• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlar mısınız lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Başta bize o kadar iyiydiler ki tabiki evinde yiyip içebilirsin tabiki ailene gidebilirsin gelebilirler demişlerdi ama evlenince öyle olmadı sorun burada işte böyle hayal etmemiştim. Beni ailemi görmemekle tehdit etmeseler birlik olmak benim için sorun değil eşim için katlanırdım ama ben onlarla vakit geçireceğim bütün günüm onlarla geçecek ama annem babam kızlarının dizdiği evine gelemeyecek ya da ben onlara gidemeyeceğim benim zoruma bunlar gidiyor

Evlilik katlanmak değildir
Kadın ve erkeğin ortak hayata başlamalarıdır
Elbette sıkıntılar sürtüşmeler olur ancak sizin olayınız bambaşka.
Siz aile olamazsınız. Bu haliyle mümkün değil
Dikkat edin de hamile kalmayın

Lütfen artık düzgün konuşur musunuz
sana değil eşinin ve ailesinin zihniyetine eleştiriydi o.

kızıyorsun ama yazdıkların boşanmayı düşünen değil, düşünmeyen kadın mesajları hissi veriyor bana.

ve önerimde ciddiydim. itaat et, şiddet görme. ailene hasret kalırsın ama olsun. eşin senin ailen olur.

Lütfen grill isimli kullanıcının sorularıma cevap yazmasını engellermisiniz uygunsuz yorumlar yazıyor argo kelimeler kullanıyor.

Aslında uygunsuz değil size şunu söylemeye çalışıyor "onun ana babası ana baba da sizinkiler oyuncak mı?" Yani üye kötü bir şey dememiş.
Şu savunmayı eşinize karşı da yapsanız süper olur.

sana değil eşinin ve ailesinin zihniyetine eleştiriydi o.

kızıyorsun ama yazdıkların boşanmayı düşünen değil, düşünmeyen kadın mesajları hissi veriyor bana.

ve önerimde ciddiydim. itaat et, şiddet görme. ailene hasret kalırsın ama olsun. eşin senin ailen olur.

Sana ne hissi verdiğinin benim hayatımda bir önemi Yok kafana göre konuşuyorsun sadece olayların akışını biliyormuş benimle aynı evde yaşıyormuş gibi. Üstüne bir de bana bir yerlerini kırsın görürsün gibi bir cümle kuruyorsun bir kadın olarak bunları nasıl söylüyorsun anlamadım. Buraya ne sorduğumun ne yazdığımın hesabını sana verecek değilim sizi uygun bir şekilde uyarıyor ve kınıyorum lütfen sorularıma yanıt vermeyin sizi ilgilendiren ve sizin bana hakaret etmenizi sağlayacak bir şeyler sormuyorum. Önerileriniz için de ayrıyeten teşekkür ederim ama dediğim gibi lütfen cevap yazmayın sizin bu kadar sinirleneceğiniz tanımadığınız insana hakaret edeceğiniz bir durum yok .

Aslında uygunsuz değil size şunu söylemeye çalışıyor "onun ana babası ana baba da sizinkiler oyuncak mı?" Yani üye kötü bir şey dememiş.
Şu savunmayı eşinize karşı da yapsanız süper olur.
Ben sadeceo yorumuna göre yazmadım o cümleyi. Bana daha önce de bir yerini kırsın da sende memnun ol gibi bir şeyler söylemişti ben buna sinirlendiğimi söylüyorum

Lütfen grill isimli kullanıcının sorularıma cevap yazmasını engellermisiniz uygunsuz yorumlar yazıyor argo kelimeler kullanıyor.
ah pardon :)

kocan napıyorsa hep sevdiğinden, sakın ayrılma. en az 4 çocuk. her çocuğa 1000 sevgi puanı.

Ben sadeceo yorumuna göre yazmadım o cümleyi. Bana daha önce de bir yerini kırsın da sende memnun ol gibi bir şeyler söylemişti ben buna sinirlendiğimi söylüyorum

Senin dediğin üye aslında kötü birşey söylemedi sana sadece biraz sert konuşmuş ama bir an önce çıkıp gitmelisin demek istediği bu sadece canım

İşte ne yazık ki sinirinizi yanlış tarafa yönlendiriyorsunuz.
Bu adam sizi darp eidyor mu iyip kakıyor mu?
Evet
Sizin kişiliğinizi ezmeye çalışıyor mu?
Evet
Anne babayı evladından ayırarak eziyet ediyor mu?
Evet
Tüm bunlara karşı siz naif naif yazınca üye durumunuza sinirlendi muhtemelen size değil.
Çünkü hepimiz kadınız ve biliyoruz. Bu işler tokatla başlar kemiklerin kırılmasıyla devam eder.
Şiddetin sonu yok
Saygısızlığın da
Evli olduğunuz kişinin size saygısı yok bunu kabullenin.
Yaşınız genç henüz ömür tüketmeye değmez. Haızr bebek yokken bitirin.

Sana ne hissi verdiğinin benim hayatımda bir önemi Yok kafana göre konuşuyorsun sadece olayların akışını biliyormuş benimle aynı evde yaşıyormuş gibi. Üstüne bir de bana bir yerlerini kırsın görürsün gibi bir cümle kuruyorsun bir kadın olarak bunları nasıl söylüyorsun anlamadım. Buraya ne sorduğumun ne yazdığımın hesabını sana verecek değilim sizi uygun bir şekilde uyarıyor ve kınıyorum lütfen sorularıma yanıt vermeyin sizi ilgilendiren ve sizin bana hakaret etmenizi sağlayacak bir şeyler sormuyorum. Önerileriniz için de ayrıyeten teşekkür ederim ama dediğim gibi lütfen cevap yazmayın sizin bu kadar sinirleneceğiniz tanımadığınız insana hakaret edeceğiniz bir durum yok .
nasıl sinirlenmem?
insan yerine konulmayan, eve hapsedilen, ailesiyle görüştürülmeyen, şiddet gören genç bir kız, kocasının kendisini sevdiğini sanacak kadar mantıksız şeyler düşünen bir kadıncağızı gerekirse öve öve, gerekirse söve söve uyarmak borcum.

Back