• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yorumlarınıza ihtiyacım var.!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ikinci çizgi çıktı hemde hemen ve o kadar belli ki ..allahım elim ayağım titriyoo size ne kadar teşekkür etsem azdır sizin sayenizde heveslendim bu kadar yaptım yoksa beklerdim allahım yaaaaaaaaaaaa böyle bi mutluluk olamazzz rabbim isteyen herkese yaşatsın tutamıyorum kendimi gözlerim doluyor mutluluktan
Ayyy çokkk şükür. Çok sevindim vallaha. Arada bir yolluk yıkayıp geldim. Hemen senin konuna girdim. Ayyy ne mutlu oldum. Eşine dedin mi

ayyyy ne guzel keske benım de gunum böyle geç belirtilerim olsa ve ben burada sizi meraktan çatlatsam :KK70:
şaka şaka

çok sevindim gerçektan allah tamamına erdirsin sağlıkla dogsun ınaşllahhhh

eşini ara hemen sonra da hemen doktora kese kalp atışı falan hepsini yaşarsınız inş. geçti gitti kötü günler hepsini boşver bu arada hakikaten sinirli oluyor insan hamile olunca dikkat et.
zaten normaldede sinirli biriyim bakalım neler yaşayacağım.. iş çıkışı gidicez aradım eşimi ayy onun tepkiside sinir etti beni adam kendinden emin ben biliyordum zaten dedi ya insan bi heycanlanır bari..çıkışta gidip size yazıcam kaç haftalık falan bakalım

ayyyy ne guzel keske benım de gunum böyle geç belirtilerim olsa ve ben burada sizi meraktan çatlatsam :KK70:
şaka şaka

çok sevindim gerçektan allah tamamına erdirsin sağlıkla dogsun ınaşllahhhh
hiç beklenmedik bir anda oluyor gerçekten herkes söylerdi inanmadım öyle oldu gerçekten şaka gibi valla yaa

Şimdi dikkat et. Hamilelik çok önemli.
nasıl heycanlıyım yaa bide fotoyu yükleyebilseydim anlamdım niye yüklenmiy
Ayyy çokkk şükür. Çok sevindim vallaha. Arada bir yolluk yıkayıp geldim. Hemen senin konuna girdim. Ayyy ne mutlu oldum. Eşine dedin mi
teşekkür ederim canımmmm söyledim pek şaşırmadı zaten gece çalıştığı için şuan uyuyor uyku sersemi biliyorum benzaten falan dedi bende yat yat dedim kapadım bi kendine gelsin bakalım

nasıl heycanlıyım yaa bide fotoyu yükleyebilseydim anlamdım niye yüklenmiy

teşekkür ederim canımmmm söyledim pek şaşırmadı zaten gece çalıştığı için şuan uyuyor uyku sersemi biliyorum benzaten falan dedi bende yat yat dedim kapadım bi kendine gelsin bakalım
Canım düzenle seçeneğinden ayar var yada kirp biraz kucult öyle yukle

Sukur bak sonuc ne guzel cikti.sende rahat ettin kafanda stresinde bitti.rabbim sag salim kucagina almayi ,bu mutlu haberi almayi almayi bekleyenlerede nasip etsin.iclerindede bana.

Bi foto yükleyemedim allah beni napmasın.. Kızlar normalde 8 haftalık olması gerekiyormuş ama 5 haftalıkmış yumurtlama geç oluşmuş dedi Dr birde kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi 1 hafta sonra gelip kalp atışını dinleyebilürsün dedi.. 1.46 cm minnacık yaaaaa

Bi foto yükleyemedim allah beni napmasın.. Kızlar normalde 8 haftalık olması gerekiyormuş ama 5 haftalıkmış yumurtlama geç oluşmuş dedi Dr birde kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi 1 hafta sonra gelip kalp atışını dinleyebilürsün dedi.. 1.46 cm minnacık yaaaaa
Uygulamadan girdiğinde yüklenmiyor resim Google'dan gir veya cromdan

20170912_111655-1.jpg

Back