Yorum yapmakta zorlanıyorum, çok değersiz hissettim...

Kızlar merhaba, eski erkek arkadaşımla sözde arkadaş kaldık. Bana vatsaptan günaydın, öpücük, ne haber gibi bir iki kelimelik mesajlar atıyor ki neredeyse ayrılalı bir yıl olacak ben de fazlasıyla karşılık veriyorum ancak bizim asla bir geleceğimiz olmayacağı defalarca aramızda konuşuldu.

Geçenlerde doktora gitmesini gerektiren bir rahatsızlığı oldu ve o biraz isteksiz davrandı. Ben de hem onu teşvik etmek için hem de bunu bahane ederek günü birlik onun yanına gittim. Uzak şehirlerde yaşıyoruz.

Kızlar inanın amacım birlikte bir kahve içip sonra dönmekti ve ilk kez böyle bir şey yaptım ama ne oldu biliyor musunuz? Sen nasıl gelirsin, hayatıma nasıl birden müdahale edersin, bana dayatamazsın seninle görüşmeyeceğim dedi telefonda. Ben şok.

Senin doktora gitmeni sağlamak için geldim dedim, ben zaten doktordayım dedi. İyi ya o zaman yalnız kalma ben yanına geleyim deyince de ne dese beğenirsiniz zaten yalnız değilim eski karım var yanımda dedi.

Şimdi ben buna şaşırmış falan değilim. Görüştüklerini biliyorum hatta başkalarının da hayatına girdiğini konuşmuştuk. Ki bu çok normal biz sevgili değiliz ki.

Ne kadar kötü hissettim bi yerde oturdum nasıl yorgunum kaç vasıta değiştirmişim ona gelmek için ve bu insanla daha bir kaç gün önce telefonda gayet güzel konuşmuşuz, kapısına dayanmış değilim ki ne bu panik.

Daha bitmedi kızlar...

Bir çay içtim biraz biseyler atıştırdım ve dönüşe geçtim ve yine bir şok tüm otobüs firmalarını gezdim tek bir yer yok, uçağa param yetmedi, otele de yetmedi tabii. Ben böyle tersleneceğimi hiç düşünmemistim ki, otobüsle dönerim olmadı uçak için ondan borç alabilirim diye planlamıştım.

Tanıdıklarım var o şehirde ama aniden arayıp kimseyi rahatsız etmek istemedim. Gelmişken onu görmeden dönmek istemedim. Telefonla aramaya başladım, dönüş için bana borç ver hatta istersen havale yap durumum budur dedim. Bana param yok, beni ilgilendirmiyorsun artık ne halin varsa dedi ve beni engelledi.

Gözümden nasıl yaşlar boşaldığını anlatamam, şimdi bile zor tutuyorum. Bu davranışlara alışkın biri asla değilim ve kendimi bu hallere nasıl düşürdüm diye çok üzüldüm. Buna bir iki bişeyler yazdım ve ne yapacağımı bilemez bir halde otururken bana mesaj attı sadece bir çay içimlik buluşalım diye.

Buluştuk, asıl şoku orada yaşadım zaten. Kızlar resmen sinir krizi geçirdi. Yani üstünü başını parçalamaya kalktı ya, tişörtünün yakasını çekiştirirken yırtacaktı. Ben dumur oldu yan masalar bize bakakaldı. Otele götürdü beni orada parası yetmedi. Otelin önünde çıkardı evinin anahtarlarını verdi sen bu gece bende kal dedi.

Ben artık daha fazla uzatmak istemedim yani ertesi sabaha kadar güvenli bir yerde kalayım sonra gün aydınlanınca evime döneceğim diye kendimi rahatlattım. Bu arada şaka gibi ama o eski karısıyla yemeğe gitti ben onun evine.

Bir kaç saat sonra geldi. Daha kapıdan girdi gerginlik başladı. Öyle bir bağırdı ki inanın duramadım, kaçmak istedim ama kapı kilitli, anahtar yok. Bende kapının önüne oturdum.

Bu sakinleşti. Geldi beni oradan alıp, içeri götürdü. Başladı bana iltifatlar etmeye sanırsınız bana sırılsıklam aşık, ilişkimizin neden olmadığını anlattı ve haklı, çek kendini bak o zaman ben senin peşinden koşarım dedi. Başka biriyle olmanı asla istemiyorum ama buna karışamam falan filan. Daha garibi ne biliyor musunuz bu sekilde ısrar etmen iyi oldu yoksa şu anları yaşayamayacaktık dedi.

Ben de dedim ki, bu sözlerine kanıyorum biliyorsun ama belli ki sen eski karınla tekrar birlikte olmaya çalışıyorsun. Bana gündüz belki öyledir demişti. Akşam yok öyle bir şey dedi.

Ve kızlar benimle sohbet etmeye başladı tatlı tatlı, sonra geç saatlere kadar hoş vakit geçirdik. Gece sabaha kadar bana sımsıkı sarılarak yattı. Ben sabah daha hava aydınlanmadan kalktım bir an önce dönmek için, onu öpüp ben gidiyorum dedim. Yine bana ters konuştu iyi mi? Kapıya uğurlamaya geldi, vedalaşalım dedi ben de haketmiyorsun deyip çıktım. Bir daha iletişim yok.

Gece uyurken dislerini gıcırdatıp durdu. Bana surekli sana cok kızgınım, öfkeliyim dedi sürekli. Tüm bu yaşadıklarım kendimi çok değersiz hissetmeme neden oldu, yaşam ışığım söndü, içim sıkılıyor ben gercekten bu tarz şeyler yaşamaya alışık değilim.

Okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu da sana ders olsun

1 - Paran yoksa kimseye güvenip yola çıkma
2 - Biten bitmiştir, eskiden adam yaratmaya çalışma
3 - Bir daha böyle zor bir durumda kalırsan en yakın karakola git, polis hangi şehirde olursan ol güvenli bir şekilde ulaşmana yardımcı olur, böyle bir şerefsize ağız burun eğmekten iyidir

Kızlar tamam haklısınız ancak olay birden nasıl bu kadar basitleşti ben de anlamadım. Yani benimle iletimşimde olan ve normal kız arkadaşa olmaması gereken ifadeler kullanan bir erkek var. Ben bunlardan yüz bulup onu görmeye gidemez miyim, bu o kadar anlaşılmaz bir şey mi? Olayın bu kadar tırmanmasını anlayamıyorum. Hadi beni başından atmak için çok hevesli o zaman akşam neden benim egomu okşuyor, seninle evlendiğimizi hayal ettim falan diyor. Yani madem benden uzak olmak istiyorsun mesafeni koru. Bana net bir sekilde istemiyorum dese böyle davranmam ki ben de. Ama sen bana kalpler, öpucükler at sonra da niye geldin diye kriz geçir. Yani ben ne oldugunu anlayamıyorum ki doğru davranabileyim.
niye okşayacak seni elinde tutabilmek için
belli ki senin orada olman onu zor durumda bırakacaktı o yüzden dellendi
ama akşam olup eve girip yani onun güvenli!! ortamına girince yine seni yağladı balladı hoş vakit geçirdi
ayrıca gitmemelisin nasıl konuşursanız konuşun o senin eski erkek arkadaşın ne diye kalkıp gidersin

Kızlar tamam haklısınız ancak olay birden nasıl bu kadar basitleşti ben de anlamadım. Yani benimle iletimşimde olan ve normal kız arkadaşa olmaması gereken ifadeler kullanan bir erkek var. Ben bunlardan yüz bulup onu görmeye gidemez miyim, bu o kadar anlaşılmaz bir şey mi? Olayın bu kadar tırmanmasını anlayamıyorum. Hadi beni başından atmak için çok hevesli o zaman akşam neden benim egomu okşuyor, seninle evlendiğimizi hayal ettim falan diyor. Yani madem benden uzak olmak istiyorsun mesafeni koru. Bana net bir sekilde istemiyorum dese böyle davranmam ki ben de. Ama sen bana kalpler, öpucükler at sonra da niye geldin diye kriz geçir. Yani ben ne oldugunu anlayamıyorum ki doğru davranabileyim.
Evet gidebilirsin ancak adam seni davet eder sen de gidersin böyle dan diye gitmek için aranızda bi bağ yok ki. Adam sadece anın tadını çıkarmış o kadar.

Sanırım onun şerefsiz olduğunu kabullenmekte zorlanıyorum. Gerçekten öyle mi? Ben o zaman nasil sevdim onu. Yani her insan hata yapar tamam beni istemesin ki zaten ben bunu kabullendim üzerinden zaman geçti iliskimizin. Ancak o dislerini gıcırdatıp, üstünü başını parcalamaya çalisacak kadar gergin belki de saçmalaması bu yüzden. Yoksa ortada bu kadar kriz yaratacak ne var anlamadım.

Evet gidebilirsin ancak adam seni davet eder sen de gidersin böyle dan diye gitmek için aranızda bi bağ yok ki. Adam sadece anın tadını çıkarmış o kadar.
Bir erkek sana öpücükler, kalpler yollasa, sürekli mesajlarla yoklasa bu bağ sayılmaz mı. Anın tadını çıkarmak istese bu kadar zora sokar miydı? Sana hak vermediğimden değil inan bana tuhaf geliyor bu olanlar.

Paran yok ne işin var adamın evinde hey Allahım. Adam o şekil konuştuktan sonra ben evine gideceğime sokakta kalırdım daha iyiydi resmen kullanmış sizi.
Canım kullanmak istese daha iyi davranmaz mıydı ne biliyim. Inan kafam karişıyor onun bu kadar kötü olabileceğini kabul etmek istemiyorum belki de.

Muhtemelen eski karısı ile çok yakınlaşmıştı .. Sizde habersiz gidince öfkelendi . Sizin tüm yaptıklarınızı hatalı buldum.
O dengesiz ve çıkarcı sizi cepte tutuyor .Sizin kendinizi değersiz hissetmenize sebep onun yaptıkları değil kendi hatalarınız.

Adam belli ki iki guzel sozle mesajla sizi de yedekte tutuyomus,olur da eski karisiyla barisamazsa diye.ama siz hikayedeki siraniz gelmeden tutup oraya gitmis,planlarini bozmussunuz.simdi tekrar iki guzel mesaj atar barisirsiniz.zaten siz de hazir gibisiniz,size bu sekilde davranan adama sarilip uyumak mi? Lutfen biraz gururlu olun,siz kendinize saygi duymazsaniz kimse duymaz.

Bir erkek sana öpücükler, kalpler yollasa, sürekli mesajlarla yoklasa bu bağ sayılmaz mı. Anın tadını çıkarmak istese bu kadar zora sokar miydı? Sana hak vermediğimden değil inan bana tuhaf geliyor bu olanlar.
yaşın kaç?
gerçekten bi erkek için bunları zora sokmak mı zannediyorsun
emin ol beğendiği her kıza aynı şekilde davranıyordur :(
ne yazık ki sandığın kadar adam değil karşındaki

Saçmalıklar silsilesi , nasil bu olanlardan sonra gece hos vakit geçiriyorsunuz...
Parasız yola cikiyorsunuz , eski sevgiliye güveniyorsunuz ... hic mi arkadasiniz yoktu aileniz vs . Bilet alacak , herşey böyle olurken siz bu adamla az vakit geçirim diye düşünmüşsunuz..

Üzgünüm ama siz çok hatalısınız. Bir uçak bileti parası bir günlük otel parası olmadan neden yola çıkıyorsunuz.
Ayrıca o kadar istemediğini belirttiği halde neden o kadar ısrarcı oldunuz ? Resmen adam iyi vakit geçirmek için 180 derece değişip size iltifat etmiş.Bence arkanıza bile bakmadan o adamdan kaçın.O adamla oyalanırken belkide sizi çok mutlu edecek bir insanı kaçırıyorsunuz.

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere hak veriyorum. Zaten ben izin vermezsem bana kimse degersiz hissettiremez.

Anlayamadığım şu; bana dese ki ben eski karımla tekrar birlikte olmak istiyorum ya da başka bir ilişki arayişındayım ben de bağımı koparırım duygusal anlamda. Bana kızinca uzaklaştırıyor, ben uzaklasınca yaklasamaya calisıyor. Beni kullaniyor diyeceğim de hiç bana dokunamiyor ki nasıl kullanacak. Inanın benim aklim karisiyor.

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Sizlere hak veriyorum. Zaten ben izin vermezsem bana kimse degersiz hissettiremez.

Anlayamadığım şu; bana dese ki ben eski karımla tekrar birlikte olmak istiyorum ya da başka bir ilişki arayişındayım ben de bağımı koparırım duygusal anlamda. Bana kızinca uzaklaştırıyor, ben uzaklasınca yaklasamaya calisıyor. Beni kullaniyor diyeceğim de hiç bana dokunamiyor ki nasıl kullanacak. Inanın benim aklim karisiyor.
anlayın işte elinin altında olun istiyor
lütfen görüşmeyin artık... afedersiniz saf olmayın

Dönüş parası olmadan elin adamına güvenerek ne diye yola çıkarsın? Ben olsam ben de sinirlenirim. Hem istemediğim biri gelicek hem de benden borç istiycek. Saçmalığa bak. Adamın da bi gecelik otel tutucak parası yok. İkiniz de birbirinizden garipsiniz.

Adamin ne sucu var. sana hakaret eden adamdan borc para istiyorsun uetmiyor evinde kaliyorsun eee daha ne?; hayir bir de sarilip yatiyorsun. kendine bu degeri bicen sensin.
aradim gelme mi dedi tanidigimda kalirim. yahu hem nasil oluyor anlamiyorum. biraz daha dusuk fiyatli bir otelde bile kalabilirdin. madem herseyi goze aldin.
daha cok konu acarsin bu adamla ilgili sen.

Back