Youtube yasaklandı

Öğlen beni sinir etmşti noluyo bu youtube dedim kapattm:KK53:

Hiç aklıma gelmedi kapatılacağı peeesss yahuu artkkk ...

şuan fox haber başladı ilk haber verildi başbakanın sesine nolmuş öyleeeeeeeeeeeeeee:KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Gündüz ilk duyduğumda ben de aynı tepkiyi verdim. Biri taklit falan yapıyor sandım ilk başta baktım başbakan. Üzüldüm önce, sonra dedim niye çıkmış ki bu halde? Yazık yani sağlık neticede ses tellerini mahvedecek.
Törenlere grip olunca katılamayan başbakan o sesle mitinge çıktı valla ne diyeyim. :KK14:

Tekrar paylaşıyorum girmeyenler için:
Arkadaşlar hem twitter hem youtube için crome zenmate indirip ayarlarını londra yapın internet bankacılığı kullanırken programı kapatın yada sadece bu sitelere girerken açık tutun programı on/off düğmesi var bakın aşağıda açıp kapatmak çok basit:KK14:
Eki Görüntüle 1040872

Youtube kapanmış kapanmamış çok ta önemli değil aslında benim için. Asıl takıldığım Hakan Fidan'ın konuşması :KK53: Ve bu konuşmaların nasıl sızdığı :KK14:
Allahım ırkımı-vatanımı koru, fırsatçılara karşı müdafa gücü ver bizlere... En Büyük TÜRKİYE

Youtube kapanmış kapanmamış çok ta önemli değil aslında benim için. Asıl takıldığım Hakan Fidan'ın konuşması :KK53: Ve bu konuşmaların nasıl sızdığı :KK14:
Allahım ırkımı-vatanımı koru, fırsatçılara karşı müdafa gücü ver bizlere... En Büyük TÜRKİYE

beni de çoook ama çok endişelendiren bir konu bu...bir ülke için aslında çok vahim bir durum gümbürtüye gidiyor...yapılan karanlık işler ve bu karanlık işleri ortaya seren daha karanlık güçler...

eve şimdi geldim ve konuyu gördüm. koca bir ohado demişim.:KK53::KK53:
yok artık. sırada facebook var sanırım. :KK47:

Son düzenleme:
beni de çoook ama çok endişelendiren bir konu bu...bir ülke için aslında çok vahim bir durum gümbürtüye gidiyor...yapılan karanlık işler ve bu karanlık işleri ortaya seren daha karanlık güçler...

Ankara bassavcığılı bu bilgileri sızdıranlarla ılgılı soruşturma başlatacakmış, konuşmaları yapanlarla ilgili değil. Tut kelin perçeminden durumu yani :KK14:
Neye, hangi duruma daha fazla üzüleceğimi şaşırdım. Nereye gidiyoruz milletçev:KK43:

Yalanlanmayan ilk ses kaydı.Farkı ne diğerlerinden de youtube kapatılıyor acaba?

gerçekten şaka gibi yakında kimse internet kullanamıycak sanırım seçim sonrası dahada karısıcak ortalık bence:KK49:

Ankara bassavcığılı bu bilgileri sızdıranlarla ılgılı soruşturma başlatacakmış, konuşmaları yapanlarla ilgili değil. Tut kelin perçeminden durumu yani :KK14:
Neye, hangi duruma daha fazla üzüleceğimi şaşırdım. Nereye gidiyoruz milletçev:KK43:

konuşmaları yapan madur ya, mahrem (!) lerine girildi ya...

bu iş öyle yok türkiye süper güç olacak da gavurlar istemiyor, başbakan süper başarılı yoluna taş koyuyorlar, bilemem ne kadar basit değil... başbakanın kime karşı ne gücü var....kime ne yapabilmiş....bunu kendi çıkarları için kullanıyor...bence çoook daha pis işler var sadece Türkiye değil bölgeyi ilgilendiren...

Son düzenleme:
konuşmaları yapan madur ya, mahrem (!) lerine girildi ya...

bu iş öyle yok türkiye süper güç olacak da gavurlar istemiyor, başbakan süper başarılı yoluna taş koyuyorlar, bilemem ne kadar basit değil...bunu başbakanın kime karşı ne gücü var....kime ne yapabilmiş....bunu kendi çıkarları için kullanıyor...bence çoook daha pis işler var sadece Türkiye değil bölgeyi ilgilendiren...

Kesinlikle.Çok çok az şey biliyoruz.:KK50:

X