• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoruldumm artık ....

Prolaktin için düzenli ilaç kullanmanız lazım , endokrin takibi altındamısınız ? Genç kızlığımdan beri yüksek prolaktin hastasıyım uzun süre dostinex kullandım sonra pahalı geldi adet olabilmek için yıllarca doğum kontrol hapı kullandım. Sonra zaten yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyorum yaş olmuş 36 zaten prolaktinimde çok yüksek diye 1 ay hap kullanmadım hiç düşünmediğim bir anda oğlumu kucağıma aldım :) Moralinizi yüksek tutun , tedavilerinizi aksatmayın , Rabbim size bir evlat nasip edecekse her şekilde edecek zaten.
Allah bağışlasın :))

Daha önce düşüğün olmuş bu demektir ki şansın çök yuksek ve zamanı var sana tavsiyem aktardan hayıt suyu al sabah akşam yarım çay bardağı iç bu kadındaki hormonları normale döndürür günlük iki fincanda aslan pencesi, civan percemi çayı demle iç üç ayı görmeden gebe kalırsın inş.bizzat kendim denedim içtim iki kızım var üçüncüye geçeyim.ayrica hayıt suyunun eczanelerde kapsül halı var içmeyenler için hormonlar için genel cerrahlar yaziyor.
Hayıt otunun tadı çok kötü geldi onu içemedim ama kapsülü mantıklı Aslan pençesi prolaktin hormonunu düşürüyormuş ona başladım inşallah sonuç alırım bakalım bir adet olabilsem

Arkadaşlar merhaba 2.5 senedir bebek istiyoruz ama bir düşük ve bir dış gebelik oldu klomen kullandım gonal f kullandım olmadı olmuyor şimdide prolaktin hormonum yükselmiş şubat 17 den beri adet olamıyorum tarlusal kullandım bekliyorum ama hiç olcak gibi değilim artık ağlaya ağlaya gözyaşın kalmadı rabbim bilir zamanını tabiki ama biz insanoğlu sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz acayip yoruldum negatif görmekten hüsrana uğramaktan yoruldumm ...
prolaktın hormonu duzene girince hemen hamıle kalınabiliyor...ıns ..hadı en kısa zamanda.

ne demek prolaktinin yüksek doğal yollarla hamile kalamazsın, pes doğrusu. benimde yüksek prolaktinim, beynimde adenom çıktı hatta sebebi de belli. dostinex kullandım bir ay sonra hamileydim. prolaktini takma bile, engel değil sadece hormonların kontrol altında tutulması gerekiyor.
ay bende..bu ılacı kullandım..ıkıncı ayınca hamıle kaldım..Allahın ıznıyle

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz
Doktorunuz enteresanmış. Benim de yüksekti, ilaç kullandım, o ay hamile kaldım. İlaç vermedi mi size?
Moralinizi bozmayın.

benım ılk cocugum tedavısız hemen hamıle kalmısıtm...ıkıncı cocuk uzun bir sure ıstemedım...sonrada olmadı...bayagı uzerınede dusmedım...ama doktora yas gecmek uzere gıttım...neyse hepsı sebeb yok olur molur dedi...sonra bır doktor degısıklıgı yaptım..prolaktın hormonun yuksek bu durumda olmaz zaten dedi.ılac verdı...zaten uc ıcerısınde olur dedi...gercektende ıkıncı ayda oldu...onca yıl bosuna beklemısım...

benım ılk cocugum tedavısız hemen hamıle kalmısıtm...ıkıncı cocuk uzun bir sure ıstemedım...sonrada olmadı...bayagı uzerınede dusmedım...ama doktora yas gecmek uzere gıttım...neyse hepsı sebeb yok olur molur dedi...sonra bır doktor degısıklıgı yaptım..prolaktın hormonun yuksek bu durumda olmaz zaten dedi.ılac verdı...zaten uc ıcerısınde olur dedi...gercektende ıkıncı ayda oldu...onca yıl bosuna beklemısım...
Gerçekten mi doktor vermedi bana ya acaba başka doktoramı gitsem ki

Çok teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun dün doktordan prolaktin hormonun çok yüksek doğal yolla hamile kalamazsın dediğinde canım sıkıldı ki zaten bundan önce tedavide gördüm yine olmadı rabbim hayırlısını versin zamanı var demekki bekliyoruz
Kaç çıktı prolaktininiz? Bu zamana kadar böyle bi sorun yoksa yüksek ihtimal strestendir. Ya da sürekli acaba hamile miyim diye göğüslerinizi kontrol ettiyseniz ondandır. Benim öyle oldu ve bi ay içinde normal değerlerin bile altına düşt

Kaç çıktı prolaktininiz? Bu zamana kadar böyle bi sorun yoksa yüksek ihtimal strestendir. Ya da sürekli acaba hamile miyim diye göğüslerinizi kontrol ettiyseniz ondandır. Benim öyle oldu ve bi ay içinde normal değerlerin bile altına düşt
49 çıktı bundan 2 ay önce 29 du öyle bir sıkıntı yoktu bir adet olsam yine gidixem doktora ama yok

Olabilir canımm peki adet olmuşmuydun o ay
Öncesinde çok geç adet olma ve düzensiz adet olma şikayetlerimle gittim zaten canım. Ama hormon tahlili yaptırdığım o ay 31. Günde olmuştum. Sonra geçtiğimiz ay ilaç kullandım ve prolaktin düşmesine rağmen duphaston kullanarak 46. Günde zar zor oldum ve doktor bu defada prolaktine rağmen düzensizlik devam ediyorsa yumurtlamada problem vardır dedi.

Öncesinde çok geç adet olma ve düzensiz adet olma şikayetlerimle gittim zaten canım. Ama hormon tahlili yaptırdığım o ay 31. Günde olmuştum. Sonra geçtiğimiz ay ilaç kullandım ve prolaktin düşmesine rağmen duphaston kullanarak 46. Günde zar zor oldum ve doktor bu defada prolaktine rağmen düzensizlik devam ediyorsa yumurtlamada problem vardır dedi.
Benim ondada var problem bakalım

Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.

Back