- 17 Eylül 2014
- 3
- 1
- 3
- 30
- Konu Sahibi renkliiruyalarotelii
Merhaba hanımlar. Forumu uzun süredir takip ediyorum fakat yeni üye olup derdimi sizlerle paylaşmak istedim. Ben 20 yaşında küçük bir şehirde yaşıyorum. Gelelim sıkıntılarıma. Geçen yıl bir ön lisans bölümünden mezun oldum bu yıl KPSS için dershaneye gittim fakat matematik yapamadığım için hep bir stres telaşe vardı. Bunun için ders çalışmak istemiyordum. Yakın arkadaşımla 2 ay çok düzenli ders çalıştık testleri çözdük daha sonra saldık ara ara baktım matematik haricin de iyiydim ama yaklaşık 1 aydır hiç ders çalışasım gelmiyor sınava kaldı 10 gün kadar ne yapacağım bilmiyorum. Bir başka sorunum iş meselesi hiç olmazsa atanasıya kadar diye çalışmak için yakın arkadaşımla işkura gittim sabahtan akşama kadar iş yerlerini dolaştık ya hep şu an eleman ihtiyacımız yok dediler yada biz sizi ararız haber bekleyin dediler. Ama benim hiç umudum yok. Annemde kızıyor sürekli bana çalış bayramdan sonra hep evde evde nereye kadar diye haklıda zaten. Diğer konum kilo 10-14 kilo kadar fazlam var 3 hafta güzel diyet yapıyorum dikkat ediyorum veriyorum da sonra birden ipin ucu kaçıyor nasıl oluyor anlamıyorum. Başka mesele çok yakın arkadaşlarım dostlarımdan birisi nişanlandı diğeri okuyor diğeri de atandı işinde gücünde benim hiçbir şeyim yok okumuyorum işim yok ilişkim yok. İlişki meselesine gelince arkadaş vasıtasıyla olsun internetten olsun bir şekilde tanışıyoruz ve sonunda terk edilen ben oluyorum. Güzellik bakımından iyiyim tesettürlüyüm ve giyimimede gayet dikkat ediyorum kilom var onun için mi acaba diyorum anlayamadım. Ev işlerinde becerikliyim yemek temizlik hiç sıkıntı çekmem. Güler yüzlüyüm konuşkanım. Ne yapacağım bilmiyorum KPSS de geçince nerede çalışacağım üni.tercih yapacağım ama açıkcası olmayacağını biliyorum sırf yaptım olmadı demek için yapacağım. İşin içinden çıkamıyorum ben napacağım? Maddi olarak biraz sıkıntıdayız babam bizi giyimden ve ev gereksinimlerinden hiçbir zaman sıkmadı sağolsun. çalışıp babama yardımcı olmak istiyorum. İsteyenler var daha evlilik düşünmüyorum ama en azından konuştuğum biri olsun istiyorum fakat hep hüsran. Bu arada 2 kardeşiz abim evli evde tek çocuğum. Size akıl danışmak istedim. Çok şükür bunlar sorunlarım her halimize hamd olsun. Fikirlerinize önerilerinize ihtiyacım var. ne yapacağım bilmiyorum .Uzun oldu kusura bakmayın Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım hepinize şimdiden teşekkür ederim sevgiler.