• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yorumlar mısınız lütfen fikirlerinize ihtiyacım var

Kesinlikle öyle ya evlenince birilerini silmek bana hiç doğru gelmiyor

Tabikide öyle zaten ben bunlara katlanamadığım için sorunum var diyorum tahammül edebilsem susar devam ederim evliliğime ama değecek birileri Yok maalesef. 7 ay daha çok yeni bir süreç.. Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın ne hayallerle kuruluyor evlilikler bazı kendi bildiğinden şaşmayan insanlar yüzünden olan hayallere hayatlara oluyor tek üzgünlüğüm bu Bu arada anneceğiniz için başınız sağolsun mekanı cennet olsun..

Güzelim senin bu adama ne mecburiyetin var ki..genc bir kadınsın ailen arkanda..ben olsam farkli davranirdim.ama senin bu evlilige sans vermek istedigini hissediyorum..O nedenle yorumum soyle:rest cekecek sin öncelikle o ortamdan kurtulacaksin (belki başka şehir belki uzak bir yer)..2 3 yıl çocuk yapmayacak sin..bu arada is guc sahibi olmak adına gayret gostereceksin..baktın olmadı Bye Bye diyeceksin..allah sabır ve güç versin.

Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
Yazik etme kendine. Bosan.

Aileni dinle tabiki .. Ve eğer şu an bu yorumumu bekar kızlar okuyorsa ESİNİZİN AİLESİYLE ALTLİ USTLU OTURMAYİN EVİNİZ ONLAR Â YAKİN BİLE OLMASIN HATTA AYNİ SEHİRDE BİLE OLMAYİN .. MESAFE=MUTLULUK
Bu tavsiyenin altına imzamı atarım.

Cok uzuldum. Bu zihniyet insanlar iste aynen bu sebeplerden kucucuk kizlari gelin olarak istiyorlar. Gozu acilmadan gelsin, bizim evde buyusun, her hizmetimizi gorsun, cabuk baglansin, kolay korksun.

Yazik, gencliginizi size kiymet vermeyen insanlara harcamayin. Arada iyi davranacak elbet, daha kac aylik evlisiniz, cinsellik istedigi zaman gonlunuzu hos tutuyordur muhtemelen. Size gercekten deger verse, sizinle evinde vakit gecirmek, annenize babaniza goturup mutlu etmek isterdi.

Bu aralar moda mi oldu nedir benim etrafım da da çok eşinin ailesiyle alt üst oturmak ..
Epeydir var aslında, benim anne babamda babamın ailesiyle altlı üstlü oturdu aile apartmanımızda ama tek fark babam baskın bir karakterdi rahmetli, evine ailesine kimseyi karıştırmazdı, sorunsuz bir şekilde büyüdüm kalabalık ailemizde lakin yine de gençlerin aileleriyle aynı evde veya aynı apartmanda oturulmasını tasvip etmiyorum, evlendim ayrı evde oturdum, ailelerden uzak olunmalı kadın ve erkek aileleriyle eşleri arasında dengeyi sağlamalı, yoksa evlilikler bitiyor.

Bi yerden sonra okuyamadım.. ailesiyle göbek bağını koparamamış kadınlar, adamlar neden evlenir anlamıyorum! Madem ananda yicektin içicektin ananla oturcaktın evlenmeseydin andaval! Otursaydın ananın eteklerinin dibinde.! Ne diye başkasının hakkına giriyosun.. o kadar çok okuyorum ki burda artık iyice sinir oldum. Kusura bakmayın baştan anlaşıp gitmişsiniz o koca da kolay kolay kopmaz ailesinden işiniz çok zor ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz...

Epeydir var aslında, benim anne babamda babamın ailesiyle altlı üstlü oturdu aile apartmanımızda ama tek fark babam baskın bir karakterdi rahmetli, evine ailesine kimseyi karıştırmazdı, sorunsuz bir şekilde büyüdüm kalabalık ailemizde lakin yine de gençlerin aileleriyle aynı evde veya aynı apartmanda oturulmasını tasvip etmiyorum, evlendim ayrı evde oturdum, ailelerden uzak olunmalı kadın ve erkek aileleriyle eşleri arasında dengeyi sağlamalı, yoksa evlilikler bitiyor.
Aynen öyle .. Ben istanbul da onlar Diyarbakır da ohh miss :)

Acilen henüz çocuk yokken bosan. Çocuk olursa çok geç olur. Böyle ömür geçmez. Pişman olursun. Olan çocuğa olur. Yaşım senden büyük. Uzun yıllardır evliyim. Çok şey gördüm yaşadım. İnsanlar asla değişmez. Değişir diyen yalan söyler.

ana kuzusu
şiddet var
seni ailene göndermiyo
ailesinden bağımsız hareket edemiyo
eşinin eksileri o kadar çok ki
peki sen esini seviyo musun ?
ortada 7 aylik bi bebek var ne dicem bilemedim
sevmiyorum dersen bi dk bile durma ama yok seviyorum ediyorum dersen cekicen mecbur bi psikologdan yardim almaya bak ama senin esin gitmez oyle psikologa falan eminim
ama senin yerinde olsam napardim
ailemde arkamdaysa bi dk bile durmazdim
ama ailem arkdam degilse gizli gizli para biriktirirdim kendime sonra ayrilirdim boyle bi adamdan cunku omur gecmez
sen ve esin degil cumbur cemaat evli gibisiniz

Yuvayı yıkmak çok kolay önemli olan ayakta tutabilmek.
Onun ailesine siz iyi davranin o zaman durum nasıl olacak bakalım

Hem tekrar evlendiginiz adamın iyi olacağı ne malum
Biraz sabırlı ve ılımlı olun

Ailen arkandayken ve çocuğunda yokken boşanman en temizi gibi gözüküyor canım. Böyle afedersin ama tasmalı gibi ne zamana kadar yaşayabilir ki insan?

Merhabalar. Ben 7 aylık evliyim ve evlendiğim günden beri neredeyse sorun yaşıyorum. Eşimin ailesiyle altlı üstlü oturuyoruz ve her şey birlikte yapılacak diye anlaşmıştık başlarda. Evliliğimiz 3 ayını bulduğunda ki zaten o aralar hep sorunlar oluyordu ben eşime evimde yemek içmek istiyorum dediğimde eşim bana kızıyordu babam kızar annem kızar diye yani hep onlarda yedik ve evimde kimseyi ağırlayamadım annem babam gelmek istediler gelemediler eşimin ailesi yüzünden. Eşim de bana destek olmayınca bende böyle şeylere baş edemeyince babamın evine gittim 3 hafta boyunca orda kaldım sonra yemek içmek ayrı diye geldim ama şuan yine her şey eskisi gibi sadece kahvaltımı evimde yapabiliyorum. Eşim evime kimsenin gelmesine izin vermiyor ailemden birileri gelemiyor. Gidip geldiğimden beri eşimin bana karşı tavrı değişti. Ailesiyle bir yere gitmek istemeyince falan bana kızmaya tehdit etmeye başlıyor bir kaç kere vurdu. Ve az önce annesi babası misafirliğe gidecekmiş bende eşime gizlice ben gitmek istemiyorum dedim o da gideceksin babam gidilecek diyor git hazırlan dedi bende sinirlendim çünkü geçen hafta da aynı sebeplerden dolayı bana kızdı ve beni ailemle yine tehdit etti. Gitmeyeceğim dedim ve gitmedim ama şuan bana çok sinirli kızlar sizce ne yapmalıyım evliliğim zaten hep böyle 3 gün iyi 5 gün sorunlu geçiyor ya ailesinden sorun oluyor ya kendisi. Her kadının eşine davrandığı gibi davranıyorum yani sinirlensem bile biraz konuşup sonra kendi kendime susuyorum o sinirliyken karşısında susuyorum. Ayrı olacak her şey diye geldim ama hala ailesiyle birlikte oluyor her şey. Ama eşim benden sürekli şikayetçi karşısında herkes kadar konuştuğum halde çok konuşuyorsun falan diyip bana hep kızıyor hadi bunu da anladım ama beni ailemle tehdit ediyor getirip götürmemekle. Tek başıma aileme zaten göndermiyor ailem İstanbul Anadolu yakasında oturuyor. Ailem böyle sorunlar olunca bana 7 aylıkken böyle sorunlar oluyorsa çekme kızım gel diyorlar ama bilemiyorum sizce ne yapmalıyım
Kesinlikle çekme gözünü karart git ailenin evine aç davanı eşine de söyle ya evimizi ayırırsın ya da bu evlilik biter diye aklı başına gelirse denersiniz ha Yok hala aynı tas aynı hamam diyorsa boşan hiç te çekme.

Kolay kolay boşan yazmam ama üzülerek boşanmalisin yazmak istiyorum. Bu ailesinden kopamayan erkekler niye evlenirler ki anlamış değilim. Başkasının hakkına giriyorlar. Senin mutsuz olmanın hakkını nasıl ödeyecek eşin şimdi. Ortada bebek var. O ne olacak. Yazik ya valla yazik. Uzuluyorum boyle erkek tiplerine. Ya kardesim o kiz da bir annenin evladi be.. ailenle gorusmeyeceksin ne demek. Sen surekli kendi ailen ile kizi muhattap yap kizin ailesi soz konusu olunca gorusmeyeceksin oldu canim. Allah ıslah etsin boylelerini. Bencil insan musvetteleri

Back