- 5 Ekim 2017
- 54
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Karelikagit12
-
Eşimin babası annesi onay vermeden olmuyormuş çünküBu arada niye aileniz sizi görmek için izin istiyor
Siz niye ailem gelsin mi diye izin istiyorsunuz
Gelin mi oldunuz evlatlık mı verildiniz anlamadım ben.
Eşimin babası annesi onay vermeden olmuyormuş çünkü
Evlenmeden önce konuştum her şeyi ama evlendikten sonra değişti ailesiYa ben bazi kadinlari anlayamiyorum evlmenmden once bunlar konusalmaz mi evlenmek icin can atıyorlar sonra sikayet ediyorlar
Başta bize o kadar iyiydiler ki tabiki evinde yiyip içebilirsin tabiki ailene gidebilirsin gelebilirler demişlerdi ama evlenince öyle olmadı sorun burada işte böyle hayal etmemiştim. Beni ailemi görmemekle tehdit etmeseler birlik olmak benim için sorun değil eşim için katlanırdım ama ben onlarla vakit geçireceğim bütün günüm onlarla geçecek ama annem babam kızlarının dizdiği evine gelemeyecek ya da ben onlara gidemeyeceğim benim zoruma bunlar gidiyor
çünkü seninkiler anne baba değil.Eşimin babası annesi onay vermeden olmuyormuş çünkü
çünkü seninkiler anne baba değil.
seninkiler oyuncak anne baba.
sana değil eşinin ve ailesinin zihniyetine eleştiriydi o.Lütfen artık düzgün konuşur musunuz
Sakin hanımlar, gerilmeyelim lütfen.
Üyeler site kuralları ve yasalara uygun yorum yazdığı sürece konulara yazmaktan men edemeyiz.Lütfen grill isimli kullanıcının sorularıma cevap yazmasını engellermisiniz uygunsuz yorumlar yazıyor argo kelimeler kullanıyor.
Lütfen grill isimli kullanıcının sorularıma cevap yazmasını engellermisiniz uygunsuz yorumlar yazıyor argo kelimeler kullanıyor.
sana değil eşinin ve ailesinin zihniyetine eleştiriydi o.
kızıyorsun ama yazdıkların boşanmayı düşünen değil, düşünmeyen kadın mesajları hissi veriyor bana.
ve önerimde ciddiydim. itaat et, şiddet görme. ailene hasret kalırsın ama olsun. eşin senin ailen olur.
Eşimin babası annesi onay vermeden olmuyormuş çünkü
Ben sadeceo yorumuna göre yazmadım o cümleyi. Bana daha önce de bir yerini kırsın da sende memnun ol gibi bir şeyler söylemişti ben buna sinirlendiğimi söylüyorumAslında uygunsuz değil size şunu söylemeye çalışıyor "onun ana babası ana baba da sizinkiler oyuncak mı?" Yani üye kötü bir şey dememiş.
Şu savunmayı eşinize karşı da yapsanız süper olur.
ah pardon :)Lütfen grill isimli kullanıcının sorularıma cevap yazmasını engellermisiniz uygunsuz yorumlar yazıyor argo kelimeler kullanıyor.
Ben sadeceo yorumuna göre yazmadım o cümleyi. Bana daha önce de bir yerini kırsın da sende memnun ol gibi bir şeyler söylemişti ben buna sinirlendiğimi söylüyorum
Tamam ama diğer insanlarda aynı şeyi daha uygun bir dilde şahsıma hakaret etmeden söylüyorlar. Arada ki farkı açıkladım sanırımSenin dediğin üye aslında kötü birşey söylemedi sana sadece biraz sert konuşmuş ama bir an önce çıkıp gitmelisin demek istediği bu sadece canım
Ben sadeceo yorumuna göre yazmadım o cümleyi. Bana daha önce de bir yerini kırsın da sende memnun ol gibi bir şeyler söylemişti ben buna sinirlendiğimi söylüyorum
nasıl sinirlenmem?Sana ne hissi verdiğinin benim hayatımda bir önemi Yok kafana göre konuşuyorsun sadece olayların akışını biliyormuş benimle aynı evde yaşıyormuş gibi. Üstüne bir de bana bir yerlerini kırsın görürsün gibi bir cümle kuruyorsun bir kadın olarak bunları nasıl söylüyorsun anlamadım. Buraya ne sorduğumun ne yazdığımın hesabını sana verecek değilim sizi uygun bir şekilde uyarıyor ve kınıyorum lütfen sorularıma yanıt vermeyin sizi ilgilendiren ve sizin bana hakaret etmenizi sağlayacak bir şeyler sormuyorum. Önerileriniz için de ayrıyeten teşekkür ederim ama dediğim gibi lütfen cevap yazmayın sizin bu kadar sinirleneceğiniz tanımadığınız insana hakaret edeceğiniz bir durum yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?