Youtube yasaklandı

Yalnız youtube sadece bize yasak şu anda, o videolar hala duruyor. İnsanlar hala açıp dinleyebiliyor. Bu, ülkeyi nasıl koruyacak acaba?

ya benim merak ettiğim bi şey var bu yasakları getirenler hiç mi bilmiyorlar ayarları değiştirip yasaklı siteye tekrar girebileceğimizi :KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
İnt. toptan kaldırsınlar rahat etsinler yahu. Videolar hala izlenebiliyor ama.

Son düzenleme:
konuşmaları yapan madur ya, mahrem (!) lerine girildi ya...

bu iş öyle yok türkiye süper güç olacak da gavurlar istemiyor, başbakan süper başarılı yoluna taş koyuyorlar, bilemem ne kadar basit değil... başbakanın kime karşı ne gücü var....kime ne yapabilmiş....bunu kendi çıkarları için kullanıyor...bence çoook daha pis işler var sadece Türkiye değil bölgeyi ilgilendiren...

Takım tutar gibi parti tutanların durumu en acısı şuan. Vicdan muhasebesine düşülürse bu konuda insan kendi kendini asla affetmez. Ahir zaman derdi anneannem. Ahir zamanlar bu zamanlarmış demek. Ne yapacağız, ses kaydını-youtube'u-twitter'ı geçtim de biz savaş'a itilirsek ne yapacağız :KK14:

Bu kadarda olmaz yakında ilkel yaşama geri döneceğiz bu yasaklar sayesinde, sözde demokratik bir ülkede yaşıyoruz dimi.

şuan fox haber başladı ilk haber verildi başbakanın sesine nolmuş öyleeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

10167994_10152262119490772_1752545757_n.jpg

:KK52::KK52::KK52:

Sırada Facebook var.Sonra internet.Çanak antenler tv yayınlarına sansür.
Oda olmazsa elektrikler kesilecek.
Gaz lambalarını mumları hazırlayalım.

3 Y ile mücadele edeceklerdi yolsuzluk,yoksulluk,yasaklar
gırtlağımıza kadar 3 Y ye battık.

hakaretvari konuşmayalım lütfen.bunlara rağmen oy veren insanlar var ben gibi...siz nasıl bu olanlara inanıyorsanız bizde inanmıyoruz bu kadar basit..aklımızdanda şüphe etmeyin..

Kardeşim sorun şu ki her şey açık görülüyor hadi o ses kayıtları montaj olsun hadi bunları paralel örgüt yapıyor olsun o ayakkabı kutularını da mı paralel yapı koydu bakanın evine? O dört bakan öylesine mi istifa etti ve şuan bir çoğu akp'ye öylesine mi laf söylüyor?Nedeen Tayyip efendiye hırsız başçalan derlerken Rte herkesin bildiği güvenilir bir kaynaktan o ses kayıtlarının kendine ait olmadığını kanıtlamıyor?Herkesin kendi düşüncesi vs geçiyorum artık çünkü adam bizi savaşa sürüklüyor savaşaa tüm bunlarda ve yazamadığım bir çok şeyde Rte nin haklı olduğunu nasıl düşünüyorsunuz hiç mi içinizde bir şüphe olmuyor??Bunu dalgasına sormuyorum gerçekten merak ediyorum.Çünkü eğer şüphe duymuyorsanız kusura bakmayın ama körü körüne bağlanmışsınız demektir.Bu her görüş için geçerli.Düşüncelerimin kölesi değilim sahibiyim diye bir söz vardı lütfen artık vazgeçin bu işlerden..Savaşa sürükleniyoruz daha ötesi varmı.

X