Yozgat///66

oyyyy minik keseni seveyim yaseminim rabbim kalp atışından tut da cinsiyetini görmeye dogurmaya kadar herseyi nasip etsin bitanemmmmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlar,hihoyyyta.s.opuyorumnanaktan
yasemincim çok sevindim canım,içimiz rahatladı valla...Allahım ikinizede sağlık versin...
nezomemo hoşgeldin hemşocum,galiba narenle tanışıksınız.a.s
emoşcum çiçeğim sizde nevar neyok?
benim minnoşum grip oldu kızlar,babasından geçti galiba:çok üzgünüm:gözleri sulanıyo,burnu akıyo bebeğimin, inşallah çabuk atlatır...Allahım onun sıkıntısını bana versin:Saruboceq:

emoşum ve narenim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için öpüyorum ikinizide...

günaydın kızlar,hihoyyyta.s.opuyorumnanaktan
yasemincim çok sevindim canım,içimiz rahatladı valla...Allahım ikinizede sağlık versin...
nezomemo hoşgeldin hemşocum,galiba narenle tanışıksınız.a.s
emoşcum çiçeğim sizde nevar neyok?
benim minnoşum grip oldu kızlar,babasından geçti galiba:çok üzgünüm:gözleri sulanıyo,burnu akıyo bebeğimin, inşallah çabuk atlatır...Allahım onun sıkıntısını bana versin:Saruboceq:

aslıcığım çok şükür bir etap daha atlattıkhihoyyyt çok teşekkür ederiz teyzesi güzel dileğin için...ay kıyamaz ona teyzesi çok geçmiş olsun meleğine tatlım benim yaaa....annelik bu olsa gerek ya çok duygulandım sözünü...rabbim şifa versin ve hemen atlatsın....

aslıcım gecmiş olsun meleğime yaaaa

benm içim gidiyor bebekler hastalanınca anne olan nasıl dayanıyorki :(

kuzum inşallah hemencik iyileşir canımmm

Selam arkadaşlar...Şeniz
en son cuma gününde kalmıştık.
as..cımla buluştuk...onu görünce içim açıliii bir afet afet maşallah ..:nazar:
minnoşumuz hastamı olmuş çok geçmiş olsun.:emir_bebek:. acil şifalar diliyorum...Şeniz
yasemincim dr sonuçlarınızın güzel geçmesine sevindim..
mesajlaştık zaten seninle..güzel haberini aldım.Şeniz
emoşum uykucu yaptın bizi girmişin saatin 3 de..Şeniz
narencim sayılı günler geldi geri sayım başlamış.. :emir_bebek:Şeniz
rabbim yardımcın olsun dediğimiz gibi sakın heyecan yapma..bir çırpıda pırt diye gelir inş..
nezomemo hoş geldiniz...Şeniz
kızlar varya burası felaket sıcak yanıyoz resmennnnn..delikafadulden

teyzeleri çok sağolun,inşallah minnoşum çabuk iyileşir.insanın çocuğu hastalanınca daha bi kötü hissediyo,onun gözleri sulanınca ben ağlıyomsenağlama ah bu hormonlar...
neyse kızlar iyi düşünelim iyi olalım,şurda sohbet ediyoz dertleşiyoz ya gerisi boş,yakında nüfusumuzda artacak inşallah...:ecrin_bebek:biri çıktı çıkacak diğeri yolda oohhh daha noolsunopuyorumnanaktan

teyzeleri çok sağolun,inşallah minnoşum çabuk iyileşir.insanın çocuğu hastalanınca daha bi kötü hissediyo,onun gözleri sulanınca ben ağlıyomsenağlama ah bu hormonlar...
neyse kızlar iyi düşünelim iyi olalım,şurda sohbet ediyoz dertleşiyoz ya gerisi boş,yakında nüfusumuzda artacak inşallah...:ecrin_bebek:biri çıktı çıkacak diğeri yolda oohhh daha noolsunopuyorumnanaktan

saol fıstıgımmmm:1hug:opuyorumnanaktan

yasemini gördünüzmü kızlar...:1shok:

narencim haklısın Antalyanın sıcak bakımından Adanayla hiç farkı yok delikafadulden

as66,canım evet nüfüsumuz çoğalıyor. gelsin bıcır bıcır Yozgatlılar..:ecrin_bebek:

Back