• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlar mısınız lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
önceki konun da bundan farklı değil.
ailen ve biz boşan diyoruz ama sen illa çekeceğim diyorsun.

çek napalım.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimle-sorunlarim-var-yeni-evliyim.1035050/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-icerisindeyim-bosanmali-miyim-yoksa.1035127/

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evliligim-nereye-gitmeli-bilmiyorum.1035022/

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yorum-yardim-edin-yorum-yapin-lutfen.1035129/

bu konuların hepsi size ait. hepsinde de eşinizin tehditlerini, küfürlerini, gördüğünüz şiddeti anlatıp evliliğinizle ilgi tavsiye istemişsiniz. aldığınız cevap da aynı: "BOŞAN"

başlıklardan birine benim verdiğim cevap şu:

neden sürekli aynı konuyu açıyorsunuz? insanların başka bir cevap vermesini mi bekliyorsunuz? yeterince konu açarsanız başlıklarından birinde sorduğun gibi insanların "sabret, düzelir" diyeceğini mi bekliyorsun? şiddet görüyorsunuz, aileniz boşanmanızı istiyor. siz hala ne yapmalıyım diye soruyorsunuz. cevap belli ama kim ne kadar söylerse söylesin siz duymak istemediğinize göre niye insanları yoruyorsunuz ki?

Allah aşkına bu kdr konu acmissin iki hafta içinde hala konu açıp o evde kalıyorsun şaka gibisin gerçekten :işsiz:

Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
Ailende bi enteresanmış. Başta herşeye tamam demişsiniz sonra çark etmişsiniz.
Eşinin sana şiddet uygulaması dışında düzelmeyecek birşey göremedim.

Öncelikle eşinin sana fırsat buldukça şiddet uygulamasını engellemelisin bence en önemlisi o..
Onun dışında biraz uyumlu olun gidin gelin zamanla evleri,yemeği içmeyi ayirırsınız
Kavga ederek,surat asarak değil .Kendinizi ifade edin .Evinize önce eşinizin yakın akrabalarını, evli arkadaşlarınızı davet edin böyle böyle eşinizin böyle davetler hoşuna gidecektir kendi evinde daha fazla vakit geçirmek isteyip bir aile olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum. Sonrası zaten gelir

Aynı konuları açtım evet ama açtıktan bir süre sonra açtığım konular da hiç biri gözükmüyor ve cevapları yazılanları konuları göremiyorum. Böyle bir cevap bekliyorum gibi bir şey söylemedim dediğim gibi yazılanları göremiyorum.
ben sana söyleyeyim.
% 90 ı boşan diyor. aileni de katarsak % 100 eder.

konu aç. aç da boşamayacaksın belli.
en azından ne derlerse itaat et, boşuna dayak yeme.

Allah aşkına bu kdr konu acmissin iki hafta içinde hala konu açıp o evde kalıyorsun şaka gibisin gerçekten :işsiz:

Açıkladım ama anlaşılmıyor sanırım ‍♀️ Açtığım hiçbir konuyu cevabı sonradan göremiyorum ya telefonum da ya da sitede sorun var hiçbir şey gözükmüyor bildirim geliyor ama göremiyorum konuları da cevapları da attığınız linkler bile açılmıyor

Açıkladım ama anlaşılmıyor sanırım ‍♀️ Açtığım hiçbir konuyu cevabı sonradan göremiyorum ya telefonum da ya da sitede sorun var hiçbir şey gözükmüyor bildirim geliyor ama göremiyorum konuları da cevapları da attığınız linkler bile açılmıyor

Şimdi ki yorumları okudun canım şimdi yarın sabah bavulunu al çık

Aileniz arkanızda, boşanmak isteyen birçok kadının isteyip bulamadığı durum bu. Daha derdiniz ne?
Her şey birlikte yapılacak diye anlaşmak nedir. Oldu olacak yatağa hep beraber girin.

ben sana söyleyeyim.
% 90 ı boşan diyor. aileni de katarsak % 100 eder.

konu aç. aç da boşamayacaksın belli.
en azından ne derlerse itaat et, boşuna dayak yeme.
Ya siz neden kafanıza göre konuşuyorsunuz anlamadım? Boşanmayacağım ya da boşanacağım mı dedim yani ben mi göremiyorum ? Cevapları görmediğimi söylüyorum. He bu zamana kadar neden beklediğime gelirsekte ailem bi süre daha sabret kızım en doğru kararı ver öyle çık içinde bir şey kalmadan dediği için burdayım ve diğer soruları da görmediğim için tekrar sordum emin olmak için ki zaten şuan kararlarım belli. kafanıza göre konuşmayı sonlandırırsınız umarım şimdi

Ailende bi enteresanmış. Başta herşeye tamam demişsiniz sonra çark etmişsiniz.
Eşinin sana şiddet uygulaması dışında düzelmeyecek birşey göremedim.

Öncelikle eşinin sana fırsat buldukça şiddet uygulamasını engellemelisin bence en önemlisi o..
Onun dışında biraz uyumlu olun gidin gelin zamanla evleri,yemeği içmeyi ayirırsınız
Kavga ederek,surat asarak değil .Kendinizi ifade edin .Evinize önce eşinizin yakın akrabalarını, evli arkadaşlarınızı davet edin böyle böyle eşinizin böyle davetler hoşuna gidecektir kendi evinde daha fazla vakit geçirmek isteyip bir aile olduğunu anlayacaktır diye düşünüyorum. Sonrası zaten gelir

Ya başta her şeye evet dedik ama ailem anlaşırken kızım daha küçük özlediğinde görmek istediğinde getirir misiniz gelir miyiz diye eşime sormuşlar o da tabiki evet falan demiş ama şuan öyle bir şey Yok anca yalvarmam gerekiyor annemlere gidebilmek için. Gelebilirler mi diye sorduğumda zaten direk hayır cevabını alıyorum

Ya başta her şeye evet dedik ama ailem anlaşırken kızım daha küçük özlediğinde görmek istediğinde getirir misiniz gelir miyiz diye eşime sormuşlar o da tabiki evet falan demiş ama şuan öyle bir şey Yok anca yalvarmam gerekiyor annemlere gidebilmek için. Gelebilirler mi diye sorduğumda zaten direk hayır cevabını alıyorum
Ailen seni görmek için birde icazet mi aldı eşinden???
Adamın egosu tavan yapmış

Yaşınız kaç yahu
Evlenmiş artık annem babam kızar da ne demek
Evden çıkmayın çıkarsanız da geri dönmeyin çok saçmalaşıyor çünkü
Ek olarak baştan kabul edip sonra hayor dediğiniz için bu noktaya gelmiş bence. Baştan olmaz demekiydiniz.

Böyle evlilik olur mu? Birincisi zaten hatayı herseye en basta tamam diyerek,susarak yapmışsınız.İkincisi ailenizi kendi evinize çağırırken neden kocanızdan izin alıyorsunuz? Gelecekler diyin ve getirin.Orası sizinde eviniz.Eşiniz sizi ailesi olarak görmüyor.Bırakın o kendi ailesiyle yaşasın.Ya restinizi çekin bir daha kv’lere girmeyin (sonu nereye varırsa varsın) yada hiç uğraşmadan direk boşanın.Böyle ömür mü geçer.

Yaşınız kaç yahu
Evlenmiş artık annem babam kızar da ne demek
Evden çıkmayın çıkarsanız da geri dönmeyin çok saçmalaşıyor çünkü
Ek olarak baştan kabul edip sonra hayor dediğiniz için bu noktaya gelmiş bence. Baştan olmaz demekiydiniz.

Başta bize o kadar iyiydiler ki tabiki evinde yiyip içebilirsin tabiki ailene gidebilirsin gelebilirler demişlerdi ama evlenince öyle olmadı sorun burada işte böyle hayal etmemiştim. Beni ailemi görmemekle tehdit etmeseler birlik olmak benim için sorun değil eşim için katlanırdım ama ben onlarla vakit geçireceğim bütün günüm onlarla geçecek ama annem babam kızlarının dizdiği evine gelemeyecek ya da ben onlara gidemeyeceğim benim zoruma bunlar gidiyor

Evine birilerini davet etsen, esinde tamam dese bile emin ol misafirlerin geldiginde kv kp de evinde biterler veya huzur vermezler... Ailenin yanina git bir daha da donme bence...

Canım bnm boyle hayat gecmez bence aılen destek verıyorsa bosanmalısın aıleyle tehdıt etmek nedır

Ya siz neden kafanıza göre konuşuyorsunuz anlamadım? Boşanmayacağım ya da boşanacağım mı dedim yani ben mi göremiyorum ? Cevapları görmediğimi söylüyorum. He bu zamana kadar neden beklediğime gelirsekte ailem bi süre daha sabret kızım en doğru kararı ver öyle çık içinde bir şey kalmadan dediği için burdayım ve diğer soruları da görmediğim için tekrar sordum emin olmak için ki zaten şuan kararlarım belli. kafanıza göre konuşmayı sonlandırırsınız umarım şimdi
sen bekleyip göreceğim dediysen ailen ne desin?
kocan gibi döverek mi boşanmaya ikna etsinler seni?

neyi bekliyorsun, gebe kalmayı mı?

ayrıca burada bana atar yapacağına git kocana kvne kpne yap. bakalım kaç kemiğin kırılıyor?

Back