Canım rabbim sana da nasip etsin dogum kontrol hapı kullanmıştım yüksek olunca onu veriyorlardı sana vermedılermıÇok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz
Yok canım vermediler adet göremiyorum 1.5 aydır tarlusal kullanmıştım 10 gün bekle adet olmazsan başka bir ilaç vericem dedi ama prolaktinle ilgili bir ilaçta vermedilerCanım rabbim sana da nasip etsin dogum kontrol hapı kullanmıştım yüksek olunca onu veriyorlardı sana vermedılermı
Prolaktin hormonu kaç çıkmıştı senin ? Şimdi Aslan pençesine başladım bugün hem adet söksün hemde prolaktin dengelesin diene demek prolaktinin yüksek doğal yollarla hamile kalamazsın, pes doğrusu. benimde yüksek prolaktinim, beynimde adenom çıktı hatta sebebi de belli. dostinex kullandım bir ay sonra hamileydim. prolaktini takma bile, engel değil sadece hormonların kontrol altında tutulması gerekiyor.
Amin canımmm rabbim en kısa zamanda yüzümüzü güldürsünCanım kafana takma bak ben de 5 yoldur evliyim iki kimyasal gebeliğim var Rabbim zamanı gelince nasip eder inşallah bizlerede olmayanlara da bütün güzel bir gün dua et stres yapma
Doğum kontrol hapı verıyolar canımYok canım vermediler adet göremiyorum 1.5 aydır tarlusal kullanmıştım 10 gün bekle adet olmazsan başka bir ilaç vericem dedi ama prolaktinle ilgili bir ilaçta vermediler
öyle şeylere gerek yok bence. vücuduna ekstra müdahale ediyorsun otla çöple. 156.Prolaktin hormonu kaç çıkmıştı senin ? Şimdi Aslan pençesine başladım bugün hem adet söksün hemde prolaktin dengelesin die
Prolaktin için düzenli ilaç kullanmanız lazım , endokrin takibi altındamısınız ? Genç kızlığımdan beri yüksek prolaktin hastasıyım uzun süre dostinex kullandım sonra pahalı geldi adet olabilmek için yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sonra zaten yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum yaş olmuş 36 zaten prolaktinimde çok yüksek diye 1 ay hap kullanmadım hiç düşünmediğim bir anda oğlumu kucağıma aldım :) Moralinizi yüksek tutun , tedavilerinizi aksatmayın , Rabbim size bir evlat nasip edecekse her şekilde edecek zaten.Arkadaşlar merhaba 2.5 senedir bebek istiyoruz ama bir düşük ve bir dış gebelik oldu klomen kullandım gonal f kullandım olmadı olmuyor şimdide prolaktin hormonum yükselmiş şubat 17 den beri adet olamıyorum tarlusal kullandım bekliyorum ama hiç olcak gibi değilim artık ağlaya ağlaya gözyaşın kalmadı rabbim bilir zamanını tabiki ama biz insanoğlu sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz acayip yoruldum negatif görmekten hüsrana uğramaktan yoruldumm ...
Bu ay yüksek çıktı bundna önce normaldi herşey endokrine gitmemi söylemedi doktor ilaçta vermedi ayrıca bakalım 1 hafta daha bekleyeceğimProlaktin için düzenli ilaç kullanmanız lazım , endokrin takibi altındamısınız ? Genç kızlığımdan beri yüksek prolaktin hastasıyım uzun süre dostinex kullandım sonra pahalı geldi adet olabilmek için yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sonra zaten yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum yaş olmuş 36 zaten prolaktinimde çok yüksek diye 1 ay hap kullanmadım hiç düşünmediğim bir anda oğlumu kucağıma aldım :) Moralinizi yüksek tutun , tedavilerinizi aksatmayın , Rabbim size bir evlat nasip edecekse her şekilde edecek zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?