- 10 Ocak 2017
- 1.223
- 1.059
- 53
- 36
- Konu Sahibi Balkabugu04
Yapmadın mi hala daha ya nasıl bu kadr rahat olabiliyor snTAMAM TAMAM BİRAZDAN SONUCU GÖRÜP YAZICAM SİZLERE..HADİ İNŞALLAH DUA EDİN BANA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadın mi hala daha ya nasıl bu kadr rahat olabiliyor snTAMAM TAMAM BİRAZDAN SONUCU GÖRÜP YAZICAM SİZLERE..HADİ İNŞALLAH DUA EDİN BANA
Tam kalkıcam biri geliyor insanda heves bırakmadılar amannYapmadın mi hala daha ya nasıl bu kadr rahat olabiliyor sn
Ara bi daha sıkıştım tuvalete gidicem gel de ahahahajTam kalkıcam biri geliyor insanda heves bırakmadılar amannya şu kızda geşlemedi bi sinir olmaya başladım ya tam karar verdim bu sefer millet durmuyor yerinde
neden dalga geçeyim ki hemde böyle bir konuda sonucun fotosunu bile atarım yapıncaİnşallah bizimle dalga geçmiyosundur :)
Senden önce biz meraktan çatlıycazda ondan dedimneden dalga geçeyim ki hemde böyle bir konuda sonucun fotosunu bile atarım yapınca
ayy valla karnıma ağrı girdi yavaş yavaş boşalıyo burası inşallah kimse gelmez kalkıcam bu kez bende artık yapmak istiyorum şaka maka yaniSenden önce biz meraktan çatlıycazda ondan dedim![]()
Bu kadar hiç olmadı 25 gün çok fazla bazen sancı giriyor sol kasığımda kramp gibi hissediyorum bazende adet sancısı gibi herkes zaten öyle oluyor diyorlar
evet ya gece özellikle sürekli uykum bölünüyor doğru düzgün uyuyamıyorum bileTualete sık çıkıyor musunuz?
Valla yap lavaboya gidiyorm de ne var bunda gayet normal bisyayy valla karnıma ağrı girdi yavaş yavaş boşalıyo burası inşallah kimse gelmez kalkıcam bu kez bende artık yapmak istiyorum şaka maka yani
evet ya gece özellikle sürekli uykum bölünüyor doğru düzgün uyuyamıyorum bile[/yerime bakan arkadaş burda olduğunda rahatlıkla çıkıyorum tuvalete şansıma bugün geç geliyor öldüm burda
Tamam hamilesin işte :) ilk ay belirtisi budur genelde :)))evet ya gece özellikle sürekli uykum bölünüyor doğru düzgün uyuyamıyorum bile
personeller çalışanlar bişey demez ama vatandaş anlamıyor dünde gittim arkadaş oturdu yerime adamın biri bi yere yetişmem lazım onu mu bekliycem demiş arkadaşta lavaboda gelir şimdi demiş bi geldim adam pis pis bakıyor burnumdan getiriyorlar valla bende artık sinir olduğum için onlar başımda işlemi yapıyım diye beklerken size yazıyorum gıcık oldum napıyımValla yap lavaboya gidiyorm de ne var bunda gayet normal bisy
Biri gittiğinde kalk git ne bu yaaapersoneller çalışanlar bişey demez ama vatandaş anlamıyor dünde gittim arkadaş oturdu yerime adamın biri bi yere yetişmem lazım onu mu bekliycem demiş arkadaşta lavaboda gelir şimdi demiş bi geldim adam pis pis bakıyor burnumdan getiriyorlar valla bende artık sinir olduğum için onlar başımda işlemi yapıyım diye beklerken size yazıyorum gıcık oldum napıyım
personeller çalışanlar bişey demez ama vatandaş anlamıyor dünde gittim arkadaş oturdu yerime adamın biri bi yere yetişmem lazım onu mu bekliycem demiş arkadaşta lavaboda gelir şimdi demiş bi geldim adam pis pis bakıyor burnumdan getiriyorlar valla bende artık sinir olduğum için onlar başımda işlemi yapıyım diye beklerken size yazıyorum gıcık oldum napıyım
buranın insanları malesef çok anlayışsızlar şikayet ediyorlar müdüre falan lavaboyadamı gidemeyeceğim dedim müdüre bi keresinde şikayet yediğimde vatandaş varken gitme dedi müdür müdür değil kiBiri gittiğinde kalk git ne bu yaaa
insanın burnundan getiriyorlarKız test yapmayacak olsan bile arkadaşın gelmeden lavaboya gitmek icin yerine bakacak kimse yok mu
O neymis öyle insanız sonucta acil gitmen gerek belki
Bu arkadaşın kabak tadı verdi valla hani yarım saatti 1 saat oldu ne anlayışsız müdürlük o öyle kendide gitmesin hadi tuvalateburanın insanları malesef çok anlayışsızlar şikayet ediyorlar müdüre falan lavaboyadamı gidemeyeceğim dedim müdüre bi keresinde şikayet yediğimde vatandaş varken gitme dedi müdür müdür değil ki