Youtube yasaklandı

Küfür edicem şimdi banlanırım diye bişey demiyorum..Yeterince açık değil mi o ses kayıtlarının gerçek olduğu? Öyle olmasa neden engelliyorlar bizim haklarımızı? Hala nasıl savunuyosunuz şunları nasıl???

Aferin aferin tescilleyin tüm suçlarınızı. Arkadaş hala bunlara oy veren adamın aklından şüphe ederim.
Youtube' u kapatsanız ne olacak kimse hesap sormaz mı sanıyorsunuz?Eger bu Ses kayitlarinin kaniti degil ise neyin kaniti? Dogru olmiyan birsey icin neden orayi burayi yasaklasinlar. Umarim buda halen AKP ye oy vermek isteyenlere kapak olur.
hakaretvari konuşmayalım lütfen.bunlara rağmen oy veren insanlar var ben gibi...siz nasıl bu olanlara inanıyorsanız bizde inanmıyoruz bu kadar basit..aklımızdanda şüphe etmeyin..

Youtube ulusal güvenliğimize tehditmiş. Tabi suriye'ye karşı savaş çıkarmaya çalışan youtube zaten. :KK47::KK47:

Youtube ulusal güvenliğimize tehditmiş. Tabi suriye'ye karşı savaş çıkarmaya çalışan youtube zaten. :KK47::KK47:

hay ağzına sağlık, gerçek olmasa, bir saatin içinde kapatmazlardı youtube u, hatta umurlarında bile olmazdı, tüm bunlar gerçekki adamlar interneti yasaklama raddesine geldi

hay ağzına sağlık, gerçek olmasa, bir saatin içinde kapatmazlardı youtube u, hatta umurlarında bile olmazdı, tüm bunlar gerçekki adamlar interneti yasaklama raddesine geldi

Doğrulandı zaten hangisine yanalım böyle bir konuşma olmasına yoksa devlet sırlarının dinlenmesine mi nasıl istihbarat bu :KK14:

Dış işleri Bakanlığı doğrulamış hala biz inanmıyoruz montaj diyorlar.Youtube da hobi olsun diye apar topar kapattılar zaten.İnterneti kapatsa sesiniz çıkmayacak ne güzel kafanız var sizin öyle.

hakaretvari konuşmayalım lütfen.bunlara rağmen oy veren insanlar var ben gibi...siz nasıl bu olanlara inanıyorsanız bizde inanmıyoruz bu kadar basit..aklımızdanda şüphe etmeyin..

İnanamıyorum, vallahi inanamıyorum...

Allah'ım sen bizi, topraklarımızı koru yarabbimmm... (AMİN)

elektiriğide kessin sadece akp ampülü yansın:KK28::KK28::KK28:

aklımızı sınıyo sanırım bunuda yapayım bakalım beni ne kadar seviyo destekçilerim yine arkamdamı diye :KK53:

X