• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yorumlarınızı bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sınanmadığımız durumlarla ilgili gayet de güzelce fikir verebiliriz. Her insan her durumu yaşamış olamaz mantıken. Fikrimizi beyan etmek için aynı durumda olmamız gerekmiyor.

Ben zaten böyle bir derdin üzüntüsünü çekmem. Söz konusu annemse bu mümkün değil. Ben farklıyım çünkü anneme karşı. Kendisine gözüm gibi bakarım. Ne yiyeceğini bile düşünürüm.ilgilenirim. Dolayısıyla annemin gidip evleneceği zamanı da bilirim mantıken. Ha oldu da gitti habersiz evlendi diyelim. Peşine düşer konuşurum. Küsüp arkamı döneceğime bunu yaparım. Size de tavsiye ederim. Annenizi kendi evliliğiniz gündeme gelene kadar neden aramadınız? Bu çok önemli bir detay çünkü.
Ama bu ilişkiyi tek başına kurmamışsındır, annen temelini atmış ve birlikte üzerine inşa etmişsinizdir.
Veremediği desteğin sorumlusu annesi burda yazdığına göre.
Edit:Bin kişi benzer şeyi yazmışız, cevaplamışsın, yeni gördüm.

Anneniz kaçıp evlendiyse bu hiç hoş olmamış. Yok mu sevdiğin bir teyze anne gördügünüz cevrede bir büyügü olarak görevi yerine getirebilir

Konumuzu enteresan buldum ama kocaman kadın size haber vermeden evlendiyse bir sebebi vardır diye düşünüyorum hani normalde böyle aklı başında olmayan daha küçük ergen genç kızlar kaçardı eskiden
Sizin aile dinamiklerinizde bir sıkıntı olabilir mi?
O gittikten sonra aradınız mı sizi asla istemediğini mi söyledi öncesinde ilişkiniz nasıldı?
Kendisi de görüşmek istemiyorsa bence cagirmayin
Yani nişanda görecekler sonra düğünü var bayramı var sırf elalem için mi onu çağıracaksınız bir kere gören bir daha soracaktır illaki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back