Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın hemşolar..
çiçeğimcim,emoş, yasemin ve sayamadıklarım nasılsınız güzeller,ben biraz rahatsızım bugün bademcik problemim var.doktora gidicem bi ara...
nüfusumuz çoğalmış,hoşgeldiniz surmeli ve sifaa...nasılsınız?
selam kızlar....aslıcığım çok geçmiş olsun tatlım...inşallah o büyüsünde tek bulandırsın annesinin midesini..
dağçiçeğim sabah evdeydim canım ancak geldim işe sen nasılsın kuzum....
selam canlarım hepinize sağlık diliyorum.bugün bir halsizlik var bendede hep uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum nedense...hepinizi öpüyommm
selam canlarım hepinize sağlık diliyorum.bugün bir halsizlik var bendede hep uyumak istiyorum kimseyi görmek istemiyorum nedense...hepinizi öpüyommm
bende iyim tatlımmmm:1hug:selam kızlar....aslıcığım çok geçmiş olsun tatlım...inşallah o büyüsünde tek bulandırsın annesinin midesini..
dağçiçeğim sabah evdeydim canım ancak geldim işe sen nasılsın kuzum....
sağolun şekerler hasta değilimde bilmiyorum bahar yorgunluğu diye yorumladım ben.çiçeğim ya görümcem geldide keşke hergün gelse o benim bitanem.senin gibi şekerdir ablalık yapmayı sever...
yaseminciğim sende durumlar nasıl kaç haftalık yavru kuş?
aman kendini yorma güzelim,misafir gelecek diye duramayıp iş yapıyım deme...yarınmı kontrolün haftaya cumamı?