Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi başlarsan belki 10 sene sonra bi işe yarar sende hemşo-tatlicadiarzu-
sonuç alanlar söyleyebilirmi ne kadar sürede sonuç aldıklarını?
benim 2 haftada falan çok farketti bacaklarımın görünüşü, çok toparlandı, düzgünleşti. ama ben yosun sabunu+kabak lifinin yanı sıra günde 2saate yakın spor da yapıyorum. peeling, kakao yağı ve niveanın incelticisini de kullanıyorum. o yüzden sırf yosun sabunu kullanmakla ne kadar sürede düzgünleşme elde edilir bilemiyorum. a.s.
Canım gözaltı vücudun en hassas noktalarından..her duyduğunu sürme lütfenkokusu falan nasıl peki? hoş bir kokusu varmı?
gözaltı morlukları için sürsek de hemen emilirmi öyle peki?
ben tamamen kayboldu diyemesem de geçen yıl yürüyüş ve yosun sabunuyla baya bir ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. aslında çevremdekilere göre selülitlerim yok olmuştu:) belki azaldıkça insan kendini şartladığı için hala varmış gibi düşünüyor olabilir. dıştan bakıldığında hiç görülmüyordu. sert bir şekilde sıktığımda azıcık vardı. ama şuan hepsi fazlasıyla geri dönmüş durumda. ne yürüyüş yapıyorum ne de diyet... bugünden itibaren tekrar başlayacağım. yosun sabunumu da aldım=) bence kullanmanda fayda var. ama mucize bekleme sonuçta sabun yani dışardan ne kadar etkili olabilir ki.
ben tamamen kayboldu diyemesem de geçen yıl yürüyüş ve yosun sabunuyla baya bir ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim. aslında çevremdekilere göre selülitlerim yok olmuştu:) belki azaldıkça insan kendini şartladığı için hala varmış gibi düşünüyor olabilir. dıştan bakıldığında hiç görülmüyordu. sert bir şekilde sıktığımda azıcık vardı. ama şuan hepsi fazlasıyla geri dönmüş durumda. ne yürüyüş yapıyorum ne de diyet... bugünden itibaren tekrar başlayacağım. yosun sabunumu da aldım=) bence kullanmanda fayda var. ama mucize bekleme sonuçta sabun yani dışardan ne kadar etkili olabilir ki.