- 17 Eylül 2014
- 3
- 1
- 3
- 30
- Konu Sahibi renkliiruyalarotelii
-
- #1
Sadece 20 yaşındasın, şu an 1 evin tek çocuğu konumundasın. Ailen ihtiyaçlarını karşılıyor ve seni sıkmıyor. Bence ortada dert yok :) Önce sınavına odaklan, sonra diyet ve spor ile kilo soruna. Gönül meseleride olur. Akışına bırak, kasma. Şimdi olmuyorsa vardır bir hayr. Bu güzel günlerinizin keyfini çıkarın.Merhaba hanımlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni üye olup derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 20 yaşında küçük bir şehirde yaşıyorum. Gelelim sıkıntılarıma. Geçen yıl bir ön lisans bölümünden mezun oldum bu yıl KPSS için dershaneye gittim fakat matematik yapamadığım için hep bir stres telaşe vardı. Bunun için ders çalışmak istemiyordum. Yakın arkadaşımla 2 ay çok düzenli ders çalıştık testleri çözdük daha sonra saldık ara ara baktım matematik haricin de iyiydim ama yaklaşık 1 aydır hiç ders çalışasım gelmiyor sınava kaldı 10 gün kadar ne yapacağım bilmiyorum. Bir başka sorunum iş meselesi hiç olmazsa atanasıya kadar diye çalışmak için yakın arkadaşımla işkura gittim sabahtan akşama kadar iş yerlerini dolaştık ya hep şu an eleman ihtiyacımız yok dediler yada biz sizi ararız haber bekleyin dediler. Ama benim hiç umudum yok. Annemde kızıyor sürekli bana çalış bayramdan sonra hep evde evde nereye kadar diye haklıda zaten. Diğer konum kilo 10-14 kilo kadar fazlam var 3 hafta güzel diyet yapıyorum dikkat ediyorum veriyorum da sonra birden ipin ucu kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Başka mesele çok yakın arkadaşlarım dostlarımdan birisi nişanlandı diğeri okuyor diğeri de atandı işinde gücünde benim hiçbir şeyim yok okumuyorum işim yok ilişkim yok. İlişki meselesine gelince arkadaş vasıtasıyla olsun internetten olsun bir şekilde tanışıyoruz ve sonunda terk edilen ben oluyorum. Güzellik bakımından iyiyim tesettürlüyüm ve giyimimede gayet dikkat ediyorum kilom var onun için mi acaba diyorum anlayamadım. Ev işlerinde becerikliyim yemek temizlik hiç sıkıntı çekmem. Güler yüzlüyüm konuşkanım. Ne yapacağım bilmiyorum KPSS de geçince nerede çalışacağım üni.tercih yapacağım ama açıkcası olmayacağını biliyorum sırf yaptım olmadı demek için yapacağım. İşin içinden çıkamıyorum ben napacağım? Maddi olarak biraz sıkıntıdayız babam bizi giyimden ve ev gereksinimlerinden hiçbir zaman sıkmadı sağolsun. çalışıp babama yardımcı olmak istiyorum. İsteyenler var daha evlilik düşünmüyorum ama en azından konuştuğum biri olsun istiyorum fakat hep hüsran. Bu arada 2 kardeşiz abim evli evde tek çocuğum. Size akıl danışmak istedim. Çok şükür bunlar sorunlarım her halimize hamd olsun. Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. ne yapacağım bilmiyorum .Uzun oldu kusura bakmayın Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hepinize şimdiden teşekkür ederim sevgiler.
kendine sorun üretmek için özel bir çaba içersindesin sankiMerhaba hanımlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni üye olup derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 20 yaşında küçük bir şehirde yaşıyorum. Gelelim sıkıntılarıma. Geçen yıl bir ön lisans bölümünden mezun oldum bu yıl KPSS için dershaneye gittim fakat matematik yapamadığım için hep bir stres telaşe vardı. Bunun için ders çalışmak istemiyordum. Yakın arkadaşımla 2 ay çok düzenli ders çalıştık testleri çözdük daha sonra saldık ara ara baktım matematik haricin de iyiydim ama yaklaşık 1 aydır hiç ders çalışasım gelmiyor sınava kaldı 10 gün kadar ne yapacağım bilmiyorum. Bir başka sorunum iş meselesi hiç olmazsa atanasıya kadar diye çalışmak için yakın arkadaşımla işkura gittim sabahtan akşama kadar iş yerlerini dolaştık ya hep şu an eleman ihtiyacımız yok dediler yada biz sizi ararız haber bekleyin dediler. Ama benim hiç umudum yok. Annemde kızıyor sürekli bana çalış bayramdan sonra hep evde evde nereye kadar diye haklıda zaten. Diğer konum kilo 10-14 kilo kadar fazlam var 3 hafta güzel diyet yapıyorum dikkat ediyorum veriyorum da sonra birden ipin ucu kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Başka mesele çok yakın arkadaşlarım dostlarımdan birisi nişanlandı diğeri okuyor diğeri de atandı işinde gücünde benim hiçbir şeyim yok okumuyorum işim yok ilişkim yok. İlişki meselesine gelince arkadaş vasıtasıyla olsun internetten olsun bir şekilde tanışıyoruz ve sonunda terk edilen ben oluyorum. Güzellik bakımından iyiyim tesettürlüyüm ve giyimimede gayet dikkat ediyorum kilom var onun için mi acaba diyorum anlayamadım. Ev işlerinde becerikliyim yemek temizlik hiç sıkıntı çekmem. Güler yüzlüyüm konuşkanım. Ne yapacağım bilmiyorum KPSS de geçince nerede çalışacağım üni.tercih yapacağım ama açıkcası olmayacağını biliyorum sırf yaptım olmadı demek için yapacağım. İşin içinden çıkamıyorum ben napacağım? Maddi olarak biraz sıkıntıdayız babam bizi giyimden ve ev gereksinimlerinden hiçbir zaman sıkmadı sağolsun. çalışıp babama yardımcı olmak istiyorum. İsteyenler var daha evlilik düşünmüyorum ama en azından konuştuğum biri olsun istiyorum fakat hep hüsran. Bu arada 2 kardeşiz abim evli evde tek çocuğum. Size akıl danışmak istedim. Çok şükür bunlar sorunlarım her halimize hamd olsun. Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. ne yapacağım bilmiyorum .Uzun oldu kusura bakmayın Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hepinize şimdiden teşekkür ederim sevgiler.
Merhaba hanımlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni üye olup derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 20 yaşında küçük bir şehirde yaşıyorum. Gelelim sıkıntılarıma. Geçen yıl bir ön lisans bölümünden mezun oldum bu yıl KPSS için dershaneye gittim fakat matematik yapamadığım için hep bir stres telaşe vardı. Bunun için ders çalışmak istemiyordum. Yakın arkadaşımla 2 ay çok düzenli ders çalıştık testleri çözdük daha sonra saldık ara ara baktım matematik haricin de iyiydim ama yaklaşık 1 aydır hiç ders çalışasım gelmiyor sınava kaldı 10 gün kadar ne yapacağım bilmiyorum. Bir başka sorunum iş meselesi hiç olmazsa atanasıya kadar diye çalışmak için yakın arkadaşımla işkura gittim sabahtan akşama kadar iş yerlerini dolaştık ya hep şu an eleman ihtiyacımız yok dediler yada biz sizi ararız haber bekleyin dediler. Ama benim hiç umudum yok. Annemde kızıyor sürekli bana çalış bayramdan sonra hep evde evde nereye kadar diye haklıda zaten. Diğer konum kilo 10-14 kilo kadar fazlam var 3 hafta güzel diyet yapıyorum dikkat ediyorum veriyorum da sonra birden ipin ucu kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Başka mesele çok yakın arkadaşlarım dostlarımdan birisi nişanlandı diğeri okuyor diğeri de atandı işinde gücünde benim hiçbir şeyim yok okumuyorum işim yok ilişkim yok. İlişki meselesine gelince arkadaş vasıtasıyla olsun internetten olsun bir şekilde tanışıyoruz ve sonunda terk edilen ben oluyorum. Güzellik bakımından iyiyim tesettürlüyüm ve giyimimede gayet dikkat ediyorum kilom var onun için mi acaba diyorum anlayamadım. Ev işlerinde becerikliyim yemek temizlik hiç sıkıntı çekmem. Güler yüzlüyüm konuşkanım. Ne yapacağım bilmiyorum KPSS de geçince nerede çalışacağım üni.tercih yapacağım ama açıkcası olmayacağını biliyorum sırf yaptım olmadı demek için yapacağım. İşin içinden çıkamıyorum ben napacağım? Maddi olarak biraz sıkıntıdayız babam bizi giyimden ve ev gereksinimlerinden hiçbir zaman sıkmadı sağolsun. çalışıp babama yardımcı olmak istiyorum. İsteyenler var daha evlilik düşünmüyorum ama en azından konuştuğum biri olsun istiyorum fakat hep hüsran. Bu arada 2 kardeşiz abim evli evde tek çocuğum. Size akıl danışmak istedim. Çok şükür bunlar sorunlarım her halimize hamd olsun. Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. ne yapacağım bilmiyorum .Uzun oldu kusura bakmayın Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hepinize şimdiden teşekkür ederim sevgiler.
20 yaşındasın. daha önünde uzun bir ömür var. bende ilk başta ön lisans okudum. senin yaşındayken de mezundum. birsüre iş aradım. proje bazlı küçük işte çalıştım. o işte çalışırken pek birşey olamayacak diye kpssye hazırlandım. arkadaş edinmedim. edinenleri de gördüm çalışamadılar. hoca beğenmediler. derse girmediler, çalışmadılar vs....
sevgilimde yoktu. düşünmedim zaten. ilk önceliğim işti.. mezuniyetimin üstünden 3 yıl geçti atandım. 1 yıl daha geçti lisansı bitirdim. o dönemde eşimle tanıştım evlendim, sonra yüksek lisans bitti.
kısacası önce isteğine yoğunlaş. amacın ne... matematikte iyi değilim vs. gibi nedenlere sığınma. istesen becerirsin... gerçekten memur olmak istiyorsan çok çalış. atan. yok küçük işler istiyorsan sana tavsiye arkadaşınla iş arama. hiç olumlu sonuç olmuyor (ben o hatayı yaptım)
Sadece 20 yaşındasın, şu an 1 evin tek çocuğu konumundasın. Ailen ihtiyaçlarını karşılıyor ve seni sıkmıyor. Bence ortada dert yok :) Önce sınavına odaklan, sonra diyet ve spor ile kilo soruna. Gönül meseleride olur. Akışına bırak, kasma. Şimdi olmuyorsa vardır bir hayr. Bu güzel günlerinizin keyfini çıkarın.
kendine sorun üretmek için özel bir çaba içersindesin sanki
bu anlattıkların gerçekten büyütülcek şeyler değil
yeni mezunsun iş bulman zaman alıcacktır
yeni arkadaşlar edinebilirsin
matematik için özel ders alabilirsin
bu sene olmazda seneye olur kpss
bu yaşta bu kadar şeyi takarsan 30una gelmeden başında saç,agzında diş kalmaz cancazımmm
sevgili olayının kilon yüzünden olduğunu düşünmüyorum, böyle şeyler işin ortam lazım biraz da, okul ya da iş gibi, sanırım bi iş bulsan tüm sorunların çözülcek, o yüzden önce iş konusuna odaklan derim, gerisi hallolur, hem çalışırken daha az yemek yiyor insan, o sorunuda çözersin
Arkadasin da dedigi gibi arkadasla beraber isaramak olmaz. Kotu bir intiba yaratiyor karsi tarafta. Derslerine calismaya devam et sen. Sinavdan sonra is arama derdine dusersin. Isi de oyle kapi kapi gezerek aramiycan tabi. Bi kac siteye uye ol, oralardan basvuru yaparsin. Elbet uygun bi is bulursun er ya da gec. Is bulunca yine ders calismaya devam edebilirsin. Calismak buna engel degil. Son olarak bu yasta herkesin sevgilisi var, şusu var busu var derdine dusme. Daha yasin cok genc. Ve erken bu dertlere kapilman icin. Sen sinavina odaklan bence. Kilonu da sorun etme. Su an zaten cok steresli bi donemde oldugun icin diyet yapamazsin. Ilerleyen zamanlarda bu sorunlarini halledersen diyeti de saglam kafatla yaparsin en azindan bozmazsin.
sınava 1 ay kala en önemli zmandır sen tamda bu zmanda ders çalışmayı bırakmışsın, çok yanlış, ayrıca şu matematiği kafandan at, matematik olmassa da alınıyor yüksek puan ben 4 tane matematik yaptım önlisansta 87 puan aldım atandım memurum, yeterki tarihi cografyayı yüksek netle yap türkçeyi fulle anayasayı fulle , gerisi boş. diğer şeyler de zamanla olur bence en önemli si kpss sınavın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?