Merhabalar, size bir konuda ACİLEN danışmam gerek. En son 31 Temmuz günü reglimin son günüydü, reglim bittikten 4 gün sonra yani 4 Ağustos'da maalesef erkek arkadaşım ile bir münasebetimiz oldu. Üstümüz giyinikti. Onda iç çamaşırı + şort, bende iç çamaşırı + şalvar vardı. Beş dakika bile sürmedi yaptığımız hatanın farkına varıp ayrıldık fakat ikimiz de çok ıslanmıştık. Onun önü ıslaktı, benim kendi önüm ıslaktı. Hemen üstümü değiştirdim ve bir daha böyle bir durum yaşamadık. Sonra 4 Eylül günü -o ilişkiden bir ay geçmişti + reglim de 1 hafta gecikmiş oluyordu- eczaneden idrar testi alıp yaptım ve negatif çıktı. Eczaneden tarlusal alıp kullanmaya başladım. Daha önce reglim hiç böyle gecikmemişti. Tarlusal'da 5. Güne gireceğim yarın. Sizce hamile miyim? Hamile olsaydım çıkmaz mıydı? Kafam çok karışık, ikimiz de yaptığımız şeyden çok pişmanız. Bir daha böyle bir şey asla yapmadık. Yapmak da istemiyoruz. İlaç bittikten sonra regl olur muyum? Doktora gitmeye çok korkuyorum, hamilesin diyecek diye ödüm patlıyor. Chat'te birkaç gündür takılıyorum bir sürü insan bebeği olması için çok uğraşıyor Allah İSTEYEN herkese versin. Amin. Cevaplarsanız çok mutlu olacağım.