• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yorumlarınıza ihtiyacım var.!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allahim bana ıkinci bebeğimi de nasip etsin bende tekrar tadiyim bu duyguları inşallah duygularım depreşti için kıpır kıpır oldu yazarken ilk kalp atışı ve ilk annelik çok başka birşey :) duygularım tekrar tazelensin benimde inşallah ya

kızlar sizlerede sormak istiyorum az önce nette bişey okudum moralim çok bozuldu kesenin gözüküp bebeğin gözükmemesi boş gebelik(su gebeliği) olarak biliniyormuş kürtajla sonlandırılıyormuş gebelik okudum beynim durdu..bu ne demek oluyor dr bana bi sorun olmadığını söyledi kese görünüyor ama küçük dedi 8 haftalık olması gerekirken 5 haftalıkmış buda geç yumurtlama olmuş o yüzden dedi herşey normal mi dedim normal istediğin şekilde yatıp kalkıp hareket edebilirsin bi sorun yok sadece kese küçük çocuk var ama gözükmüyor çok gazın var haftaya gel kalp atışını dinleyelim dedi folik asit falan verdi hatta ben 2 yıldır cocugumuzun olmama sebeplerinden bahsettim o yüzden hala inanamıyorum olduğuna dedim ama var hamilesin dedi boş gebelik olsa dr söylemez miydi gittiğim dr çok iyi bi doktor..kafam allak bullak oldu ya ultrason resminde zaten 1.46 cm yazıyor var yani o zaman nerde bu bebek kafam karıştı lüften bilginiz varsa yazın bana..
bide san tavsiyem sakın acıp internetten bişey okuma SAKINNNNN HAAAA
HİÇBİR SEYİ İNCELEME HİÇBİR SEYİ KARSILASTIRMA PARANOYA OLURSUN

Allahim bana ıkinci bebeğimi de nasip etsin bende tekrar tadiyim bu duyguları inşallah duygularım depreşti için kıpır kıpır oldu yazarken ilk kalp atışı ve ilk annelik çok başka birşey :) duygularım tekrar tazelensin benimde inşallah ya
amin insalhh bende ikinciyi düşünüyorum çalısmalara başladık bu ay bıraktım korunmayı hayırlısı inaşlah en kısa sürede yarabbim nasip etsin bana ve tüm isteyenlere

amin insalhh bende ikinciyi düşünüyorum çalısmalara başladık bu ay bıraktım korunmayı hayırlısı inaşlah en kısa sürede yarabbim nasip etsin bana ve tüm isteyenlere
Amin canım ınşallah herkese versin Rabbim içinde bize de 1. Bebegini dusunede 2. 3. 4. Dusunenede versin inşallah:) annelik çok güzel bi duygu tatmayan tatmış olan ve yeniden yaşamak isteyen herkese ama herkese versin melek sahibi olmak ve onu güzel yetistirmek o melekligini kaybetmeden büyütmek hepimize nasip olsun inşallah

bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim nasıl atıyordu ağladım hüngür hüngür
doktor sasırdı neden aglıyorsun cokmu bastırdım dedi
hayır hocam ben cok duygulandım dedim nasıl agladım
yaa harika bir duygu anne olmak am cokda zor bişey dünyanın en zor seyi anne olmak
ona bişey olacak diye kendini yiyip bitiriyorsun
dogana kadar inan daha zor dogsun bence en kolayı o
çok çok haklısın canım ben 2 çizgiyi gördüğümde nasıl ağladım bide o sesi duysam kesin yıkılırım..ya kızlar birde benimle uğraşan fesatlar var kafayı yedi,recekler bana 5 yıldır bebeği olmayan eltimle başım belada öğrendiğinden belli beni sinir edecek sözlerde bulunuyor durduk yere laf atıp kavga cıkarmaya çalışıyor ben sinirleneyim istiyor bende ona insan gibi dedim 2 yıldır neler yaptım olmadı ne kadar zor oldugunu biliyorum seni en iyi ben anlarım beni düşman belleme diye ama yok sorunlu paronayak hamileyim diye ona hava attıgımı düşünüyor konuşmadım bile yani srf huyunu bildiğim için daha önce düşük bile yaptım o zaman cok sevinmişti şimdide kalkmış imalı imalı iyi bari, dikkat ette bunuda düşürme falan diyor diğer büyük eltimde kafana takma düşsün istiyor dedi

Amin canim.Özel de uzun dineleye bilirsin canım ama devlette 1 dk geçmiyor sesi duydunmu kapatıyor doktor:) yani oda haklı malum kapıda baya hasta herkese uzun dinletse akşam olur ama sen rica et iyi bi doktorsa hiç kirmaz benimki devlet olamasina rağmen özel doktorum gibiydi çok iyi biriydi:)
benim gittiğim doktorda çok iyi bakalım rica edicem kırmaz umarım beni canım :anneadayı:

bide san tavsiyem sakın acıp internetten bişey okuma SAKINNNNN HAAAA
HİÇBİR SEYİ İNCELEME HİÇBİR SEYİ KARSILASTIRMA PARANOYA OLURSUN
çok haklısın zaten insan başka bi psikolojiye giriyor okuduğum herşeyi dikkate alıyorum bu sefer üzüntüden bişey olacak allah korusun

çok çok haklısın canım ben 2 çizgiyi gördüğümde nasıl ağladım bide o sesi duysam kesin yıkılırım..ya kızlar birde benimle uğraşan fesatlar var kafayı yedi,recekler bana 5 yıldır bebeği olmayan eltimle başım belada öğrendiğinden belli beni sinir edecek sözlerde bulunuyor durduk yere laf atıp kavga cıkarmaya çalışıyor ben sinirleneyim istiyor bende ona insan gibi dedim 2 yıldır neler yaptım olmadı ne kadar zor oldugunu biliyorum seni en iyi ben anlarım beni düşman belleme diye ama yok sorunlu paronayak hamileyim diye ona hava attıgımı düşünüyor konuşmadım bile yani srf huyunu bildiğim için daha önce düşük bile yaptım o zaman cok sevinmişti şimdide kalkmış imalı imalı iyi bari, dikkat ette bunuda düşürme falan diyor diğer büyük eltimde kafana takma düşsün istiyor dedi
allah askına su fesat pis niyetli insanlardan uzak dur
ben hamileyken bir komsum vardı beni sinir etti bir mevzuda aynı ortamdayız
mideme nasıl kramp girdi öyle kastım kendimi sinirden sonraki gün karın agrısı ile hastaneye gitim bebegm
kalp atımı durmustu ikinci gebeliğimdi kızım anaokuluna giderken
hıı ona baglamamak lazım belki bende kan pıhtılasması cıktı
ama hakkımı helal etmiyorm ona

allah askına su fesat pis niyetli insanlardan uzak dur
ben hamileyken bir komsum vardı beni sinir etti bir mevzuda aynı ortamdayız
mideme nasıl kramp girdi öyle kastım kendimi sinirden sonraki gün karın agrısı ile hastaneye gitim bebegm
kalp atımı durmustu ikinci gebeliğimdi kızım anaokuluna giderken
hıı ona baglamamak lazım belki bende kan pıhtılasması cıktı
ama hakkımı helal etmiyorm ona
zaten neye uğradığımı şaşırdım bende bıktım valla bu kadından önceden yine kolaydı ama şuan bebeğimi düşünmem lazım aşkam onun o saçmalıkları yüzünden karnım nasıl ağrıdı benimde saatlerce geçmedi kafamı dağıtmaya çalıştım işin kötü tarafı aynı bahçedeyiz onunla evlerimiz karşılıklı fesat yüzünü görüp laflarını duymaktan bıktım eğer öyle kötülük düşünüyorsa sinir edeyimde düşürsün diye Allaha havale ediyorum en güzel cezayı rabbim verir :KK12:

zaten neye uğradığımı şaşırdım bende bıktım valla bu kadından önceden yine kolaydı ama şuan bebeğimi düşünmem lazım aşkam onun o saçmalıkları yüzünden karnım nasıl ağrıdı benimde saatlerce geçmedi kafamı dağıtmaya çalıştım işin kötü tarafı aynı bahçedeyiz onunla evlerimiz karşılıklı fesat yüzünü görüp laflarını duymaktan bıktım eğer öyle kötülük düşünüyorsa sinir edeyimde düşürsün diye Allaha havale ediyorum en güzel cezayı rabbim verir :KK12:
keske keske sana önerim asla hamile oldugunu söylemeseydin
kimseye bir müddet söyleme sonrasında söylerdin
ben bu sefar hamile kalayım esim dısında kızıma bile söylemiyecegm cünkü
benim canım yavrum o temiz kalbiyle herkeze söylüyor

keske keske sana önerim asla hamile oldugunu söylemeseydin
kimseye bir müddet söyleme sonrasında söylerdin
ben bu sefar hamile kalayım esim dısında kızıma bile söylemiyecegm cünkü
benim canım yavrum o temiz kalbiyle herkeze söylüyor
insanlar ne kadar fesat olmuşlar en azından iyi oldu bu zamana kadar iyi konuşmaları falan hepsi yalanmış ne olduğunu daha iyi öğrenmiş oldum yaa benim üzüldüğüm eşinide doldurmuş benim ona bunun havasını attığımı falan düşünüyor eşide insanları böyle etkilemesine çok kızıyorum çevremdeki herkese böyle saçmalıklar söyleyecek bunun benim kulağıma gelmesi bile cıldırtır beni bu kadınla nasıl baş edicem hiç ama hiç bilmiyorum bide yaş olarak benden küçük ama maşallah beyin bütün fesatlığa şeytanlığa çalışıyor :KK12::KK62:

insanlar ne kadar fesat olmuşlar en azından iyi oldu bu zamana kadar iyi konuşmaları falan hepsi yalanmış ne olduğunu daha iyi öğrenmiş oldum yaa benim üzüldüğüm eşinide doldurmuş benim ona bunun havasını attığımı falan düşünüyor eşide insanları böyle etkilemesine çok kızıyorum çevremdeki herkese böyle saçmalıklar söyleyecek bunun benim kulağıma gelmesi bile cıldırtır beni bu kadınla nasıl baş edicem hiç ama hiç bilmiyorum bide yaş olarak benden küçük ama maşallah beyin bütün fesatlığa şeytanlığa çalışıyor :KK12::KK62:
günaydın herkeze
senin yasın kac canım ?
bosver takma su kadını kafana evin müstakilmi yakınsa her an tabi can sıkıcı olur bina olsa rastlamazsın

benim batada 1 hafta kaldı kızlar ama hiçbir umut kırıntısı bile yok cünkü önemli günü atladık
eşim kendine dikkat etmiyor saglık acısından ona canım sıkılıyor yahu bu is cok dikkat ister:sinirli:
hayır bebekte cok istiyor ama gerekli sanki özeni göstermiyor
beslenmesine saglıgına hiçççç dikkat etmiyor stresli işi var kafası sürekli mesgul
bende ruhumu yüregimi bir işe gönül verince katıyorum

Back