• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

kızlar ben ufaktan kaçayım.. aşkitom iki gündür nöbetçi ,akşama gelir inş.ona nefis mamalar hazırlayayım..:utangac:

öpüyorum sizleri...Şeniz

günaydın herkese...keyifler nasıl bugün,bende mayışmış bir hal var kızlar,günlerdir doğru dürüst uyumayınca böööle leyla oluyo insan.....

çiçeğim bu sıcaklarda dışarı çıkmamak için üstün bir performans sergiliyorum,işyeri serin evdede klima...içgüveysinden halliceyim yani..
sanki geçen sene bu zamanlara göre nem oranımız daha az,banamı öyle geliyo ne dersin çiçek??

günaydın hanımlar nasılsınız bugün öğleden sonra görümcemler gelecek bakın ne erken uyandım gördünüzmü:) bi sürü işim var öğlene biterse iyidir.
aslıcım kızın nasıl oldu canım atlattımı biraz kuzucuk.geçmiş olsun canım.
hepinizi öpüyorum nerde o sıcaklar yaa.uyanınca hemen kışın ördüğüm yün hırkayı giydim terli terli zatürre olmayım diyekaydirigubbakcemile3

günaydın hanımlar nasılsınız bugün öğleden sonra görümcemler gelecek bakın ne erken uyandım gördünüzmü:) bi sürü işim var öğlene biterse iyidir.
aslıcım kızın nasıl oldu canım atlattımı biraz kuzucuk.geçmiş olsun canım.
hepinizi öpüyorum nerde o sıcaklar yaa.uyanınca hemen kışın ördüğüm yün hırkayı giydim terli terli zatürre olmayım diyekaydirigubbakcemile3

günaydın emoşum...sana kolay gelsin tatlım misafirler agır anlaşılan erkenden kalktığına göre :))) aman üşütme canım dikkat et kendine :))

Günaydın hemşolarıma..:kahve:
as66,bundan sonra sana leyla dicem..:roflol:
gece sıcaktan değil komşuların çocuklarının sesinden uyuyamadık..
malum tatil geldi çocuklar gece yarılarına kadar sokaktalar..
minnoşum nasıl daha iyidir umarımmm.:emir_bebek:
yasemincik amanın nazar değdirmeyelim bu aralar eniştenle iyiyiz..:nazar::asigim:
emoş demekki gööörümcenler geliyor.. vayyyy.eminim şu dakka evin içinde koşturmaca halindesin...delikafadulden

bugün biraz daha iyi lolipopum teyzeleri,bitanesiniz valla...hastalık biraz mızmızlık yaptığı için gecelerimiz uykusuz geçiyo eccik...napalım idare etcez artık...
emoşcum kolay gelsin canım ağıırr misafirin varmış...
yasemincim bebiş bulantı falan yapmaya başladımı genel durumun nasıl canım?

Günaydın hemşolarıma..:kahve:
as66,bundan sonra sana leyla dicem..:roflol:
gece sıcaktan değil komşuların çocuklarının sesinden uyuyamadık..
malum tatil geldi çocuklar gece yarılarına kadar sokaktalar..
minnoşum nasıl daha iyidir umarımmm.:emir_bebek:
yasemincik amanın nazar değdirmeyelim bu aralar eniştenle iyiyiz..:nazar::asigim:
emoş demekki gööörümcenler geliyor.. vayyyy.eminim şu dakka evin içinde koşturmaca halindesin...delikafadulden

yıvvrum ben aslı-(kerem) oluyum sen leyla-(mecnun) ol bence..."aşkito" falan tü tü maşşşallah aşkınıza nazar değmesin...

yıvvrum ben aslı-(kerem) oluyum sen leyla-(mecnun) ol bence..."aşkito" falan tü tü maşşşallah aşkınıza nazar değmesin...

sorma şekerim..enişten iki gündür nöbetçiydi:utangac: .senin anlican özleştik bakarsın akşama yine hırlaşırız.. adam yanımda olmayınca özliiim ..:roflol:

bugün biraz daha iyi lolipopum teyzeleri,bitanesiniz valla...hastalık biraz mızmızlık yaptığı için gecelerimiz uykusuz geçiyo eccik...napalım idare etcez artık...
emoşcum kolay gelsin canım ağıırr misafirin varmış...
yasemincim bebiş bulantı falan yapmaya başladımı genel durumun nasıl canım?

başladı canım bulantılarım hafiften ama şikayetçi değilim....zemuszemus

sorma şekerim..enişten iki gündür nöbetçiydi:utangac: .senin anlican özleştik bakarsın akşama yine hırlaşırız.. adam yanımda olmayınca özliiim ..:roflol:

kele bacım bizdede öyle oluyo, yanyanayken didişiyoruz, ayrıyken özleşiyoz...:roflol:

başladı canım bulantılarım hafiften ama şikayetçi değilim....zemuszemus

ah canım:teselli: o bulantıdan ben hastanede yattım,benimki kadar şiddetli olmaz inşallah...çubuk krakerle yaşadım o dönem...yakında geçer merak etme...a.s ooyy minnoş büyüyoda onun için annesinin midesini bulandırıyo...:CüvCüv::ecrin_bebek:

merhabalar, bende Yozgatlıyım... tüm hemşehrilerime duyrulur... beni de katın aranıza emi?görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

iyi aksamlarrr... yozgatin sürmelisi geldii : )

nasilsiniz kizlar ?

merhabalar, bende Yozgatlıyım... tüm hemşehrilerime duyrulur... beni de katın aranıza emi?görüşmek üzere kaydirigubbakcemile5

merhaba şifaa. hoş geldin umarım burada hep birlikte güzel vakitler geçiririz..a.s.

iyi aksamlarrr... yozgatin sürmelisi geldii : )

nasilsiniz kizlar ?

sürmeli hoş geldin.aynı şekilde senlede güzel vakitler geçiririz..a.s.

Back