kızlar ben ufaktan kaçayım.. aşkitom iki gündür nöbetçi ,akşama gelir inş.ona nefis mamalar hazırlayayım..
öpüyorum sizleri...Şeniz
günaydın hanımlar nasılsınız bugün öğleden sonra görümcemler gelecek bakın ne erken uyandım gördünüzmü:) bi sürü işim var öğlene biterse iyidir.
aslıcım kızın nasıl oldu canım atlattımı biraz kuzucuk.geçmiş olsun canım.
hepinizi öpüyorum nerde o sıcaklar yaa.uyanınca hemen kışın ördüğüm yün hırkayı giydim terli terli zatürre olmayım diyekaydirigubbakcemile3
Günaydın hemşolarıma..
as66,bundan sonra sana leyla dicem..:roflol:
gece sıcaktan değil komşuların çocuklarının sesinden uyuyamadık..
malum tatil geldi çocuklar gece yarılarına kadar sokaktalar..
minnoşum nasıl daha iyidir umarımmm.
yasemincik amanın nazar değdirmeyelim bu aralar eniştenle iyiyiz..:asigim:
emoş demekki gööörümcenler geliyor.. vayyyy.eminim şu dakka evin içinde koşturmaca halindesin...delikafadulden
yıvvrum ben aslı-(kerem) oluyum sen leyla-(mecnun) ol bence..."aşkito" falan tü tü maşşşallah aşkınıza nazar değmesin...
bugün biraz daha iyi lolipopum teyzeleri,bitanesiniz valla...hastalık biraz mızmızlık yaptığı için gecelerimiz uykusuz geçiyo eccik...napalım idare etcez artık...
emoşcum kolay gelsin canım ağıırr misafirin varmış...
yasemincim bebiş bulantı falan yapmaya başladımı genel durumun nasıl canım?
sorma şekerim..enişten iki gündür nöbetçiydi.senin anlican özleştik bakarsın akşama yine hırlaşırız.. adam yanımda olmayınca özliiim ..:roflol:
başladı canım bulantılarım hafiften ama şikayetçi değilim....zemuszemus
fıstıklar ben çıkıyorum...zemuszemus
hepiniz güzel bir gün diliyorum...opuyorumnanaktan
merhabalar, bende Yozgatlıyım... tüm hemşehrilerime duyrulur... beni de katın aranıza emi?görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5
iyi aksamlarrr... yozgatin sürmelisi geldii : )
nasilsiniz kizlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?