz selam verip kaçmak yok ona göre burda bize herşeyinizi anlatabilirsiniz ona göre valla kimseye söylemek:)

günaydın hatunlar...opuyorumnanaktan
nörüyonuz kele...bende keyifler yerinde:icecream:
surmelim temizlik yapmıssın ellerine sağlık canım,şu bel bıkın olayına çok güldüm nezamandır duymuyodum bu lafı,çok yaşa emi:roflol:ayrıca hepimiz bak kaymağız bacım yozgatlı olupda datlı olmayan birini gördünmüyerimseniben:1hug:
kızlar biz denk getirdikçe görüşüyoz çiçeğimle,keske hepimiz yakın olsaydık be kuzular,dimi çiçek?
hepimiz için süpper ötesi bi gün olsun canlar...:nazar:kaydirigubbakcemile3

anam nörüyüm gii :roflol:
walla ben heç çirkin bi yozgatli görmedim :kedi:

ay ne iyi olurdu hepberaber gorussekkk keske yaza bi bulusma ayarlansayerimseniben

Günaydınlar
Fıstıklar nabersiniz.opuyorumnanaktan
as66 erkencisin bravo,
bu gün dr sonra sana uğrarım senide bekletmek istemem .malum dr ne zaman çağıracağı belli olmaz..
evet canım keşkem hep birlikte yapsak buluşmalarımızı..
kızlar bayışlayın beni( bel bıkın )ne demek..:uhm:
sürmeli güle güle kullanın mutfağınızı,
bende banyo temizliğinden nefret ediyorum..
her temizlikte illaki fayanslardan ellerim parçalanıyor...kafamçokkarıştı

ben uyanik gaci elime eldiwen taktimda yaptim.. sırnaşık şey ablacim biz yozgatli gacilar belim bikinim kirildi lafini cok soyleriz sırnaşık şey belim kirildi anlaminda yaniii

kızlar merhaba bende yozgatlıyım

hosgeldin hulyacim..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn hemşolarımmmmmmmmmmm
nasılsınız iyimisiniz bakalım gezin eğlenin ohhhh ne güzel

gunaydinnnnn:kedi:
ben kendi adima iyiyim wallaahiii bugun 11e kadar uyumusum yaa :gitme: hamlami$im sanirim kollarim agriyormafoldumben

günaydınlar hepinize... nasılsınız? ne var ne yok? her şey yolundamı hemşehrilerim benim opuyorumnanaktan

çok sükür hersey yolunda..

özalper mh. oturuyorum canım..6 yıldır burdayım hala bi yozgatlıyla taşınamadım.bulamadım.

biz neciyizzz canimm sositososito

günaydın hanımlar bugün yine havanızdasınız bakıyorum sıcaklar çenenizemi vurdu anacım...
çiçeğim gelince annat gııı naprınız aslıynan merak ediyom heves ediyom şu buluşmalarada ondan çatlıyom.
sivasta buluşma oldu ogün kesin gidecektim ama kısmet değilmiş.hiç beklemediğim bir anda görümcem geldi kaldım bende dedimki vardır bir hayır oysaki gününü bile ben ayarlamıştım....

neyse yeni gelen hemşolar hoşgeldiniz selam verip kaçmak yok ona göre burda bize herşeyinizi anlatabilirsiniz ona göre valla kimseye söylemek:)

gunaydin ada$..

60-70-80 oh oh çiçeğim yanımda kızlar bizde keyifler süper siz nörüyonuz..)kulaklarınız çınlıyomu gıııı...emoooşş özellikkllle sen çınladımı kulakların???:)

herkese selamlar hemşolar...sürmeli arkadaşım malatyada yozgatlı bulamadım anlamında söyledim...buraya yeni katıldım.

Back