Yozgat///66

çiçek oğluşunun sınavları bitmişmi?sormayı unuttum,nasıl gidiyo okulu?

evet canım oğlum pazartesi günü geldi hatta işe bile başladı geçen yıl staj gördüğü Bilgisayarcıda işe devam ediyor.
sınav hakkında birşey söylemedi henüz kesin sonuçlar belli değil..
öğrenince haber veririm.. tatlım..

narencim dua bölümünün linkini yollarmısın bulamıyorum...

kızlarr bu arada yarın as66.:1hug:yanına gidiyorum varmı ona yapmamı istediğiniz birşeyler...öpmek sarılmak gibi..:utangac::roflol:

ablacım özelime mesaj at bütün arkadaslarım öle yapttıılarr

evet aslıya sarıl öp kokla güzel bir gün gecirin inşallah
opuyorumnanaktan

kızlar sizin yerinizede sarılır koklaşırız:1hug:kaydirigubbakcemile5...keske hepimiz aynı yerde olsaydık...a.s

çiçeğimcim utandırdın beni ama sen de meziyetlerini azımsama sakın dediğim gibi değerini bil ve daha iyi yerlerde ol canım:)

narencim benim kızım normal gününden 10 gün geçmesine rağmen hala sancım olmayınca ve bebek de doğum kanalına yerleşmeyince sezeryanla yaptım doğumumu o yüzden normal doğumu bilmiyorum canım, ama yürüyüş yapman güzel ayrıca normal doğumda nefes alman çok önemli bebeğe oksijenin bolca gitmesi gerek o an.Allahım bir çırpıda kurtarır inşallah canım,bu ara soluna yatmaya çalış, bacaklarının arasına yastık koyup uyursan biraz daha rahat edersin.

ilerde yasemincim de başlıycak insallah,topitop oldum,çok hareketli falan diye...Allahımın izniyle...yarın bekliyoruz haberlerini ona göre unutma bizi...

inşallah aslıcığım...nerenciğim ve benim için olan güzel dileklerine kocaman AMİİİİİN diyorum..sağol tatlım...

narencim dua bölümünün linkini yollarmısın bulamıyorum...

kızlarr bu arada yarın as66.:1hug:yanına gidiyorum varmı ona yapmamı istediğiniz birşeyler...öpmek sarılmak gibi..:utangac::roflol:

Şeniz aslıyı böyle yap benim için.....opuyorumnanaktanbu sana tatlım benim....

kızlar sizin yerinizede sarılır koklaşırız:1hug:kaydirigubbakcemile5...keske hepimiz aynı yerde olsaydık...a.s

tatlım benim önemli olan yüreklerin aynı şehirde olması ...ve biz bunu başarıyoruz bu site sayesinde...sende benim için dağçiçeğimi öp ve sarıl doyasıya....

nabersiniz kızlarr?herkese sevgiler dağçiçeğimle as buluştumu acaba aman bunlarda işi abarttılar heeekötükedihüso.biz bi denesini bulamıyoz bunlar koklaşıp oturuyolar vallaŞeniz
biraz arayı uzatın yahu bulan var bulamayan var:mymeka:

gecenin bu vakti kimse yok haliyle.eşim nöbette bende pc başında nöbet tutuyorum.fosur fosur uyuyan tüm bacılarıma iyi uykular...yarın ikindiye kadar dünyaya gözlerimi açmam sanırsam:)

günaydın kızlar,
emoşcum derin uykulardadır şuan herhalde,yasemincim buralardasın, nasılsın canım,ne zaman doktor randevun?
çiçeğimde birazdan yanımda olur,keyfime diyecek yok bugün hatunlar...

günaydın kızlar,
emoşcum derin uykulardadır şuan herhalde,yasemincim buralardasın, nasılsın canım,ne zaman doktor randevun?
çiçeğimde birazdan yanımda olur,keyfime diyecek yok bugün hatunlar...

günaydın aslıcığım...saat 16,00 da dr. da olmam gerekiyor...inşallah sağlıklı haberleriyle geleceğiz tatlım...ohh ne güzel buluşun tatlım bizim içinde hasret giderin...öpüyorum ikinizide...:1hug:

emoş canım bak biz uyanığız şimdide sen fosur fosur uyuyosun tatlım :))) iyi fosurdamalar sana ....bizim içinde uyu emi....

günaydın aslıcığım...saat 16,00 da dr. da olmam gerekiyor...inşallah sağlıklı haberleriyle geleceğiz tatlım...ohh ne güzel buluşun tatlım bizim içinde hasret giderin...öpüyorum ikinizide...:1hug:

valla beni bile heyecan bastı canım,güzel haberlerini bekliyoruz...

emoş canım bak biz uyanığız şimdide sen fosur fosur uyuyosun tatlım :))) iyi fosurdamalar sana ....bizim içinde uyu emi....

uyudum canım senin yerinede uyudum yeni uyandım daha uyurdum ama dedim kalkıyım buluştumu yozgatın gülleri bir bakıyım ddim.senide çok merak ediyorum tatlım inşallah burdan hayırlı haberini duyarız rabbim o güzel gönlüne göre versin canım benim.

uyudum canım senin yerinede uyudum yeni uyandım daha uyurdum ama dedim kalkıyım buluştumu yozgatın gülleri bir bakıyım ddim.senide çok merak ediyorum tatlım inşallah burdan hayırlı haberini duyarız rabbim o güzel gönlüne göre versin canım benim.

günaydın ozaman sana emoşum...ohh ne güzel uyumuşsun....güzel dileklerin için amin canım benim...

kızlar biz çiçeğim tüm güzelliğiyle geldi yanıma,fıstık gibiydi yine...çıkmam gerek canlarım,yasemin haberleri iletmeyi unutma canım,hafta sonununuz güzel geçsin hepinizin,hepinizi öpüyorum,p.tesi görüşürüüüüzzz...

geldik dr dan ...çok şükür herşey yolunda kızlar minicik kesemizi gördük...15 mm daha...öpüyoruz hepinizi....

Back