• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yorumlarınıza ihtiyacım var.!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız test yapmayacak olsan bile arkadaşın gelmeden lavaboya gitmek icin yerine bakacak kimse yok mu
O neymis öyle insanız sonucta acil gitmen gerek belki

Valla yap lavaboya gidiyorm de ne var bunda gayet normal bisy
personeller çalışanlar bişey demez ama vatandaş anlamıyor dünde gittim arkadaş oturdu yerime adamın biri bi yere yetişmem lazım onu mu bekliycem demiş arkadaşta lavaboda gelir şimdi demiş bi geldim adam pis pis bakıyor burnumdan getiriyorlar valla bende artık sinir olduğum için onlar başımda işlemi yapıyım diye beklerken size yazıyorum gıcık oldum napıyım

personeller çalışanlar bişey demez ama vatandaş anlamıyor dünde gittim arkadaş oturdu yerime adamın biri bi yere yetişmem lazım onu mu bekliycem demiş arkadaşta lavaboda gelir şimdi demiş bi geldim adam pis pis bakıyor burnumdan getiriyorlar valla bende artık sinir olduğum için onlar başımda işlemi yapıyım diye beklerken size yazıyorum gıcık oldum napıyım
Biri gittiğinde kalk git ne bu yaaa

Yapmadın mı testi daha? Valla ben heyecanlandım burda :))) bide tam pes edip rafa kaldırınca oluyor o zaman stres yapmadığın için rahat olduğun için. Bende tam vazgeçtim aman olursa olur dediğim ay oldu :)

buranın insanları malesef çok anlayışsızlar şikayet ediyorlar müdüre falan lavaboyadamı gidemeyeceğim dedim müdüre bi keresinde şikayet yediğimde vatandaş varken gitme dedi müdür müdür değil ki
Bu arkadaşın kabak tadı verdi valla hani yarım saatti 1 saat oldu ne anlayışsız müdürlük o öyle kendide gitmesin hadi tuvalate

Back