Evlenmek için neden sizin onayınızı alması gerekiyor?Merhaba,
Ben uzun bir zamandır annemle görüşmüyorum. Kendisi onayımızı almadan evlenmeyi tercih etti. Bu duruma artık kızmıyorum ama hayatın her alanında da insanın karşısına çıkıyor. Biriyle birlikteyim. Yakında bir nişan töreni düzenleyeceğiz. Maalesef annemi çağırmak istemiyorum ki çağırsam da geleceğini düşünmüyorum. Gelse bile aile içinde huzursuzluk yaratacak. Sizce törene gelen insanlar beni bu durumdan dolayı küçümser mi?
Baban geliyor mu konu sahibesi ? Baska akrabalar gelecek mi? teyZen var mi?
Sorun onaylamak değildi. Bizim haberimiz bile yoktu. Yani aslında bir nevi kaçma durumu oldu. Bundan dolayı görüşmüyorum.Kocaman kadın neden evlenirken çocuklarının onayını alsın ki? Çocuk olan sizsiniz. Sizin aile onayı alıp evlenmeniz bile gerekmiyorken,aynı şeyi annenizden beklemek çok manasız.
Siz de onun onayını almadan evleniyorsunuz yalnızMerhaba,
Ben uzun bir zamandır annemle görüşmüyorum. Kendisi onayımızı almadan evlenmeyi tercih etti. Bu duruma artık kızmıyorum ama hayatın her alanında da insanın karşısına çıkıyor. Biriyle birlikteyim. Yakında bir nişan töreni düzenleyeceğiz. Maalesef annemi çağırmak istemiyorum ki çağırsam da geleceğini düşünmüyorum. Gelse bile aile içinde huzursuzluk yaratacak. Sizce törene gelen insanlar beni bu durumdan dolayı küçümser mi?
Biz tanımıyorduk. Haberimiz yoktu.Siz de onun onayını almadan evleniyorsunuz yalnız
Niye istemediniz onun evlenmesini
Adam hırsız mıydı arsız mıydı
Siz onun mutlu gününde yanında olmamışsınız, büyük hata
Merhaba. Bence görüşmek zorunda değilsin özel anında da görmek ister misin yani yillardir görmüyorsun belki gözünde yok olmuş aranızda o bağ kalmamış fln karşılıklı tabiki bu annenizde sizle gorusmemis. Ee ne gerek var şimdi o gün çağırmak bilemiyorum. Gerek yok bence.Merhaba,
İnanın o süreçte çok zorlu şeyler yaşandı. Ben de vicdan muhasebesinin arasında sallanıp duruyorum. Ama bir yerde ben de insanım. Derdin her zaman büyüğü vardır ama ben de çok ağır şeyler yaşadım. Psikolojimi toparlamak tekrardan birine güvenebilmek zorlu bir süreçti. Şimdi tekrardan görüşüp tekrardan aynı hayal kırıklıklarını yaşamaktan da korkuyorum. Gerçekten o gün orada olmasa utanç verici bir durum mu olur ki?Bence annenize bir adım atın
Görmeye gidin
Anne bu
Hayatınız bu yükü taşımakla geçer yoksa
Kaçmış olmuyor. Gitmiş evlenmiş. Kendi tercihi. Görüşmemek de sizin tercihiniz. Ben annesiyle görüşmeyen kişiye çok normal bakamıyorum üzgünüm. Sizi yargılamak istemem ama böyle.Sorun onaylamak değildi. Bizim haberimiz bile yoktu. Yani aslında bir nevi kaçma durumu oldu. Bundan dolayı görüşmüyorum.
Evet ki biz bilseydik kendisini desteklerdik. Bundan dolayı görüşmek çok zor geliyor zaten.Yani anneniz birisiyle kaçıp gitti ve size hiçbir şey söylemedi mi? Yetişkin bir kadın evlenmekte özgür ama kaçarak gittiyse hiç hoş olmamış. En azından bu durumu sizinle paylaşması gerekirdi
TeşekkürlerBazen insanlar yasarken sahip olduklari statuleri kaldiramazlar. İcinin buruklugu icin uzgunum. Ama bu hayatta annesi babasi hic olmayanlar da var. Burkulma. Gununun keyfini cikar. Cagirsan bile huzursuzluk yaratacaksa hic yokmus gibi yasa en guzel gunlerini. Mutluluklar
İnsan sınanmadığı durumla ilgili çok rahat konuşabiliyor. Yargılamıyorum sizi. Umarım hayatınız boyunca böyle bir derdin üzüntünün yükünü çekmezsiniz.Kaçmış olmuyor. Gitmiş evlenmiş. Kendi tercihi. Görüşmemek de sizin tercihiniz. Ben annesiyle görüşmeyen kişiye çok normal bakamıyorum üzgünüm. Sizi yargılamak istemem ama böyle.
Aslında annemle babam ayrı uzun zamandır. Bir de üstüne anne olayı da yaşanınca akrabalarım ile de çok görüşmemeye başladım. Üzerinden çok sular aktı ama yine de paramparça bir aile diyebilirim. Görüştüğüm iki üç akrabamı iş arkadaşlarımı kendi arkadaşlarımı davet edip küçük bir tören yapmak istiyorum. Ne kadar bu durumdan çekinsem de bu mutluluğu yaşamak istiyorum. Allah yüreğimi biliyor içim buruk ama yine de yapmak istiyorum. Sadece insanlar arkamdan çok konuşurmuş gibi hissediyorum. İyice moralim bozuluyor.
Aslında geçenlerde yine başımı önüme eğip konuşmak için ulaştım kendisine müsait değilim dedi bir daha da dönüş yapmadı. Ben de tekrar tekrar rahatsız etmek istemiyorum.Nerden baksan haklısın konu sahibesi. Bizim millet de ultra dedikoducu karşı tarafın ağzı durmaz bence. O yüzden zor gelse de bir ara konuş, milletin ağzına laf vermemek için gelip görevini yapmasını iste. Çıkmış gitmiş öylece bari bu kadarlık görevini yerine getirmeli. Olmazsa da olmaz çok da takılma bence zaten ufak bir tören olacak anladığım kadarıyla yüzükleri takarsınız, güzel bir pasta kesersiniz oldu bitti. Sıkma canını geçer gider. Bir konuş bakalım annenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?