Youtube yasaklandı

Dış politikayla alakalı bukadar önemli bir kaydı sızdırarak kime hizmet ediliyor acaba, İstihbarat diye birşey neden var ülkelerde bunu deşifre ederek ülkenin güvenliğini tehlikeye düşürmeye calısmak nekadar dogru..Madem bunada özgürlük diye bakılıyor mitin her attıgı adımdan bizlere bilgi verilsin olacak işmi bu hangi ülkede var böyle bir özgürlük.iktidarı düşürmek adına ülkeyi gözden cıkarmaktan baska birşey değil bu! Siyasi görüşü ne olursa olsun bu vatan hepimizin bukadar hassas bir konunun paylasılması hepimize ihanet !!

Olayın en tuhaf bölümü de youtube'un kapatılma sebebi, bu dinleme nedeniyle ulusal güvenliğin tehlikeye atılması. İyi de diğer devletlerde youtube zaten açık. Sen bu yasakla sadece bu konuşmayı kendi halkından saklıyorsun. Keza saklanacak bir durum da yok gibi, dinlemeyen kalmadı sanki, hala ses kaydı dolaşıyor... Acı olan; devletin en mahrem konularının ortaya dökülmesi, demekki yıllardır dış güçler bizim tüm stratejilerimizi rahatça dinleyebiliyorlardı :KK14:

dns ayarlarınızı değiştirin ben değiştirdiğim için girebiliyorum.Böyle saçmalık mı olur youtube benim için çok faydalı spor videoları izleyip indiriyorum paylaşıyorum.Osmanlıca rika izliyorum çalışıyorum.Grafik tasarımla alakalı bir çok bilgiyi youtube da izleyip,kendimi geliştirmeye devam ediyorum.Müzik dinliyorum.Kimse bu özgürlüğümü elimden alamaz bu ne saçmalık , yeter gerçekten.

Hala kısıtlamaları savunanlar varsa buradan yazmasınlar lütfen.Kendileriyle çelişmesinler.İnternetin, özgürlüğün ,fikirlerin kendileri gibi düşünmeyenlerin düşünmelerinin bile karşısında bir iktidarı internetten savunmak son derece anlamsız bir hareket olacaktır.

Dış politikayla alakalı bukadar önemli bir kaydı sızdırarak kime hizmet ediliyor acaba, İstihbarat diye birşey neden var ülkelerde bunu deşifre ederek ülkenin güvenliğini tehlikeye düşürmeye calısmak nekadar dogru..Madem bunada özgürlük diye bakılıyor mitin her attıgı adımdan bizlere bilgi verilsin olacak işmi bu hangi ülkede var böyle bir özgürlük.iktidarı düşürmek adına ülkeyi gözden cıkarmaktan baska birşey değil bu! Siyasi görüşü ne olursa olsun bu vatan hepimizin bukadar hassas bir konunun paylasılması hepimize ihanet !!

Aynen katılıyorum bu nasıl olabiliyor,kimler bunu nasıl ve ne güçle yapabiliyorlar ,aklım almıyor...

Olayın en tuhaf bölümü de youtube'un kapatılma sebebi, bu dinleme nedeniyle ulusal güvenliğin tehlikeye atılması. İyi de diğer devletlerde youtube zaten açık. Sen bu yasakla sadece bu konuşmayı kendi halkından saklıyorsun. Keza saklanacak bir durum da yok gibi, dinlemeyen kalmadı sanki, hala ses kaydı dolaşıyor... Acı olan; devletin en mahrem konularının ortaya dökülmesi, demekki yıllardır dış güçler bizim tüm stratejilerimizi rahatça dinleyebiliyorlardı :KK14:

Aynen ben de bunu düşündüm. Bu ses kaydı "internete" bugün düştü, "başka ellere" kim bilir ne zaman servis edildi. Ahh ahh zamanında sokmayacaklardı bunları devletin kurumlarına. :KK14:

Zamanında her yere yerleştirtirdiler, her istediklerini verdiler şimdi kim kimin ininde belli değil:KK14:

Zamanında her yere yerleştirtirdiler, her istediklerini verdiler şimdi kim kimin ininde belli değil:KK14:

Aynen ben de bunu düşündüm. Bu ses kaydı "internete" bugün düştü, "başka ellere" kim bilir ne zaman servis edildi. Ahh ahh zamanında sokmayacaklardı bunları devletin kurumlarına. :KK14:

Ayrışma değil birlik olma zamanı şimdi...:KK14:

suyorumcusu:'' Haftaya interneti komple keserler, öbür ay da elektriği kapatıp matbaayı batıya geri yollarlar. Bir dahaki seçim mağaralarda oy kullanırız''

kendileri ettiler kendileri buldular..
Turbeyi ve askerleri bombaliyacaklarsmis, Turkiyeden 4 kisi yollayip 8 fuze attiracaklarmis. yeter ki savas ciksin..
iyi ki ses kayitlari ortaya cikti .

daha ellerinde devletin ne sırları var kim bilir
ve bunu nasıl kullanacaklar
düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum
bunu yapanların bulunması şart
düşün bugün hükümet değişse bile yeni gelenleri de dinleyip onları da kullanacaklar
ülkenin güvenliği söz konusu çok üzülüyorum gerçekten

Kimseyi ayrıştırdığım yok, ülkeyi bu hale getirenleri bağrımıza basacak değiliz. Halkı suçlamıyorum ki, yetkililere kızıyorum. Yoksa tabi ki birlik olmalıyız.

Yok size söylemedim, genel anlamda yazdım :KK34:
Oynanan oyunlar gün gibi aşikarken karışmamızı bekleyen piranalar dolur etrafta:KK50:

daha ellerinde devletin ne sırları var kim bilir
ve bunu nasıl kullanacaklar
düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum
bunu yapanların bulunması şart
düşün bugün hükümet değişse bile yeni gelenleri de dinleyip onları da kullanacaklar
ülkenin güvenliği söz konusu çok üzülüyorum gerçekten

Allah sonumuzu hayretsin.

Yok size söylemedim, genel anlamda yazdım :KK34:
Oynanan oyunlar gün gibi aşikarken karışmamızı bekleyen piranalar dolur etrafta:KK50:

Hee ben yanlış anladım, özür. :KK17: Haklısınız şu anda ben seçim falan da düşünemiyorum, insanlar hala sandıkta hesaplaşma derdinde. Şu 10 aydır olanlar çok çok fazla. :KK50:

Eee bunlar da devletin görüşmelerini ifşaa edecek kadar vatan hainiler. Zaten Başbakan R.T Erdoğan ,

bir ara demişti , youtube videoları gün içinde denetliyor uygunsuzları kaldırıyor eğer o videolar yayınlanıyorsa youtube ile işbirlik için de Almanya başbakanı zaten Erdoğanı alt edin diye her şeyi yapın diyor ... Herkesin parası kesilecek tabi bu 3.cü havaalanıyla
:KK76::KK76:

Allah sonumuzu hayretsin.

evet Allah cidden sonumuzu hayretsin
ama bu seçim geçse bile genel seçimlere kadar durmayacaklar bence
ve en kötüsü artık devlet sırları bile dökülmeye başlanabilir
umarım savaş gibi bi durum da asla söz konusu olmaz
dua etmekten başka çare kalmıyo bize

aleviymis,sunniymis , ateistmis,komunistmis , onlarmis, benim turbanli bacilarimmis.....
ayristirdi ayristiracagi kadar ulkeyi..

evet Allah cidden sonumuzu hayretsin
ama bu seçim geçse bile genel seçimlere kadar durmayacaklar bence
ve en kötüsü artık devlet sırları bile dökülmeye başlanabilir
umarım savaş gibi bi durum da asla söz konusu olmaz
dua etmekten başka çare kalmıyo bize

Yerel seçimlerde böyleyse bu ülke, ben genel seçimleri düşünemiyorum zaten.
Dün bir taraf baskın yaptı ve kanaltürk'ün lisansı iptal edildi bugün diğer taraf ses kayıtlarını ortaya sürdü.
Allah sonumuzu hayretsin gerçekten...

X