• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlar mısınız lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Böyle bi zihniyet kaldı mı ya
Herşey bi yana siz baştan tamam demsisiniz birlikte olmasına aileyle .
Nasıl tamam diyebildiniz

Aynen öyle zaten annesi sürekli benim yanımda canım oğlum bilmem be diyip sinirlerimi bozuyor :KK43: ailesi öyle bir davranıyor ki sanki beni bi anne doğurmamış bi babam yokmuşgibi :KK43: kendi kızlarına gelince sürekli yanlarında olsun damatları hep getirsin istiyorlar ama ben annemlere gidip gelmek isteyince yeni evli kız gidermiymiş diyorlar ama kendi kızının bi tanesi de daha 1 yıllık evli ve sürekli burda
Esinle tekrar konuş bu böyle devam ederse ben ayrilacagim de. Bence biyle gelmisse biyle goder bu adam değişmez. Ortada çocuk da yokken ailen de arkanda iken yolunu ayir. Siz kölesi degilsiniz ne demek aileni evine davet edememen.

Sabah pılını pırtını topla git saat gec olmasa şimdi git derdim yazık bu adama kadınlık yapma kalsın ailesiyle degmez ama asla geri dönüş yapma pişman olacak ayagına kapanacak uzun bir süre sonra affetme:KK20:

bu evlilik ya olması gerektiği gibi yanı evinde eşinle birlikte yiyip içtiğin istediğin misafirini agirlayabildigin şekilde devam etsin.ya da bunu kabul etmiyorsa aileni dinle yol yakinken dön.

En baştan birlikte yiyip icelim teklifini kabul ederken evinize misafir geldiginde o gun evinizde olacağınızı düşündünüz sanirim. Diger zamanlarda gidetim ne olacsk dediniz. Bi de altli ustlu oturuyorsunuz. Siz farkinda degilsiniz ama kaynana ile ayni evde yasamayi kabul etmissiniz. Ayrilin o evden ve kocaniz ayri ev açıp aileniz ile iliskilerinize karışmayacagina soz versee bile bence duzelmez ama son bi kez deneyebilirsiniz. O da evlilik yeni oldugu icin. Siz duzeltmek istiyorsunuz sanirim belki o aileden uzaklasinca düzelir ama umudum yok ondan da

Tabikide öyle zaten ben bunlara katlanamadığım için sorunum var diyorum tahammül edebilsem susar devam ederim evliliğime ama değecek birileri Yok maalesef. 7 ay daha çok yeni bir süreç.. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ne hayallerle kuruluyor evlilikler bazı kendi bildiğinden şaşmayan insanlar yüzünden olan hayallere hayatlara oluyor tek üzgünlüğüm bu Bu arada anneceğiniz için başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

Haklısın canım 7 ay çok kısa bir süre ama burada bu konular hep açıldı ilk başlarda böyleydi cekerim düzelir diye bekledim 10 yıl geçti hala aynı bence uzatma daha fazla

Ben daha farklı bi yorum yapacağım..
Bu adam sizi eş değil ailesine hizmetçi almış, bu şahsın size karşı asla sevgi, saygı, merhamet, vicdan yok, eee o zaman neden böyle biriyle evli olayım??

Mesele ailesi değil..mesele eşin olacak şahısta, siz ayrı bi ev, ayrı bi mahalle hatta ayrı bi şehire de çıksanız bu şahısla mutlu olamazsın..çünkü eşiniz bi "psikopat"

Size yapılanların hiç biri normal değil..hele ki sizi ailenizle tehdit eden birini, hiç normal bulamam!
Size ciddi önerim şudur, hiç vakit kaybetmeden valizimi alır giderim ve kesin olarak bosanırım.
sizi geri döndürmek için her türlü yolu deneyecektir..sizi biraz kandırılmaya müsait gördüm, neden derseniz 7 ay boyunca o şahsı çekmişsiniz..lütfen bu defa sizi kandırmasına ASLA izin vermeyin.

Sonrasında da öyle güzel bi hayat yaşarım ki.
Mesela, üniversite mezunumusun bilmiyorum ama, eğer değilseniz mutlaka okurdum ve sonrasında da çalışırdım.
Lütfen gençliğini özgürce doya doya yaşa.

Bu arada @grill e kızmışsınız ama.. size hakaret etmemiş, sadece olayın ciddiyetini ve sonunuzun nereye gideceğini anlayın diye sizi "silkelemek" istemiş biraz da olaya farklı bakmayı deneyin.. demek ki yaşadıklarım hiç kabul edilebilir değil, bu üye bu kadar öfkelenip bu kadar kızdıysa..ciddi ciddi ayrılmayı düşünmeliyim gibi.

Bu ne ya hem onun ailesiyle altlı üstlü, hem evinde hiç durama hep onun ailesiyle olup kendi ailen gelemesin sen onlara gideme. Allah yardımcın olsun.Eşinle konuş her şeyiyle ciddi ciddi.

Back