- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm ben de dosya yükle dediğimde hiç birşey olmuyor telefondan kaynaklı galiba senden değil. Maşallah bebişe nazar değmesin.Bi foto yükleyemedim allah beni napmasın.. Kızlar normalde 8 haftalık olması gerekiyormuş ama 5 haftalıkmış yumurtlama geç oluşmuş dedi Dr birde kese görünüyor ama bebek görünmüyor dedi 1 hafta sonra gelip kalp atışını dinleyebilürsün dedi.. 1.46 cm minnacık yaaaaa
Hani kız nirde :) ay nasıl yükledin resimi, bu arada seni Mayıs annelerine alalım biz oradayız.
Tabi çık sevinirimHani kız nirde :) ay nasıl yükledin resimi, bu arada seni Mayıs annelerine alalım biz oradayız.
Canım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darisida bana ve tüm istiyen arkadaşlara olsun fotoyu bend3 yukleyemiyordum sadece kamera açılıyor galeri acilmiyordu ama belgeler die bir yer var fotoyu ordan atabirsin oraya girip göndermek istediğin fotoyu secmen yeterli :)ablama attım fotoyu en az 8 haftalıktır dedi çok net çıkmış dedi.. mutlaka atıcam size bi şekil yapıp
Doktora hangi ara gittin .))
iş çıkışı gittim canımDoktora hangi ara gittin .))
rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin canım benim en kısa zamanda seninde güzl haberlerini alırız inşallahCanım öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeğin Rabbim kucağına almayı da nasip etsin darisida bana ve tüm istiyen arkadaşlara olsun fotoyu bend3 yukleyemiyordum sadece kamera açılıyor galeri acilmiyordu ama belgeler die bir yer var fotoyu ordan atabirsin oraya girip göndermek istediğin fotoyu secmen yeterli :)
Canım benim daha önce adet günlerin düzenlimiydi bu şekilde gecikmen varmıydı sakin ol bak benim ablam 6 yıl çocuk istedi Allah nasip etmedi folic asit yumurta takibi aşılama vs bi tüp bebek denemedi dr lar olmaması için hiç bi sebep Yok diyordu herşeyden sonra saldı olmayacak dedi senin gibi 1 1.5 ay gecikmesi oldu adet düzensizliğide vardı test aldım yaptık ve hamile şimdi 2 yaşına gidiyor oğlu var hadi canım sende gecikme kalk bakalım bismillah de dene hakkında hayırlısı olsun daha fazla geçmedenKızlar iyi akşamlar.. Ben uzun zamandır KK takip ediyorum. Hatta iş yerinde boş vakit buldukça açıp forumlara göz atarım.. ama yeni üye oldum sırf içimi yiyen bir sebeple.. Çok uzatmadan konuya geçiyorum.. 25 gün oldu hala adet olmadımee o zaman test al Dr git diyeceksiniz ama işte cesaret edemiyorum çünkü 2 yıldır ne denesek olmadı. Dr Dr gezmekten bıktım valla.. O kadar çok test yaptım ki bu zamana kadar hep bu kez oldu dediğimde tek çizgiyi gördüm yada artık tamamdır dediğimde kan testi verip sonucunu beklerken adet oldum inanın çok yıprandım artık korkar oldum görmek istemiyorum artık tek çizgiyi
hiç bi stres yoktu herşey normaldi 15 gün geçti ve öyle anladım şüphelendim keşke fazla heves etmeden test yapsaydım şimdi korkudan yapamıyorum herkes hamilesin diyor rüyalarında gördüklerini söylüyorlar daha çok üzülüyorum.. Lütfen kızlar cevap verin cesaretlendirin beni.. Uzun oldu kusura bakmayın lütfen..
![]()
Cnm bnce var haftaya gidince kalp atışiyla gorursun bebişini sadece bebek küçük ondan dir boşuna stres yapma üzme kendinikızlar sizlerede sormak istiyorum az önce nette bişey okudum moralim çok bozuldu kesenin gözüküp bebeğin gözükmemesi boş gebelik(su gebeliği) olarak biliniyormuş kürtajla sonlandırılıyormuş gebelik okudum beynim durdu..bu ne demek oluyor dr bana bi sorun olmadığını söyledi kese görünüyor ama küçük dedi 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkmış buda geç yumurtlama olmuş o yüzden dedi herşey normal mi dedim normal istediğin şekilde yatıp kalkıp hareket edebilirsin bi sorun yok sadece kese küçük çocuk var ama gözükmüyor çok gazın var haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi folik asit falan verdi hatta ben 2 yıldır cocugumuzun olmama sebeplerinden bahsettim o yüzden hala inanamıyorum olduğuna dedim ama var hamilesin dedi boş gebelik olsa dr söylemez miydi gittiğim dr çok iyi bi doktor..kafam allak bullak oldu ya ultrason resminde zaten 1.46 cm yazıyor var yani o zaman nerde bu bebek kafam karıştı lüften bilginiz varsa yazın bana..
öyledir demi canım ya yine hayal kırıklığına uğramak istemiyorum hele ki böyle sevindikten sonraCnm bn
Cnm bnce var haftaya gidince kalp atışiyla gorursun bebişini sadece bebek küçük ondan dir boşuna stres yapma üzme kendini
Canım kendini hiç üzme benim kızımada doktor sadece kese var bebek gözükmüyor demişti başta bende çok korkmuştum haftaya gel altan ultrasonda bakalım dedi ve hem kesem hem kızım gözüktü ve kalp atışlarını duydum bu hayatta hiç bir şeye es değer görülmeyecek bi mutluluktu :) ve şimdi kiz8m 5 yaşında ablası yani endişelenme Rabbim o kadar beklettikten sonra mutlu etmiş seni üzme kendini doktor da bebek var demiş ne güzel işte haftaya hem gözükür hemde kalp atışı duyulur :)kızlar sizlerede sormak istiyorum az önce nette bişey okudum moralim çok bozuldu kesenin gözüküp bebeğin gözükmemesi boş gebelik(su gebeliği) olarak biliniyormuş kürtajla sonlandırılıyormuş gebelik okudum beynim durdu..bu ne demek oluyor dr bana bi sorun olmadığını söyledi kese görünüyor ama küçük dedi 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkmış buda geç yumurtlama olmuş o yüzden dedi herşey normal mi dedim normal istediğin şekilde yatıp kalkıp hareket edebilirsin bi sorun yok sadece kese küçük çocuk var ama gözükmüyor çok gazın var haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi folik asit falan verdi hatta ben 2 yıldır cocugumuzun olmama sebeplerinden bahsettim o yüzden hala inanamıyorum olduğuna dedim ama var hamilesin dedi boş gebelik olsa dr söylemez miydi gittiğim dr çok iyi bi doktor..kafam allak bullak oldu ya ultrason resminde zaten 1.46 cm yazıyor var yani o zaman nerde bu bebek kafam karıştı lüften bilginiz varsa yazın bana..
rabbim sana bağışlasın inşallah canım benim..umarım haftaya o güzel sesi duyarım..kalp atışının sesini bize veriyorlar mı acaba yoksa telime kaydedeyim yani dinler dinler mutlu olurumCanım kendini hiç üzme benim kızımada doktor sadece kese var bebek gözükmüyor demişti başta bende çok korkmuştum haftaya gel altan ultrasonda bakalım dedi ve hem kesem hem kızım gözüktü ve kalp atışlarını duydum bu hayatta hiç bir şeye es değer görülmeyecek bi mutluluktu :) ve şimdi kiz8m 5 yaşında ablası yani endişelenme Rabbim o kadar beklettikten sonra mutlu etmiş seni üzme kendini doktor da bebek var demiş ne güzel işte haftaya hem gözükür hemde kalp atışı duyulur :)
verirler annesi o öyle bir atarki pat pat pat cok hızlı atar seis bebeklerinrabbim sana bağışlasın inşallah canım benim..umarım haftaya o güzel sesi duyarım..kalp atışının sesini bize veriyorlar mı acaba yoksa telime kaydedeyim yani dinler dinler mutlu olurum![]()
canım benim zaten canım sürekli lşmon istiyordu sürekli su içme isteği ve limon yeme isteği vardı 1 hafta full limon yedim artık dişlerim sızlıyordu o derece doyamıyordum şuan artık limondan tiksiniyorum yani..dr bana eksi yeme dedi amasana nacizane tavsiyem kan cıvıtıcı seyler kullan mesela limonlu su iç yada baska doktor cıvıtıcı hap falan versin
bilmiyorum bunu söylemek istedim önlem olarak
kıyamam yaaverirler annesi o öyle bir atarki pat pat pat cok hızlı atar seis bebeklerin
onu duyunca gözlerinden su an benimki gbi yaslar akıcak duygulanacaksın![]()
Amin canim.Özel de uzun dineleye bilirsin canım ama devlette 1 dk geçmiyor sesi duydunmu kapatıyor doktor:) yani oda haklı malum kapıda baya hasta herkese uzun dinletse akşam olur ama sen rica et iyi bi doktorsa hiç kirmaz benimki devlet olamasina rağmen özel doktorum gibiydi çok iyi biriydi:)rabbim sana bağışlasın inşallah canım benim..umarım haftaya o güzel sesi duyarım..kalp atışının sesini bize veriyorlar mı acaba yoksa telime kaydedeyim yani dinler dinler mutlu olurum![]()