- 29 Kasım 2006
- 52
- 0
denemek lazım.şimdilik avonun selülit kremini kullanıyorum.o da güzel tavsiye ederim
bende kullandım ve bende de az selülit olmasına rağmen faydasını göremedim şimdi yosun yağını deneyeceğim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemek lazım.şimdilik avonun selülit kremini kullanıyorum.o da güzel tavsiye ederim
bende kullandım ve bende de az selülit olmasına rağmen faydasını göremedim şimdi yosun yağını deneyeceğim...
ben de burda duydum hemen bugün yosun sabunu aldım deneyeceğim bakalım işe yarayacak mı bi de bişey sorcam beni kalcalarımın hemen altında küçük mor damarlar belirdi acaba bunlar selülitten mi yoksa başka birşey olabilir mi doktora gitmeyi düşünüyorum zayıf olmama rağmen selülitlerim çok fazla
ben de aynı sabunu aldm tek fark ben 3ytlye aldım:)ins bende de işe yarar ya,hergün duş yapıorm sabunu da hergn kullanıcam hızla sonuç alırm umarım..kızlar bende yosun sabunu kullanıyorum 1 ay oldu sonuç inanılmaz hepsi gitti diyemem ama baya azalma var hiç ianmayarak başladım aslında 2 gunde bir bacaklarımı yosun sabunuyla yıkıyorum bastırarak veya kızartarak degıl gayet normal yıkıyorum hafıf dairesel hareketlerle bakalım artık inanıyorum hepsınden kurtulacam en azından gözle görulmeyecekler :içelim: ayrıca 4.50 ytl ye aldım sabunu aktardan. sabunun resmı aşagıda kızlar kokusuda agır degıl gayet hoş
yosun yağı ve kabak lifi deniyelim bi