- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
kızlar merhaba bende yozgatlıyım
merhaba cnm, ne güzel bir hemşehri daha hoşgeldin... nasılsın? zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hülya25 hosgeldin hemşom,elmascım sifaacım ben iyiyim calışıyorum,sizde keyifler nasıl?
beyhancan bida hoş geldin,,
hangi mahallede oturuyorsun.
ben tevfik temellide oturdum ,daha sonra kara kavak polis lojmanlarında...yani enişte Emniyet mensubu..
Malatya'da Yozgat'lılar günü yapıyorduk.. çok Yozgatlı var.oralarda sıkılmayın tanışın kaynaşın derim...a.s.
opuyorumnanaktan hoşbulduk hemşerilerim ben iyiyim :ecrin_bebek: 5 aylık kızım var onunla vakit geçiriyorum sizler nasılsınız
benimkide 15 aylık teyzesi.minnoşunla geçirdiğin zamanın keyfini çıkar canım,onlar bizim canlarımız dimi...
hemşom hoş geldin...a.s.
ben özalper zafer sitelerinde oturuyorum canım..6 yıldır burdayım ama hala bi yozgatlıya denk gelemedim.:1no2:
hoşbulduk hemşom nasılsın
günaydın hatunlar...opuyorumnanaktan
nörüyonuz kele...bende keyifler yerinde:icecream:
surmelim temizlik yapmıssın ellerine sağlık canım,şu bel bıkın olayına çok güldüm nezamandır duymuyodum bu lafı,çok yaşa emi:roflol:ayrıca hepimiz bak kaymağız bacım yozgatlı olupda datlı olmayan birini gördünmüyerimseniben:1hug:
kızlar biz denk getirdikçe görüşüyoz çiçeğimle,keske hepimiz yakın olsaydık be kuzular,dimi çiçek?
hepimiz için süpper ötesi bi gün olsun canlar...kaydirigubbakcemile3
Günaydınlar
Fıstıklar nabersiniz.opuyorumnanaktan
as66 erkencisin bravo,
bu gün dr sonra sana uğrarım senide bekletmek istemem .malum dr ne zaman çağıracağı belli olmaz..
evet canım keşkem hep birlikte yapsak buluşmalarımızı..
kızlar bayışlayın beni( bel bıkın )ne demek..:uhm:
sürmeli güle güle kullanın mutfağınızı,
bende banyo temizliğinden nefret ediyorum..
her temizlikte illaki fayanslardan ellerim parçalanıyor...kafamçokkarıştı
günaydınnnnnnnnnnnnnnn hemşolarımmmmmmmmmmm
nasılsınız iyimisiniz bakalım gezin eğlenin ohhhh ne güzel
günaydınlar hepinize... nasılsınız? ne var ne yok? her şey yolundamı hemşehrilerim benim opuyorumnanaktan
özalper mh. oturuyorum canım..6 yıldır burdayım hala bi yozgatlıyla taşınamadım.bulamadım.
günaydın hanımlar bugün yine havanızdasınız bakıyorum sıcaklar çenenizemi vurdu anacım...
çiçeğim gelince annat gııı naprınız aslıynan merak ediyom heves ediyom şu buluşmalarada ondan çatlıyom.
sivasta buluşma oldu ogün kesin gidecektim ama kısmet değilmiş.hiç beklemediğim bir anda görümcem geldi kaldım bende dedimki vardır bir hayır oysaki gününü bile ben ayarlamıştım....
neyse yeni gelen hemşolar hoşgeldiniz selam verip kaçmak yok ona göre burda bize herşeyinizi anlatabilirsiniz ona göre valla kimseye söylemek:)
ablacım hatırlayamadı.özalper sitelerini..:uhm:
ama Malatya çok güzel...