- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi AngryPenguin
youtube'mu yasaklandı,ben niye duymadım,ee benimki açılıyo hatta şuan klip izliyorum
şuan fox haber başladı ilk haber verildi başbakanın sesine nolmuş öyleeeeeeeeeeeeeee
Öğlen beni sinir etmşti noluyo bu youtube dedim kapattm
Hiç aklıma gelmedi kapatılacağı peeesss yahuu artkkk ...
Youtube kapanmış kapanmamış çok ta önemli değil aslında benim için. Asıl takıldığım Hakan Fidan'ın konuşmasıVe bu konuşmaların nasıl sızdığı
Allahım ırkımı-vatanımı koru, fırsatçılara karşı müdafa gücü ver bizlere...
Senmisin youtubea trip atan
beni de çoook ama çok endişelendiren bir konu bu...bir ülke için aslında çok vahim bir durum gümbürtüye gidiyor...yapılan karanlık işler ve bu karanlık işleri ortaya seren daha karanlık güçler...
Yalanlanmayan ilk ses kaydı.Farkı ne diğerlerinden de youtube kapatılıyor acaba?
Yalanlanmayan ilk ses kaydı.Farkı ne diğerlerinden de youtube kapatılıyor acaba?
Ankara bassavcığılı bu bilgileri sızdıranlarla ılgılı soruşturma başlatacakmış, konuşmaları yapanlarla ilgili değil. Tut kelin perçeminden durumu yani
Neye, hangi duruma daha fazla üzüleceğimi şaşırdım. Nereye gidiyoruz milletçev
konuşmaları yapan madur ya, mahrem (!) lerine girildi ya...
bu iş öyle yok türkiye süper güç olacak da gavurlar istemiyor, başbakan süper başarılı yoluna taş koyuyorlar, bilemem ne kadar basit değil...bunu başbakanın kime karşı ne gücü var....kime ne yapabilmiş....bunu kendi çıkarları için kullanıyor...bence çoook daha pis işler var sadece Türkiye değil bölgeyi ilgilendiren...
Kesinlikle.Çok çok az şey biliyoruz.