Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben şimdi hamileyim bu sabunu kullansam cildim kurur mu zaten çatlak olmasın diye yağlanıyorum bilgisi olan arkadaş varsa cvp verebilir mi tşk şimdiden
bende bebek yağı kullanıyorum da ne bileyim sanki kurudu gibi vücudum.. tşk cvp için...
kızlar bende yosun sabunu kullanıyorum 1 ay oldu sonuç inanılmaz hepsi gitti diyemem ama baya azalma var hiç ianmayarak başladım aslında 2 gunde bir bacaklarımı yosun sabunuyla yıkıyorum bastırarak veya kızartarak degıl gayet normal yıkıyorum hafıf dairesel hareketlerle bakalım artık inanıyorum hepsınden kurtulacam en azından gözle görulmeyecekler :içelim: ayrıca 4.50 ytl ye aldım sabunu aktardan. sabunun resmı aşagıda kızlar kokusuda agır degıl gayet hoş
evet bazı kremler fazla işe yaramyo malesef ,bitkisel ürünler daha çekici geliyor bana bende yosun sabunu ve kabak lifi kullanıyorum harika arkasındanda vücut sıkılaştırıcı yağlarinm var onları sürüyorum masaj yaparak 34 yaşındayım 2 çocık annesiyim ama gören 25 falan sanıyo ...biraz zaman ve sabır sonuç güzel..
ARKADAŞLAR KİMSE CEVAP VERMİCEK Mİ?