Yoruldumm artık ....

Kaç yaşındasınız ?

Abla yaşım küçük nolur kusuruma bakmayın yaptığım şeyden çok pişmanım, çok güzel bir okul hayatım var hayatımı mahvetmek istemiyorum, lütfen yardımcı olun on yedi yaşındayım
Sevgilin kaç yaşında onun evine mi gittiniz

Abla yaşım küçük nolur kusuruma bakmayın yaptığım şeyden çok pişmanım, çok güzel bir okul hayatım var hayatımı mahvetmek istemiyorum, lütfen yardımcı olun on yedi yaşındayım
İlişki olmamış kuzum, hamile kalman imkansız. Gelecektir adetin. Boşuna korkuyorsun, stresten geciktin muhtemelen. Ama bak bu korkuya değmez dikkat et lütfen. Yazık etme kendine. Önceliğin okul hayatın ve geleceğin olsun.

Canim prolaktin yukselmisti benimde hatta doktor düşürmek icin ilac vermisti.ama hamileliktem yukselmis adetin gecikti mi nasıl oldu

Çok haklısınız hemde çok bir daha böyle bir şey yapmak istemiyorum çok korktum hemde çok... İsterse benden ayrılsın isterse hiç sevgilim de olmasın umrumda değil. Hamile kalmayacağım değil mi, Allah isteyen bütün herkese versin doğru ZAMANDA AMİN

Yasin çok küçük çok şukur hatani anlamışsın bolca tövbe et korkma hamile değilsindir derslerine yoğunlaş ...ve erkek arkadaşından ayrilsan iyi olur bir daha yapmak isteyebilir ve bu yaşta sana bunu yapıyorsa zaten seni sevmiyor kullaniyordur

Kızlar merhaba ben 4 aylık evliyim. İlk günden bu yana korunmadık bebek istiyoruz ama olmuyor. Geçtiğimiz ay adetin 3. günü doktora gittim kontrole tsh ve prolaktin yüksek çıktı. Tiroid için ilaç kullanıyorum 4.87 den 3.57 ye düşmüş. Prolaktinim 28 bu gebe kalmamı engelleyen neden olabilir mi ? O ay da ovülasyon takibi yapmıştım. Yumurtlama günlerimi değerlendirdim ama olmadı.

Prolaktin değerin biraz yüksek sanırım canım doktorunla görüştünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…