- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.976
- 798
- Konu Sahibi Karelikagit12
-
evet suçlusun.Ben sizin demek istediğiniz şeylere tepki göstermedim hanımefendi. Beni suçlarmış gibi kaba bir dille yorumlar yazdınız ben bunlara tepkimi gösterdim.
Peki öyleyseUmudum tabikide var niye olm
Konuyu tekrar açma sebebimi söyledim. Telefonum da bir sorun olacak sanırım çünkü açtığım hiçbir şeyi göremiyorum bir süre sonra açılmıyor gidiyor bu yüzden açtım. Ayrıca yorumculara kızmadım zaten
hala umudum var diyor ya.Umudum tabikide var niye olm
Konuyu tekrar açma sebebimi söyledim. Telefonum da bir sorun olacak sanırım çünkü açtığım hiçbir şeyi göremiyorum bir süre sonra açılmıyor gidiyor bu yüzden açtım. Ayrıca yorumculara kızmadım zaten
evet suçlusun.
çünkü hala o evdesin ve insanlıktan uzak yaratıklara sana kötü davranma fırsatı vermeye devam ediyorsun.
seni durduran ailen değil sensin.
ana babamı istemeyen, beni döven kocayla işim olmaz, boşanmakta kararlıyım deyip çıkıp gitsen, eve almayacak mıydı ailen seni?
Canım böyle izin almaya gerek var mıydı senceYa başta her şeye evet dedik ama ailem anlaşırken kızım daha küçük özlediğinde görmek istediğinde getirir misiniz gelir miyiz diye eşime sormuşlar o da tabiki evet falan demiş ama şuan öyle bir şey Yok anca yalvarmam gerekiyor annemlere gidebilmek için. Gelebilirler mi diye sorduğumda zaten direk hayır cevabını alıyorum
Eşimin babası annesi onay vermeden olmuyormuş çünkü
Orası hala umudum var olmayacaktı tamamlamamışım o cümleyi yanlış anlaşılmasın orasıhala umudum var diyor ya.
aman banane.
ben sıcacık yuvamda çekirdek ailemle şiddet görmeden mutlu mesut yaşıyorum.
banane dayak yiyen, hor görülen, kendi kıymetini bilmeyen, manyak kocası için ailesinden bile vazgeçen kadınlardan banane.
çekirdeğimi çitler, okur geçerim.
dayak yiyen düşünsün, kocası bir tekmeyle bacağını kaç yerden kırar diye.
Konu sahibesi kızıyor ama konusunda herkes tecrübesine göre yorum yapmış görünüyor, bende kendi kızımın yerine koyup yorum yaptım, kızım gelse eşinin yaptıklarını anlatsa, hele de şiddet gördüğünü söylese bir daha asla o eve göndermem, onların evinde ağlayacağına baba evinde ağlasın, günahtır bu kızlarda ana baba evladı, bunu fark edemiyorlar, aslında insanların kızdığı nokta da bu.
Maalesef bu modeller degismiyor canim. Yol yakinken dön ve kurtul kesinlikleAynen öyle zaten annesi sürekli benim yanımda canım oğlum bilmem be diyip sinirlerimi bozuyorailesi öyle bir davranıyor ki sanki beni bi anne doğurmamış bi babam yokmuşgibi kendi kızlarına gelince sürekli yanlarında olsun damatları hep getirsin istiyorlar ama ben annemlere gidip gelmek isteyince yeni evli kız gidermiymiş diyorlar ama kendi kızının bi tanesi de daha 1 yıllık evli ve sürekli burda
Ya başta her şeye evet dedik ama ailem anlaşırken kızım daha küçük özlediğinde görmek istediğinde getirir misiniz gelir miyiz diye eşime sormuşlar o da tabiki evet falan demiş ama şuan öyle bir şey Yok anca yalvarmam gerekiyor annemlere gidebilmek için. Gelebilirler mi diye sorduğumda zaten direk hayır cevabını alıyorum
Aynen öyle zaten annesi sürekli benim yanımda canım oğlum bilmem be diyip sinirlerimi bozuyorailesi öyle bir davranıyor ki sanki beni bi anne doğurmamış bi babam yokmuşgibi kendi kızlarına gelince sürekli yanlarında olsun damatları hep getirsin istiyorlar ama ben annemlere gidip gelmek isteyince yeni evli kız gidermiymiş diyorlar ama kendi kızının bi tanesi de daha 1 yıllık evli ve sürekli burda
Allah rahmet eylesin anneciğinize, sizlere sabırlar dilerim.Kesinlikle haklısın benim annem vefat etti şuan kardeşim 12 yaşında aynı şeyleri yaşasa çeker alırım kardeşimi dedgin gbi otursun el kapısında aglayacagina yanımda ağlasın
Allah rahmet eylesin anneciğinize, sizlere sabırlar dilerim.
Aynen öyle, her evlilikte ufak tefek anlaşmazlıklar olur, fındık kabuğunu doldurmayan tartışmalarda baba evine dönülmesin veya aileler yüz göz edilmesin ama ortada şiddet varsa, psikolojik baskı, sürekli taviz hali, tehdit vb o zaman kimse evladını sokakta bulmadı, evlenince anne babamızı hayatımızda yokmuş gibi sayamayız, eş eşliğini bilmeli, evlendik artık ailenle görüşemezsin deme hakkını kimseye vermiyorum, herkes yerini de haddini de bilecek.
Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?