• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yozgat///66

yaseminciğim görmediğimiz göbiş kalmadı şu sitede yavaş yavaş sıra sana geliyor.artık sende büyüyen kuşunun resmini çeker koyarsın bu sayede senide görmüş oluruz hemşom.valla senide çok merak ediyorum.insan az çok hayalinde canlandırıyor ama nedense ben senin hep böyle balık etli olduğunu düşünmüştüm yanlışmıyım kız:))

ay canım benim...görürsün inşallah göbüşümüde benide teyzesi...balık etli değilim canım yanıldın...çokda zayıf değilim ama 2 kilo aldım hamişlik başlayalı dr da şişmişsindir diyo...1,67 boyunda 60 kiloydum canım..şuan 62:))) öyle işte canım....

yasemin bugün haberverirsin dimi dr dan cıkınca bak merak ediyoruz...
surmeli resimdeki senmisin?

aslıcığım saat 16.00 da canım randevumuz....mutlaka haber veririm eve gidince ama sen çıkmış olabilirsin canım benim....yoksa merakta bırakmayız teyzelerimizi....opuyorumnanaktan

Selam fıstıklarım.yerimseniben
Cumanız Mübarek olsun
Rabbim dua ve dileklerinizi kabul etsin..
kızlar bilindiği üzere dün bütün gün kk yoktum,sebebi yat gezisie katıldım güzeldi gaha önce bu denli bir geziye katılmamıştım sürekli korkudan erteliyordum.
Ama süper geçti eğlendik oynadık kudurduk kız kıza.
Spor hocamız düzenledi sağolsuntüm meslektaş eşleri hep birlikte eğlendik.
denizin ortasında yüzxenler oldu ben tabi bakmakla yetindim..
Hatta yunuzları bile gördük...
yani çok güzel bir gün geçirdim resimde çekindim bol bol sizlerle paylaşırım..
dilerin sizlerinde günlerininz beninkinden daha güzel geçer..
bu gün ayrıca karneler alınıyor sizlerin henüz karne telaşınız yok ama ilerde olucak inş.
az önce ufak oğlum geldi karnesiyle şükür güzel..
tatili hak ettiler..
yasemincim güzel haberlerini bekliyoruz bebişim..
as66 canım daha iyi olmana çok sevindim
emoşum görümcenle anlaşmanıza çk sevindim ablacım sende çok iyi bir insansın.
narencik sen nasılsın ablacım .Rabbim yardımcın olsun doğum yaklaştı.. nefes çalışmaları yap.
sürmeli senle daha tam tanışamadık ama sen nasılsın canım günlerin nasıl geçiyor..umarın iyisinizdir..ay çok yazmışım heecandan..
asena lale.kızlar nerdesiniz....

Son düzenleme:
günaydın canlarım nasılsınız bakalım yasemin ciğim hadi hayırlısı canım.kız sen manken gibiymişsinya be ama erken kilo almaya başlamışsın.aman dikkat et sonra 1 gr vermek için 40 takla atarsın benim gibi.
hepinizi öptüm hayırlı cumalar....

ayy dağ çiçeğim sen anlatırken ben heyecen yaptım canım ne güzel yaa yunuslar falan senin adına sevindim canım.ne kursuna gidiyordunki ablacım?
bu arada karnenizde hayırlı olsun inşallha üniversiteyide en iyi bölümlerde en iyi yerlerde okur canım maşallh...

ohhh ablam gez ne güzellll :))

bende bir kere katılmıştım antalya da cok güzeldi gercekten yatı yunuslar takip etmişti koy koy gezmiştik bir gün boyunca :))

maşallah oğluşlarına ablacım hakettiniz hepiniz tatili hem anne baba hemde cocuklar ben de heyecan yok henüz sanki ben dogurmnayacakmışsım gibi annem ve eşim benden daha heyecanlılar

benm zillinin de pek geleceği yok 12 günümüz kaldı ne sancı var ne su ne nişan ne de inme valla aşagıyı begenmio benmki agzımdan cıkacak galiba
,

allah razı olsun tüm dua edenlerden

öpüyorum hepinizi canım hemsolarımm

ooh çiçeğim iyi yapmıssın,kemer tarafına gitmissinizdir herhalde,o koylar ne güzel dimia.s karnenizde hayırlı olsun canım,Allah üniversite diplomasınıda göstersin:Saruboceq:
narencim Allah yardımcın olsun,bir çırpıda kucağına alırsın inşallah minnoşunu:ecrin_bebek: vakti gelince yolunu bulur bebişin canım,
şimdiki bebekler de yerlerini pek seviyo herhalde :roflol: benimki 10 gün geç doğdu daha da dursa doğacağı yoktu.doktorumuz daha fazla beklemeyelim fazlasıda riskli diye sezeryana girdik.seninki inşallah zamanında normal yollardan geliverir kucağına narencim...sonrada darısı yasemine:Saruboceq:

ayy dağ çiçeğim sen anlatırken ben heyecen yaptım canım ne güzel yaa yunuslar falan senin adına sevindim canım.ne kursuna gidiyordunki ablacım?
bu arada karnenizde hayırlı olsun inşallha üniversiteyide en iyi bölümlerde en iyi yerlerde okur canım maşallh...
emoşum inş bir gün senlede yaparız tekne gezisi ablacım..
ben burda loman içinde spora gidiyorm, hocamz tam bir çılgın bizi alıyor dağlara kırlara denizlere gezi düzenliyor hem spor hem gezi..çok şükür eğleniyoruz..

ohhh ablam gez ne güzellll :))

bende bir kere katılmıştım antalya da cok güzeldi gercekten yatı yunuslar takip etmişti koy koy gezmiştik bir gün boyunca :))

maşallah oğluşlarına ablacım hakettiniz hepiniz tatili hem anne baba hemde cocuklar ben de heyecan yok henüz sanki ben dogurmnayacakmışsım gibi annem ve eşim benden daha heyecanlılar

benm zillinin de pek geleceği yok 12 günümüz kaldı ne sancı var ne su ne nişan ne de inme valla aşagıyı begenmio benmki agzımdan cıkacak galiba
,

allah razı olsun tüm dua edenlerden

öpüyorum hepinizi canım hemsolarımm

narencim büyükler ne derler zamanı gelince çıkar elbet
Annesi demekki karnında seninle birlikte rahatki çıkmak istemiyor..
:ecrin_bebek:

ooh çiçeğim iyi yapmıssın,kemer tarafına gitmissinizdir herhalde,o koylar ne güzel dimia.s karnenizde hayırlı olsun canım,Allah üniversite diplomasınıda göstersin:Saruboceq:
narencim Allah yardımcın olsun,bir çırpıda kucağına alırsın inşallah minnoşunu:ecrin_bebek: vakti gelince yolunu bulur bebişin canım,
şimdiki bebekler de yerlerini pek seviyo herhalde :roflol: benimki 10 gün geç doğdu daha da dursa doğacağı yoktu.doktorumuz daha fazla beklemeyelim fazlasıda riskli diye sezeryana girdik.seninki inşallah zamanında normal yollardan geliverir kucağına narencim...sonrada darısı yasemine:Saruboceq:

hayır canım...kemer tarafına gitmedek aslında öyle biliyorduk ama değişiklik yaptılar lara tarafına gittik..düden şelalesinin aktığı yere doğru gittik tam ters istkamet..
dua ve dileklerine yürekten katııyorum ve Aminnnn diyorum..yerimseniben

kızlar dün yazamadım yorgunluktan...malum bol bol uyuyoruz...dün gittik dr a...herşey çok güzel ve hatta ikiz olabir dedi dr um..1 tanesinin kalp sesini duyduk o kesn allahıma çok şükür 2. için 10 günsonra gideceğim tekrar kontrole bakalım ne olacak o zaman kesinlenecek yani...hayırlısı olsun bakalım teyzelerimiz...öpüyoruz sizi....

yasemin canım maşallah ne güzel herşeyin yolunda gitmesi.birde ikiz olursa ayy toptan işi halletmiş olursun tabi sen şimdiden düşünmeye başlamışsındır ikiz olursa neler olur diye rabbim hayırlı sağlıklı olmalarını nasip etsin.tüp bebek falanmıydı canım?

yasemin canım maşallah ne güzel herşeyin yolunda gitmesi.birde ikiz olursa ayy toptan işi halletmiş olursun tabi sen şimdiden düşünmeye başlamışsındır ikiz olursa neler olur diye rabbim hayırlı sağlıklı olmalarını nasip etsin.tüp bebek falanmıydı canım?

çok teşekkür ederim emoşum tek çift hepsine kabulum sağlıkla gelsinlerde...tüp bebek değil canım doğal hamile kaldım....inan düşünmüyorum hiç rabbim kuluna kaldıramayacağı yük vermezmiş....opuyorumnanaktan

hemsolarimmmmmmmmmm cok sükürrr cuma günü vatanima türkiyeme ucuyorummmm. aileme sürpriz yapcam ay düsündükce bile gözlerim doluyor. insallah sag salim ucarim varirim yozgatima... benim icin dua edinn kizlarturkbayragi

kızlar dün yazamadım yorgunluktan...malum bol bol uyuyoruz...dün gittik dr a...herşey çok güzel ve hatta ikiz olabir dedi dr um..1 tanesinin kalp sesini duyduk o kesn allahıma çok şükür 2. için 10 günsonra gideceğim tekrar kontrole bakalım ne olacak o zaman kesinlenecek yani...hayırlısı olsun bakalım teyzelerimiz...öpüyoruz sizi....

yasemincim başından beri hayırlısı için dua ettik seninde söylediğin gibi Rabbim insana taşıyamayacağı yükü vermezmiş..
Senin ve eşinin adına çok sevindim sakın korkuya kapılma..heyecanda yapma..sen sanki bitane bebek varmış gibi düşün hamileliğinde sıkıntılı geçmesin.. yük bakımından yanii..
daha kesinde belli değilmiş..Rabbimden yine hep hayırlısını isteyelim..:Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv:

bu yazıyı yazarken telefon çalıyor ara veriyorum vee arayan yasenimcimzemuszemus.. konuştum sesini duydum heyecanını paylaştım.. canım kardeşim hep güzel haberler alasınız ve bizlerede inş güzel haberler veresiniz:nazar:...:1hug:Şeniz

hemsolarimmmmmmmmmm cok sükürrr cuma günü vatanima türkiyeme ucuyorummmm. aileme sürpriz yapcam ay düsündükce bile gözlerim doluyor. insallah sag salim ucarim varirim yozgatima... benim icin dua edinn kizlarturkbayragi

duygucum senin adına çok sevindim..
inş sağ salim uçarsın ailenin yanına..:1hug:

Selam fıstıklarım.yerimseniben
Cumanız Mübarek olsun
Rabbim dua ve dileklerinizi kabul etsin..
kızlar bilindiği üzere dün bütün gün kk yoktum,sebebi yat gezisie katıldım güzeldi gaha önce bu denli bir geziye katılmamıştım sürekli korkudan erteliyordum.
Ama süper geçti eğlendik oynadık kudurduk kız kıza.
Spor hocamız düzenledi sağolsuntüm meslektaş eşleri hep birlikte eğlendik.
denizin ortasında yüzxenler oldu ben tabi bakmakla yetindim..
Hatta yunuzları bile gördük...
yani çok güzel bir gün geçirdim resimde çekindim bol bol sizlerle paylaşırım..
dilerin sizlerinde günlerininz beninkinden daha güzel geçer..
bu gün ayrıca karneler alınıyor sizlerin henüz karne telaşınız yok ama ilerde olucak inş.
az önce ufak oğlum geldi karnesiyle şükür güzel..
tatili hak ettiler..
yasemincim güzel haberlerini bekliyoruz bebişim..
as66 canım daha iyi olmana çok sevindim
emoşum görümcenle anlaşmanıza çk sevindim ablacım sende çok iyi bir insansın.
narencik sen nasılsın ablacım .Rabbim yardımcın olsun doğum yaklaştı.. nefes çalışmaları yap.
sürmeli senle daha tam tanışamadık ama sen nasılsın canım günlerin nasıl geçiyor..umarın iyisinizdir..ay çok yazmışım heecandan..
asena lale.kızlar nerdesiniz....

yok ablacim tani$mi$tik
ben ArtisSstTt, kumral_melegim
hatirladin mi kaydirigubbakcemile3

yasemin bugün haberverirsin dimi dr dan cıkınca bak merak ediyoruz...
surmeli resimdeki senmisin?

ewet canim ben idim..

ah şimdi hatırladım..çok ara verme ,,:1hug:
bak sonra seni hatırlamıyoruz...
nasılsın keyfler nasıl ..
yokmu bu yaz tatil..yerimseniben

iyiyim ablacim cok sukur..
hem tatil hem dügünüm war bu yaz..
hazirliklar içerisindeyimkaydirigubbakcemile3 26 günümüz kaldi.. turkbayragi:asigim:
sende keyifler nasil iyisin ins.

Back