Youtube yasaklandı

burada siyaset konuşmak yasak diye biliyorum ama şunu demem gerekiyor.eğer biz yine ötekileştirdiğiniz o bazılarıysak..cevabımız evet .

Hanımfendi savaş çıksa siyasetçilere hiç birşey olmaz birilerinin hırsı uğruna olan bizim çocuklarımıza, kardeşlerimize, kocalarımıza olur neyi savunuyorsunuz hala:KK53:

oyuncak gibi oldu :) komple internet bağlantımızı da kessinler bari.

youtubeden ders videoları izliyoruz ama ya:KK5: hakan dede nin videoları başka yerde yok ki youtube de açılıyor hep. bir sürü sınav geldi zaten, dershaneye gidemeyenler en azından bu tarz videolardan ders dinliyor

Kadınlara sokağa çıkma yasağı ne zaman gelecek ki ?:KK6::KK6:

Ozaman da "aman mis gibi oturuyoruz evimizde çalışmıyoruz da oh rahatlık" diyecekler çıkacaktır emin ol.

Arkadaşlar "şu 30 Mart'ta görüşürüz" muhabbettini yapmayın nolur ya. Bu partinin seçileceğini hepimiz biliyoruz meraklanmayın da 30 mühür vs çalınmış hala sandığa körü körüne nasıl güvenebiliyosunuz.

Ben chp, mhp hangisi gelirse gelsin güvenmiyorum. Bi'haber der ölüler oy veriyo, biri der bu binada bu insanlar oturmuyo, biri der suriyeliler oy verecekmiş, diğer taraftan çöpten oy çıkar, mühür çalındılar ortalıkta dolanır.

bir arkadaşım "toprağınız varsa sakın elden çıkarmayın çünkü ileride çocuklarınızın insan gibi yaşaması için ülkeyi terkederken gerekli olacak" demişti de gülmüştük..o günler yakın mı ne???

insan üzülüyor çünkü büyük bir kesim bu şeklide yaşamaktan rahatsız olmuyor, herkes halinden çık memnun....özgürlüğün ne değerli bişey olduğunun, onu adım adım kaybettiklerinin farkında değiller maalesef...

sosyal medya capslarını paylaşmayı pek sevmem ama son günlerde gördüğüm en güzel caps;

bir batılının afrikalıya "size ekmek gerek özgürlük değil" dediğinde afrikalı kadının cevabı; "konuşma özgürlüğüm olmazsa ekmeğimi kimin çaldığını nasıl söylerim"...

bişeyler yapmak istiyor insan ....

Son düzenleme:
Şu dakikadan sonra seçimlerin bir önemi mi kaldı ki? 30 Mart'ta görüşelim görüşelim de ülke elden gidiyor baksanıza. En son düşüneceğimiz şey olmalı seçim.

X